Donor Fórumból loptam az ötletet. Az én első sztorim baromira nem nagy szám, de pont ez jutott eszembe, ahogy olvastam az egyik hasonló beszámolót.
Üldögéltem a fővámtéri piacnál egy padon olyan 10 évvel ezelőtt, épp a frissen vásárolt zsemlémbe tuszkolva a parizerkarikákat, mikor leült mellém egy öreg (kb 75+) hölgy, aki mellesleg rövid matatás után előkapott egy unikumos flaskát a tolós kocsijából, gondolom, hogy az üres hely felett érzett örömét megfejelje egy korty szíverősítővel. Pár másodperc csend után elhaladt előttünk egy cigány csávó, mire a hölgy elkezdett magában (bár inkább felém) motyogni, hogy "de utálom ezeket". Unalomból felvettem a beszélgetés fonalát, mikor kiderült, hogy a cigányokkal szemben érzett averzióra célzott a megjegyzéssel.
Elkezdtem firtatni, hogy mégis mi a baj velük, mire előadta, hogy múltkor egy ilyen alak fosztotta ki, mikor az otthonából meglovasított valamennyi pénzt és ékszereket. Szó szót követett, és valahogy kiderült, hogy valamiért nagyon nem akart az esethez rendőrt hívni, hisz akkor "érdeklődnének a szomszédoknál, hogy mit láttak" illetve csomó "kellemetlen kérdéssel bombáznák". Részemről naív mederben folytatódott a beszélgetés, mikor hirtelen rávágta, hogy a cigány csávó úgy rabolta ki, hogy lefizette, hogy jól dugja meg, majd mikor az aktus után elment borért, a csávó lelécelt pár cuccal. Persze vizuális típusként rögtön elképzeltem, ahogy ráncos teste vonaglik a lepedőn és az sem segített, hogy kéretlenül ő is elkezdte ecsetelni, hogy a csávó "mennyire értette a dolgát".
Most jöhet az a focipályán dugós-beszarós történet.