Quote (tevetava @ 15 Jun 2012 18:51)
nincs bajom vele, ha valaki azt mondja, hogy könnyű az érettségi, csak ne ilyen kibaszott fölényes stílusban tegye
fölényeskedés nélkül, amit adnak forrást azt a szabályok szerint fel kell használnod. Ha elmondod kerek mondatokban, hogy mi van benne, akkor már van egy hármasod, ha vonsz le belőle valami következtetést, akkor egy négyesed. Ha hozzáteszel valamit önállóan ott az ötös.
ez van a kiadott értékelési útmutatójukban is (meg van adva mi alapján kell nekik pontozni téged a szóbelin, és még ilyen tétel is van benne, hogy mennyire szég kerek mondatokat használsz (igen még a föcinél is van ilyen szempont))
Hidd el, egy témazáró vagy egy évközbeni felelés nehezebb. Itt meg amúgy sem szívóznak már sokat (amelyik nem szadista), az iskolának is jó, ha minél jobb az átlag.
ugyanolyan forrást kapsz, mint mondjuk töri írásbelin a töri atlasz (nem is tudom, talán szóbelin is lehet atlasz, erre nem emlékszem)
ha te azt kinyitod és megnézed, szerinted meg tudnád csinálni, tanulás nélkül is? Szerintem meg.
nem csak én, hanem te is, fuxy is, meg szinte bárki.
Quote (Inakwo @ 15 Jun 2012 18:57)
nullpercet tanultam földrajzra mert nem érettségiztem belőle
inkább közelítsük meg onnan, hogy nulla pontot kaptál rá.
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 15 2012 12:01pm