d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Új Teló > Van Vkinek Tapasztalata, Véleménye?
Prev123457Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Feb 26 2011 05:30am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 26 2011 12:27pm)
a software kb botrányos szint imo. Az s5230nak is elég durván.

desire hd =/= desire. a desire 50 a desire hd 100

meg nehogy már egy videóról akard megmondani, melyiknek jobb a képe... ^^ nézd meg élőben.

Hát de a videón látszik a különbség vazze :D Ha CSAK A HTC-t látnám, nem tudnám megmondnai, de így látszik.

btw:
http://gsm-online.hu/index.php/gsm/telefon/brand/0/type/desire/
desire HD 124k sima 94k

This post was edited by Vismajor on Feb 26 2011 05:31am
Member
Gold: 1.00
Feb 26 2011 05:33am
Quote (Vismajor @ 26 Feb 2011 12:30)
Hát de a videón látszik a különbség vazze :D Ha CSAK  A HTC-t látnám, nem tudnám megmondnai, de így látszik.

btw:
http://gsm-online.hu/index.php/gsm/telefon/brand/0/type/desire/
desire HD 124k sima 94k

de miért nem előfizetéssel? Nehogy már egy 100k-s telefontra telik, de (az egyébként kártyásnál sokkal olcsóbb) előfizetésre nem...
Member
Gold: 69.85
Feb 26 2011 05:33am
inb4 balage megöl.
Member
Feb 26 2011 05:34am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 26 2011 12:33pm)
de miért nem előfizetéssel? Nehogy már egy 100k-s telefontra telik, de (az egyébként kártyásnál sokkal olcsóbb) előfizetésre nem...

Hát, mert a történet egyszerű
Barátnőmet flehívta a keresztanyja, hogy mit kér 18 születésnapjára, laptopot, v okostelefont? Mivel ő elektronikai cégnél dolgozik, valszeg olcsóbban megtudja szerezni, de nem tudunk sokat a háttérről.

This post was edited by Vismajor on Feb 26 2011 05:35am
Member
Gold: 10.66
Feb 26 2011 05:35am
Az a helyzet ezekkel az érintős telefonokkal, hogy lassan már pofátlanul 1:1-ben klónozni próbálják az iPhonet és annak szintjén, de ehhez mindig kevesek még mindig.
Nézzed meg, ahogy a srác lapoz a videó elején, ismétli a mozgást, de a 3. érintés körül semmit nem csinál és mégis lenyomott alatta 1 widgetet. Nem értek az érintőkijelzős technológiához, de az a helyzet, hogy kurvajok mobiltelefont tapogattam már végig, mert imádom ezeket a kis szarokat és soha em volt még a kezemben egy olyan gördülékeny, intuitív kezelőfelületű telefon, mint az iPhoneok valamelyike.
Eddig 2 telefonnal találkoztam, ami meg tudta közelíteni ezt a felületet. Az egyik egy HTC Diamond volt azt hiszem, az elég jó teló volt ill. a másik egy -szerintem- középkategória szerü telefon volt. Pontos típus nem tudok, de Nokia és zenetelefon a bal oldalán media gombokkal és ha jól emlékszem akkor kihúzhato stylussal.
Édesanyámnak egy LG Optimus vagy milyen telefonja van, Android rendszerrel, iszonyatosan édes. Van neki 1 fenti bar, kb. 2-3 mm a képernyőből. Azon jeli, ha wifi folyamat vagy gps folyamat van, ott van az idő, térerő. Azt a bart, egy fogd és vidd mozdulattal le lehet húzni és ott lehet ki-be kapcsolni a hangot, gpst, wifit, bluetoothot ill. ott követhetőek a letöltések.
Ezt a menüsort még soha nem sikerült elsőre lehúznom és olyan is van, h lehúzom és visszamegy. Ha a saját telefonom lenne, akkor már 100x a földhöz basztam volna.
Ugyan ez a hiba nekem kurva sok androidos telón előjött és még sok más érintősnél. A gépelésről ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz. Nem akarok Apple Fanboy lenni, de iPhoneon kívül én nem tudnék senkinek nyugodt szívvel érintős telefont ajánlani. Talán még a HTC telókat esetleg.
Persze most csak a kezelőfelületre tértem ki.
Belefolyhatnék abba, h melyikre van több alkalmazás, jobb támogatás, de mindannyian tudjuk, h az iPhone az, amire minden programozó fejleszt, mert erre van értelme.
Member
Feb 26 2011 05:35am
amúgy tökmind1. ne hallgass senkire MENJ EL ÉS PRÓBÁLD KI!!! AZ ALAPJÁN VÁLASSZ!!!

ez a legfontosabb, hogy ELŐTTE PRÓBÁLD KI ÉLŐBEN

PRÓBÁLD KI, NÉZD MEG ÉLŐBEN MAGADNAK ÉS ÚGY VÁLASSZ!!!
Member
Feb 26 2011 05:36am
Quote (Aston @ Feb 26 2011 12:35pm)
Az a helyzet ezekkel az érintős telefonokkal, hogy lassan már pofátlanul 1:1-ben klónozni próbálják az iPhonet és annak szintjén, de ehhez mindig kevesek még mindig.
Nézzed meg, ahogy a srác lapoz a videó elején, ismétli a mozgást, de a 3. érintés körül semmit nem csinál és mégis lenyomott alatta 1 widgetet. Nem értek az érintőkijelzős technológiához, de az a helyzet, hogy kurvajok mobiltelefont tapogattam már végig, mert imádom ezeket a kis szarokat és soha em volt még a kezemben egy olyan gördülékeny, intuitív kezelőfelületű telefon, mint az iPhoneok valamelyike.
Eddig 2 telefonnal találkoztam, ami meg tudta közelíteni ezt a felületet. Az egyik egy HTC Diamond volt azt hiszem, az elég jó teló volt ill. a másik egy -szerintem- középkategória szerü telefon volt. Pontos típus nem tudok, de Nokia és zenetelefon a bal oldalán media gombokkal és ha jól emlékszem akkor kihúzhato stylussal.
Édesanyámnak egy LG Optimus vagy milyen telefonja van, Android rendszerrel, iszonyatosan édes. Van neki 1 fenti bar, kb. 2-3 mm a képernyőből. Azon jeli, ha wifi folyamat vagy gps folyamat van, ott van az idő, térerő. Azt a bart, egy fogd és vidd mozdulattal le lehet húzni és ott lehet ki-be kapcsolni a hangot, gpst, wifit, bluetoothot ill. ott követhetőek a letöltések.
Ezt a menüsort még soha nem sikerült elsőre lehúznom és olyan is van, h lehúzom és visszamegy. Ha a saját telefonom lenne, akkor már 100x a földhöz basztam volna.
Ugyan ez a hiba nekem kurva sok androidos telón előjött és még sok más érintősnél. A gépelésről ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz. Nem akarok Apple Fanboy lenni, de iPhoneon kívül én nem tudnék senkinek nyugodt szívvel érintős telefont ajánlani. Talán még a HTC telókat esetleg.
Belefolyhatnék abba, h melyikre van több alkalmazás, jobb támogatás, de mindannyian tudjuk, h az iPhone az, amire minden programozó fejleszt, mert erre van értelme.

iphoneon nincs flash, nincs kékfog, nincs mp3. Nem akarni
Quote (CyberPunk666 @ Feb 26 2011 12:35pm)
amúgy tökmind1. ne hallgass senkire MENJ EL ÉS PRÓBÁLD KI!!! AZ ALAPJÁN VÁLASSZ!!!

ez a legfontosabb, hogy ELŐTTE PRÓBÁLD KI ÉLŐBEN

PRÓBÁLD KI, NÉZD MEG ÉLŐBEN MAGADNAK ÉS ÚGY VÁLASSZ!!!

jó, felfogtuk elsőre is, majd elmegyünk vmi kereskedésbe

This post was edited by Vismajor on Feb 26 2011 05:37am
Member
Feb 26 2011 05:37am
Quote (Aston @ 26 Feb 2011 12:35)

ezt pofázom, mert iphonet nem kap ennyiért.
Member
Feb 26 2011 05:37am
Member
Gold: 69.85
Feb 26 2011 05:38am
Nokiákon Windows lesz = könnyebben fejleszthető imo. Andorid elmehet a faszomba, Nokia volt eddig is a kedvenc, de így még jobban az lesz.

inb4 windows mobil fos.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123457Next
Closed New Topic New Poll