Quote (Rawen @ 14 Nov 2012 15:09)
Ötlet az mindig van, csak attól függ milyen összetételű meg mit szeret a party, inkább hacknslash vagy esetleg roleplay központú/nyomozgatós legyen a dolog pl, ilyesmi.
Meg, hogy casual ide oda ugráltok és random dolgokat játszotok, vagy életút van, mennyi időtök van rá etc

ide-oda ugrálunk, nem nagyon szoktunk hosszabb történeteket végigtolni.
Egyébként azért kellenének a páncélok, mert fő kalandnak azt találtam ki, hogy valahogy betévednek egy gazdag faszihoz (aki a kalandot adná), de ahogy ismerem az egyik haveromat, az tuti leütné, és mivel ő kurva szerencsésen dobta ki a karakterét, azért kb sikerülne is neki. Valami védelem kell neki, ezért gondoltam a páncélokat, de amúgy nem fontos.
Quote (Rawen @ 14 Nov 2012 15:23)
Ja csak ezt meg is kell magyarázni a veteránoknak, kivéve ha jó haverok és elfogadják a "it's magic i ain't gotta explain shit" vagy a "én vagyok a km az van amit én mondok" magyarázatot.
Elfogadnak itt mindent amúgy

Volt egyszer olyan (bár én is csak hallottam tőlük), hogy ZH volt, aztán valamiért nagyon megszopatta őket a tanár. Azt találták ki kalandnak,hogy őt kell kinyírni. Meg volt engedélyezve, hogy a mágusuk térportált nyisson a világunkba, aztán "itt kóboroltak az utcákon". Végül valami olyasmi volt, hogy úgy nyírták ki, hogy a magus valami cuccal felemelt egy kocsit, egy orc harcos odament, belebaszott egyet, a kocsi repült, aztán leütötte a tanárt.
Tehát nem nagyon szólnak bele ilyesmibe, csak mondom ha mégis megkérdezik legyen valami válaszom,hogy mégis miért mozognak azok a páncélok.
This post was edited by Ghostmasterq on Nov 14 2012 08:26am