Quote (Senee @ Jul 3 2012 11:14pm)
én reportolok mindenkit aki nem veszi a fáradtságot még csak megpróbálni se a rajzot
de azokat is akik nem értik a rajzot és azt se próbálják kitalálni csak vmi szart odairnak hogy 'wut' meg 'i dont know' meg ilyen buziságok
remélem megbüntetik őket
én az ilyen firkához is odaírtam, ahol rózsaszínnel meg feketével odapacázott valaki, hogy továbbléphessen, hogy "pink and dark thoughts in a clean world"
mikor még én basztam el az időm vele, nem volt semmi értelme a reportolásnak, meg úgy elég kezdetleges volt az egész rendszer, de azóta már biztos sokat fejlődött
Quote (Nerz8 @ Jul 3 2012 11:14pm)
azt szeretem, amikor kapok egy rajzot és gyakorlatilag azt sem tudom, hogy ez most mi akar lenni (annyira igénytelenül van megrajzolva)
jaja, kurva irritáló tud lenni
meg 1 csomószor volt olyan, hogy akár 45 percen keresztül is baszkódtam 1 rajzzal, mert gondoltam szépen megcsinálom, azt erre utána beírta a gyerek, hogy "lol hitler", vagy valami hasonló nagyon elmés dolgot, azt utána kezdődött megint a faszkodás
vagy mikor kitaláltam 1 tök jó témát a rajznak, erre a gyerek rajzolt 1 pálcikaembert fasszal, máskor csak annyit írt rá a gyerek, hogy No, azt szopd le magad a leírásoddal együtt