Quote (kusziyoker @ Jul 5 2012 06:53pm)
beszéltem az otp-sekkel, azok azt monták hogy el lett küldve a pénz tehát nem az ő bajuk, és ahova küldtem az a Unicredit Bank, ott meg azt mondták hogy a PayPal a bankon belül külön intézkedik ezért nem tudnak belenyúlni azokba a tranzakciókba írjak nekik. mondom okj néztem a PayPalnál , ott meg ilyen "panasz opciók" közül lehet választani, és ilyen opció nincs hogy nem írtam be a transfer IDmet ezért kiválasztottam a legközelebbi opciót leírtam a panaszom. Erre 5mpn belül küldtek egy 3oldalas emailt, (előre legyártott ofc) aminek semmi köze nem volt a kérdésemhez.... Felhívni meg nem fogom őket mert társalgási szinten azért nem tudok angolul.
amúgy nem tudom mire számítottál, így lehet ész nélkül kattintgatni azt ha elbaszol valamit csak kipipálsz egy dobozt valami panasz oldalon azt minden megjavul?
akiknek küldted a lovét küggy egy screenshotot a transferedről amiben benne van a pontos ideje a transfernek (így talán be tudják azonosítani) meg ereszd meg a transfer id-t azt imádkozz, hogy megesik a szívük a balfaszokon