Quote (Saenchai @ 3 Aug 2012 13:51)
elég merész elmélet, igazából nem is próbáltam még állást foglalni ezzel kapcsolatban (mármint nem gondolkoztam még el rajta, hogy mennyire van ennek az elméletnek létjogosultsága), de általánosságban szerintem mostanra már kezd elég egyértelművé válni, hogy érdemes nyitottnak lenni mindenre
ha 250 évvel ezelőtt elkezdett volna valaki kampányolni a párhuzamos univerzumokkal, meg a különböző bozonokkal/a számunka nem érzékelhető antianyaggal, akkor jobb esetben jól pofonvágták volna, rosszabb esetben vitték volna égetni, ma meg már MIT-s professzorok tanácskoznak arról egymás között, hogy hogyan működhetnek ezek a párhuzamos univerzumok, és abban is biztosak, hogy még mostanában is történnek Big Bangek tőlünk független univerzumokban, ezekhez képest mi annyira elhanyagolhatóak vagyunk, hogy bele fel sem tudjuk fogni szerintem
A testvérpár, Terence McKenna és Dennis McKenna a 70-es években, az amazonasi őserdőkben, hallucinogén látomásaik alkalmával kapott üzenetekben fedezte fel, hogy a kínai, elsősorban jóslásra használt Ji King valójában rejtett információkat tartalmaz az emberiség jövőjére vonatkozóan. A Ji King eredeti funkciója szerint egy matematikailag kódolt üzenet, melynek segítsége által az univerzumunkban történő eseményekről juthatunk információhoz.