Quote (Saenchai @ Oct 9 2012 07:08pm)
ofc
az elején biztos megugrana a fogyasztók száma, de szerintem később csökkenő tendenciát mutatna, mert mindenki gyorsan kiélné magát + a lázadásból szívóknak már nem nyújtana akkora izgalmat, mert így nem lenne meg a "fuckthesystem" érzés
az országra meg szerintem kurvára ráférne az a sokmilliárd forint, amit az adók hoznának, legalább az egészségügyi kezelésbe vissza tudnák vezetni a pénzt
mindig azzal szoktak érvelni, hogy ne legalizáljuk ezt a sok szart, mert utána mindenki szétbassza magát, azt az adóból kell fizetni az ő kezelésüket, de abba nem gondolnak bele, hogy így illegálisan is kurva sokan fogyasztják ezeket a szereket, és a problémás fogyasztókra ugyanúgy ki kell fizetni a kezelést
így legalább önellátóbb lenne a rendszer
En szerintem nem lenne akkora penz benne, ha megnovelne az ado az arat jelentosen akkor maradnanak az illegal ultetvenyek ahogy eddig
Meg sztm a fogyasztoi reteg se olyan nagy itthon, kb. az egyetemistak lehetnek
de lehet nem ertem az adoztatas lenyeget. en csak ugy tudom elkepzelni hogy innentol az allam terjeszt vagy valahogy ravesznek minden termesztot hogy jelentse be a kiskertjet azt jon majd a szamla minden honapban akik persz baszni fognak bejelenteni ha eddig el birtak rejteni.
Persze legalizaljak de ezt ilyen alomkepekkel indokolni hogy ez majd helyreteszi az allamkasszat meg ilyenek az tulzas sztm