Quote (BmA_BeMyAngel @ 6 Sep 2012 10:07)
milyen jóarc pultos bazdmeg? 1 percet nem beszéltél vele, rici kérte a söröket is
azért kérdeztem meg hogy hány perc múlva zárnának kb, mert jóarc akartam lenni és tudni akartam hogy mennyire siessünk, mennyire szeretnének hazamenni
milyen fő gond velemvolt bazdmeg? LEÁLL velem vitatkozni a pultos, folyamatosan lekezelően beszél, 2 hete dolgozott ott a nyomoronc, ha nekem 100 IQnál többem lenne nem szólok be egy ilyet kurvarészeg embereknek, és ha valamelyiket ez zavarja (kb 1x sem kötöttem még bele részegen senkibe, és igenis egy kibaszott lekezelő fasszopó volt) akkor inkább azt mondom hogy bocs srácok, nem leállok vele vitatkozni és folyamatosan oltogatom
előtte ott ecsetelted, hogy én mennyire a barátod vagyok, bezzeg amikor ez megtörtént akkor adtál egy KURVANAGY pofont, amit kb tudomásul se vettem akkor direkt, meg elkezdtél fojtogatni és üvöltözni velem te szánalmas féreg, és a 2 hete ott dolgozó 80 IQs nyomorék pultos mellett állsz ki, engem meg pofozgatsz meg fojtogatsz ahelyett hogy rájönnél bazdmeg hogy lehet hogy nem véletlenül basztam fel magam, mivel sosem szoktam kötözködni részegen.
még azt sem hozhatod fel, hogy féltél hogy megvernek minket, mivel egyedül az a szerencsétlen idióta volt ott kb
szóval ja, egy utolsó féreg geci vagy, nyugodtan megis dögölhetsz felőlem ezentúl