Quote (Soulles @ 26 Jul 2010 09:59)
Hunsubon nincs olyan hozzászólás szinte, amiben ne lenne helyesírási hiba. és ez gy is van rendjén, mivel ez nem nyelvtantábor, ahol a kisfickók szofisztikált stílusban kell, hogy tanúbizonyságot tegyenek a magyar nyelv iránti elhivatottságukról.
Ja igen, /care amúgy :-\.
Quote (Soulles @ 31 Jul 2010 08:20)
Persze, nincs rendjén nem is mondtam, hogy rendjén van, de az interneten nem meglepő, ha nem tudnak az emberek helyesen írni. Amúgy a leggyakoribb hiba szerintem a vesszők hiánya, vagy épp pont az, ha sok van belőle. Illetve ott van az is ugye, hogy körülbelül senki sem különbözteti meg a mondatok, nincs kis és nagybetű különbség, nincsenek mondatvégi írásjelek, sokszor még a neveket is kisbetűvel írják. És erre mondtam, hogy ez így van rendjén, mert nem kell mindig úgy írni mindent, ahogy az általánosban tanították, persze nem árt tudni az alapvető szabályokat, de amióta internetezem (cöh, már vagy 10+ éve), hozzászoktam ahhoz, hogy mindenki szarik a helyesírásra, és pont ezért felesleges is ezen rágódni.

BTW szerinted miért vannak a nyelvtan órák? Csak viccből? Azért vannak, hogy tudjuk helyesen írni, nem csak a való életben, hanem akárhol. Szerintem szánalmas, ha valaki nem tudja hasznosítani az általánosban tanult nyelvtan szabályokat.