Quote (Vismajor @ 20 Jun 2012 15:19)
De ez kurva jó, a bank bassza el, és én fizessek érte
Mert pl nálam is be van állítva, hogy mi mikor viheti el a maga pénzét a számlámról, mostha a vodafone elseje és másodika között vonja le a számlám összegét, és elsején tévedésből a bank átutal nekem 14 ezer forintot, azt elviszi a vodafone, akkor mi a fasz van? És tételezzük fel, nincs 14 ezer forintom a banknak a voda helyett kifizetni(életszerű példát hoztam, most lehetne itt milliós tétel is...)
Bezzeg ha én küldök a banknak egy nullával elírt összeget, hetekig verhetem az asztalt h visszaadják, ha visszaadják
visszaadják. nem kell hetekig verni az asztalt, az az állami helyeken van (pl apeh).
3 hónapod van visszafizetni, ha hozzányúltál, addigra a vodát is ki kellene fizetned, szóval ugyanúgy tartoznál csak éppen másnak.
Ha meg valaki elutalja rossz helyre véletlen (ezek legtöbbször nem a bank hibájából történnek), akkor a legkorrektebb, hogy vissza lehet venni.
Képzeld, ha véletlen te utalnád rossz helyre, és nem kapnád vissza. Ez csak jó, nemhogy már azért legyél felháborodva, mert elveszik amit tévedésből adtak. Azt meg elég nehéz elhinni, hogy nem tűnik fel, hogy az jogtalanul jött.