Quote (RiNGiSpiLeR @ 7 Sep 2012 17:30)
A tanulással nem lesz baj... elszánt vagyok.

Azért is vágok bele 27 évesen... Ráadásul nem tudom hogy fogom megoldani, melózni is kellene (albiban lakok), barinő is van, stb... Lehet esti kellene nekem is. Nem para? Mármint nem fog "kevesebbet érni" az ott megszerzett papír?
Amúgy nincs még felhasználva egyetlen állami félévem sem és első szakma is lenne.
ahogy én látom (3 ismerősöm nappalin van IK-n), ugyanannyit ér
matek tanár szerette mindig első félévben mondani, "Maguk fizetnek érte hogy számonkérjem, az a minimum hogy elvárják tőlem hogy ne engedjem el Önöket a szükséges tudás nélkül!" -- és igaza is van
a konkrét tételeket végignézve, same, de pl gyakorlaton sokkal kevesebbet gyakorlunk, így jellemzően minden matek tantárgyból van 6 típusfeladat amit begyakorlunk a félév alatt, majd abban átírja az 1-est 2-esra a tanár és úgy kapjuk meg zh-n..
nappalin a gyak ezért nehezebb, ott csilliárd oldalas feladatgyűjtemény van (én pl könyvet még nem láttam mióta elte-n vagyok)
esti nagyon nem divatos (sehol), nem is értem miért, ezért inkább megy levelezőre a sok furcsa ember (total: levelező ~25%, esti 1% ha jól emlékszem cikkből)
dimat 2-n pl összesen 40-en nem voltunk az évfolyamban, de sokkal jobb imo, a tanár ismer, segítőkészebb, nem húsfeldolgozó a vizsga, emberileg (józan ész határain belül) engedékenyebbek, etc..
nem gáz munka, etc mellett, csak be kell áldozni valamit érte (kis játékot itt, fix 2 napot minden héten ott, heti pár óra tanulást..)
--
de amúgy munka mellett nappalit hogy gondoltad?
+ ha szép szemekkel nézel rájuk, lehet aláírják a tanulmányi szerződést és akkor meg tanulás over all és arra mindig lesz időd (pl elengednek 2-kor)
This post was edited by Anarkin on Sep 7 2012 09:46am