Quote (Aston @ Feb 26 2011 12:35pm)
Az a helyzet ezekkel az érintős telefonokkal, hogy lassan már pofátlanul 1:1-ben klónozni próbálják az iPhonet és annak szintjén, de ehhez mindig kevesek még mindig.
Nézzed meg, ahogy a srác lapoz a videó elején, ismétli a mozgást, de a 3. érintés körül semmit nem csinál és mégis lenyomott alatta 1 widgetet. Nem értek az érintőkijelzős technológiához, de az a helyzet, hogy kurvajok mobiltelefont tapogattam már végig, mert imádom ezeket a kis szarokat és soha em volt még a kezemben egy olyan gördülékeny, intuitív kezelőfelületű telefon, mint az iPhoneok valamelyike.
Eddig 2 telefonnal találkoztam, ami meg tudta közelíteni ezt a felületet. Az egyik egy HTC Diamond volt azt hiszem, az elég jó teló volt ill. a másik egy -szerintem- középkategória szerü telefon volt. Pontos típus nem tudok, de Nokia és zenetelefon a bal oldalán media gombokkal és ha jól emlékszem akkor kihúzhato stylussal.
Édesanyámnak egy LG Optimus vagy milyen telefonja van, Android rendszerrel, iszonyatosan édes. Van neki 1 fenti bar, kb. 2-3 mm a képernyőből. Azon jeli, ha wifi folyamat vagy gps folyamat van, ott van az idő, térerő. Azt a bart, egy fogd és vidd mozdulattal le lehet húzni és ott lehet ki-be kapcsolni a hangot, gpst, wifit, bluetoothot ill. ott követhetőek a letöltések.
Ezt a menüsort még soha nem sikerült elsőre lehúznom és olyan is van, h lehúzom és visszamegy. Ha a saját telefonom lenne, akkor már 100x a földhöz basztam volna.
Ugyan ez a hiba nekem kurva sok androidos telón előjött és még sok más érintősnél. A gépelésről ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz. Nem akarok Apple Fanboy lenni, de iPhoneon kívül én nem tudnék senkinek nyugodt szívvel érintős telefont ajánlani. Talán még a HTC telókat esetleg.
Persze most csak a kezelőfelületre tértem ki.
Belefolyhatnék abba, h melyikre van több alkalmazás, jobb támogatás, de mindannyian tudjuk, h az iPhone az, amire minden programozó fejleszt, mert erre van értelme.
iphoneon nincs flash, nincs kékfog, nincs mp3. Nem akarni
Quote (CyberPunk666 @ Feb 26 2011 12:35pm)
amúgy tökmind1. ne hallgass senkire MENJ EL ÉS PRÓBÁLD KI!!! AZ ALAPJÁN VÁLASSZ!!!
ez a legfontosabb, hogy ELŐTTE PRÓBÁLD KI ÉLŐBEN
PRÓBÁLD KI, NÉZD MEG ÉLŐBEN MAGADNAK ÉS ÚGY VÁLASSZ!!!
jó, felfogtuk elsőre is, majd elmegyünk vmi kereskedésbe
This post was edited by Vismajor on Feb 26 2011 05:37am