Quote (ikszipszilon @ 17 Mar 2010 21:11)
már megint azt hiszed ,hogy ebből te jössz ki jól, mennyire buta vagy. Komolyan egyre jobban húz az IQ szinted jozeféhez :\
am felsőoktatásra gondoltam meg ,hogy ki hogyan tud elhelyezkedni, de nincs hozzá közöd így amit írsz róla se érdekel mert elolvastál a helyi újságba 2cikket azt vered a majomszádat, csak 1 banánshaket kéne belenyomni. csira
Úhh képzeld voltam felsőoktatásban. Csak magánjellegű dolog miatt otthagytam. De még tervezem hogy szeptembertől kezdek egy iskolát.
Nem kell itt oltani a másikat. Lehet nem vágok dolgokat, nem vagyok olyan okos mint te. De lehet más dolgokban többet tudok.
Az a baj, hogy te mióta engem támadsz, csak az iskolával meg a kinézetemmel jössz.
De ha nekem semmi közöm a te iskolázottságodhoz [ amit nem is szoktam kritizálni ] akkor neked se az enyémhez. Kinézetedet nem hinném hogy valaha is fikáztam volna. Te se tedd ezt.
Annak ellenére, hogy nálamnál sokkan nagyobra, szinte felsőbbrendűnek tartod magad azért elég érdekes.
Szerintem nem én vagyok a bunkó, nem én oltogatok folyamosan embereket akármivel kapcsolatban. De te ezt teszed velem szemben.
Azt akarod, hogy beszéljünk értelmesen? Rajtam nem múlik. De ha vissza nézed, de több sértő szót mondtál rám mint én rátok összesen. Talán ez a kis apróság is tükrözi a köztünk lévű különbségeket.
jah és helyesírás omfg >.< tuti elírtam valamit vagy rosszul írtam le. az nc