d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Magyar- Holland
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,645.00
Sep 11 2012 02:22pm
Quote (Kenny10 @ Sep 11 2012 07:50pm)
ja nem rossz, bár nem adok több esélyt a magyaroknak :s

mindkettő lő gólt? csak ezt fogadtad, nyertél is?

így volt megtéve, de montenegró elvitte
Member
Gold: 4,391.00
Sep 11 2012 02:41pm
Quote (A122 @ 11 Sep 2012 22:15)
kisebb probléma volt az elvárásokkal (pl. hogy győzhetünk vagy egyáltalán partiban lehetünk velük)

nem az elvárásokkal volt a baj, hanem a beszari válogatottal.

hazai pályán főleg EZ a holland válogatott simán fogható lett volna (legalább egy döntetlen erejéig)
Member
Gold: 3.03
Sep 11 2012 04:03pm
Quote (SnoopDogg @ 11 Sep 2012 20:40)
6.perc
1-1

HAJRÁ MAGYAROK

(foci ofc)

és így reagáltam:

http://www.youtube.com/watch?v=QPfOEZNRJoA
Member
Gold: 22,413.07
Sep 11 2012 05:00pm
Quote (bajcli @ Sep 11 2012 09:41pm)
nem az elvárásokkal volt a baj, hanem a beszari válogatottal.

hazai pályán főleg EZ a holland válogatott simán fogható lett volna (legalább egy döntetlen erejéig)

nem a beszariságról volt szó... még én azt is láttam hogy nem mentek ki feltartott kézzel

de (és most bemásolom máshová írt kommentemet, ha nem bánjátok):

1. Gyermeki hibák. A 4. gól, hát kérem szépen, 2 hete láttam egy kb ugyanilyet a 13 éves öcsém meccsén.
2. Érdekes bíráskodás. Az első kapott gólunknál még jóhogy nem mászott fel a tősgyökeres holland a védő nyakába, Gera nagy helyzete nem igazán volt tizenegyes, volt egy kezezés a félidő végén a hollandoknál... csöppet sem volt a helyzet magaslatán a bíró, hibával kompenzált
3. Akarás. Ebbe bele fogtok kötni biztosan, de nekem az volt a benyomásom, hogy azért nem mentek ki feltartott kézzel. Mondom, nem értek a játékosokhoz, nem ismerek mindenkit, hogy kit hol kellett volna játszatni, szóval Egervári köpködését meghagyom nektek, ha sokan mondjátok, biztos igazatok van (mondjuk szalait megpróbáltam volna gera helyett, sokat nem mutatott). Viszont azért párszor odaragasztottuk a hollandokat, ilyet nagyon azért nem szoktam jobb csapatok ellen látni, főleg nem totál vert helyzetből, pl a loki az híresen leült szotyizni ilyen állásnál és tudáskülönbségnél.
4. Borzasztó nagy technikai és erőnléti különbség. 10 méteren ránkver 3 méter előnyből ötöt, hát ez elég gáz. Nincs sprint, igazi futás, egyszerűen lefutottak minket a rákba. Aztán elég szépen ment a passzolgatás a játék nagy részében, de amint eléjük került 1 az 1-ben egy holland játékos, akkor már régen vége volt (lásd a nagy gólhelyzetünket)
Summa summarum : amíg ezeket a hülyeségeket nem felejtjük el, addig vatikántól is be fogunk nyalni gólt. félpályáról lőtt szabadrúgásból kapunk gólt, satöbbi. Ennek ellenére a küzdeni akarásból nálam jól vizsgázott a csapat, igaz technika, szerencse nem volt velünk ma.
Azt meg még utoljára hozzátenném, hogy mi a lófüttyért nem hívunk be a barátságos meccsekre, andorra ellen egy rakat új játékost? van 15 ember akit cserélgetünk, aztán csókolom. Hangsúlyozom, nem értek ahhoz hogy ki jó meg nem jó játékos, de ne lehetne kipróbálni 20 másik embert? Miért kell ezt a pénzfeltornászást csinálni gerának meg a sok kispadosnak, játsszanak a válogatottban olyanok, akik minden héten lenyomnak 1-2 meccset! A barátságos meccseknek nem ez lenne a lényege, hogy kipróbáljunk új dolgokat? Számomra ez jelentené a jó szövetségi kapitányt, hogy próbálja a legjobbat kihozni, még akkor is, ha 'hozott anyagból dolgozik'
Member
Gold: 4,391.00
Sep 11 2012 05:12pm
szerintem kurvára be voltunk szarva és kész.
méteres körzeten belülre nem mertek odalépni az ellenfél játékosaihoz, így nem lehet védekezni (ebből is adódott a két fasz gól, amikor simán lefejelték a védőket, nem volt abban semmi érdekes bíráskodás meg mittudomén, csak aludtak a védők meg fostak a hollandoktól)
gera meg kb pont a legjobbnak tűnt nekem (első félidőben biztos), szalait inkább priskin helyére tettem volna (ha betettem volna, de amúgy én nem szoktam ilyen "én vagyok a tízmilliomodik szövetségi kapitány"-t játszani)

kommentátort a meccs folyamán tizenötezerszer végeztem volna ki a folyamatos dilettantizmusaiért, én még komolyan ennyi faszságot nem hallottam meccsen

namindegy, egyszerűen fel nem bírom fogni, hogy lehet ebben a meccsben bármi pozitívumot látni, én ennyire értékelhetetlen szarfos teljesítményt már kurvarégen láttam a magyaroktól
esküszöm, nem vagyok az a konstans fikázó, pesszimista faszfejdrukker, de ez a meccs egyszerűen sok volt.
Member
Gold: 22,413.07
Sep 11 2012 05:17pm
kocsmában néztem, így elég volt, alig hallottam a csávót :D

amit meg beszarásnak vélsz, az meg inkább a kapitány hülyesége lehet, meg a balfaszságé

ugyebár nem mertek nagyon odalépni mert 1-1 ellen ment a szopás legtöbbször, így inkább a területet próbálták (volna) védeni
másrészt már erőnlét kérdése is, hogy csinált +10 ritmusváltást és rámegy 1-1-be, vagy inkább szalad visszafelé, hátha elakad benne a labda

de egyébként amíg bírták levegővel, addig valóban jól ment a letámadása a labdás ellenfélnek, hollandok kb végig ezt csinálták, voilá, 4 gól...
Member
Gold: 2,366.74
Sep 12 2012 01:49am
amig Laczko meg Priskin meg ilyen Gyömbér Elek Lipták válogatott lehet inkább nem is irok semmit mert csak magamat idegesitem fel...

na jo azért a kommentátorrol pár szot, ezt az embert már rég ki kellett volna végezni mert egy fasz fej ráadásul nem ért a focihoz és még kurvára részre hajlo is (most a válogatott meccstől eltekintve)
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll