d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Marihuána
Prev1234514Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 12:38pm
Quote (Saenchai @ Oct 9 2012 07:08pm)
ofc
az elején biztos megugrana a fogyasztók száma, de szerintem később csökkenő tendenciát mutatna, mert mindenki gyorsan kiélné magát + a lázadásból szívóknak már nem nyújtana akkora izgalmat, mert így nem lenne meg a "fuckthesystem" érzés

az országra meg szerintem kurvára ráférne az a sokmilliárd forint, amit az adók hoznának, legalább az egészségügyi kezelésbe vissza tudnák vezetni a pénzt

mindig azzal szoktak érvelni, hogy ne legalizáljuk ezt a sok szart, mert utána mindenki szétbassza magát, azt az adóból kell fizetni az ő kezelésüket, de abba nem gondolnak bele, hogy így illegálisan is kurva sokan fogyasztják ezeket a szereket, és a problémás fogyasztókra ugyanúgy ki kell fizetni a kezelést
így legalább önellátóbb lenne a rendszer

En szerintem nem lenne akkora penz benne, ha megnovelne az ado az arat jelentosen akkor maradnanak az illegal ultetvenyek ahogy eddig

Meg sztm a fogyasztoi reteg se olyan nagy itthon, kb. az egyetemistak lehetnek

de lehet nem ertem az adoztatas lenyeget. en csak ugy tudom elkepzelni hogy innentol az allam terjeszt vagy valahogy ravesznek minden termesztot hogy jelentse be a kiskertjet azt jon majd a szamla minden honapban akik persz baszni fognak bejelenteni ha eddig el birtak rejteni.

Persze legalizaljak de ezt ilyen alomkepekkel indokolni hogy ez majd helyreteszi az allamkasszat meg ilyenek az tulzas sztm
Member
Gold: 6,440.13
Oct 9 2012 12:44pm
Lehet megpróbálnám a dolgot. Jönne ide a sok külföldi, rendes adózó munkát adna sok embernek, csak meghatározott helyeken lehetne megvásárolni, a mas forrásból kerített cuccot büntetném, mint állat, stb.

Még az is megfordult a fejemben, hogy elvitelre nem lehetne kérni cuccot és a fogyasztást követően mindenki kapna a kezére egy timestampes pecsétet, hogy meddig nem vezethet. Meg sok ilyen szarság.

Lényeg, hogy kíváncsi lennék, mi sül ki belőle.
Member
Gold: 355.92
Oct 9 2012 12:46pm
Quote (daneeka10 @ Oct 9 2012 08:38pm)
En szerintem nem lenne akkora penz benne, ha megnovelne az ado az arat jelentosen akkor maradnanak az illegal ultetvenyek ahogy eddig

de lehet nem ertem az adoztatas lenyeget. en csak ugy tudom elkepzelni hogy innentol az allam terjeszt vagy valahogy ravesznek minden termesztot hogy jelentse be a kiskertjet azt jon majd a szamla minden honapban akik persz baszni fognak bejelenteni ha eddig el birtak rejteni.

Persze legalizaljak de ezt ilyen alomkepekkel indokolni hogy ez majd helyreteszi az allamkasszat meg ilyenek az tulzas sztm

nehogy azt hidd, hogy csak a raszta egyetemisták szívnak, szerintem még én is meglepődnék, ha kiderülne, hogy hány öltönyös családapa durrant el 1-2 cigit meló után
+ elég erősen fellendülne a turizmus is, azért csak nagyobb fless beszívva hajókázni a Dunán, mint amúgy, legalább felélénkülne 1 kicsit Budapest is

a terjesztést meg engedélyköteles boltokkal oldanák meg szerintem, ilyen holland/amcsi mintára
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 12:47pm
én minden drogot legalizálnék és mondjuk felvinném a felnőttkor küszöbét 21 évre
és akkor onnantól már mindenki úgy bassza szét magát ahogy akarja
illetve aki kulturáltan szeretne fogyasztani marihuánát vagy lsd-t például akkor az megtehetné legalább

bár mondjuk a heroint meg kokaint meg ezeket a szarokat csak nem kéne
jó akkor azokat nem, de a többit igen
Member
Gold: 1,080.60
Quote (daneeka10 @ 9 Oct 2012 19:38)

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
NEM :D
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 12:48pm
Quote (SnoopDogg @ 9 Oct 2012 20:47)
NEM :D

This post was edited by Rawen on Oct 9 2012 12:48pm
Member
Gold: 4.20
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 20:47)
én minden drogot legalizálnék és mondjuk felvinném a felnőttkor küszöbét 21 évre
és akkor onnantól már mindenki úgy bassza szét magát ahogy akarja
illetve aki kulturáltan szeretne fogyasztani marihuánát vagy lsd-t például akkor az megtehetné legalább

bár mondjuk a heroint meg kokaint meg ezeket a szarokat csak nem kéne
jó akkor azokat nem, de a többit igen

mi a baj pl a kokainnal? ^^
>a krokodil meg a tobbi dizajnerszar jobb
Member
Gold: 6,440.13
Quote (Saenchai @ Oct 9 2012 07:46pm)
nehogy azt hidd, hogy csak a raszta egyetemisták szívnak, szerintem még én is meglepődnék, ha kiderülne, hogy hány öltönyös családapa durrant el 1-2 cigit meló után
+ elég erősen fellendülne a turizmus is, azért csak nagyobb fless beszívva hajókázni a Dunán, mint amúgy, legalább felélénkülne 1 kicsit Budapest is

a terjesztést meg engedélyköteles boltokkal oldanák meg szerintem, ilyen holland/amcsi mintára

Kertészmérnökök úgyis nehezen találnak szakmában melót.
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 12:49pm
Quote (GoreKnight9 @ Oct 9 2012 06:48pm)
mi a baj pl a kokainnal? ^^
>a krokodil meg a tobbi dizajnerszar jobb

hát akkor nem kéne krokodil se me haztis csak arra találták ki hogy leglális dolgokbol kutyuljanak vmi szart
igy lenne nekik alternativa
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234514Next
Closed New Topic New Poll