d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ezt Itt Plz > Ne Sticky-t Fossatok Tele
Prev123
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.21
Nov 27 2009 06:28pm
nemtom mi, de nem is érdekel a cry előzménye

greenday szoplyál faszt ofc

/thread
Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Nov 28 2009 12:55am
Quote (GreenDay1994 @ Nov 28 2009 01:19am)
akkor megkérdem

fezmin gimpben egy réteget hol kell szerkeszteni? efekteket tenni rá? mert psben csak ott van hogy keverési beállitások de itt semmi nincs

itt alig nyomok rá egy feliratot :O

on: talán baj hogy postoltam a képét? hm velem mit is csináltatok? amugy abszolut nuku rosszindulat de higyj amit akarsz ;)

Direkt azért küldtem el Pm-ben amit küldtem, hogy ne legyen ilyenekből többet probléma, elmondtam neked, hogy nem tudok neked így elmagyarázni dolgokat ( nem szeretnél regényeket irkálni, szóval nem is fokok ) Mindenki magátal tunulta meg azt ami tud csinálni, te is tedd ezt, ne legyél lusta, és ne akarj egyből mindent, úgy se fog menni, ahoz el kell telnie némi időnek, hogy eljuss egy bizonyos szintre. Nem fogsz tudni 1 nap alatt hiper supuer gfx munkákat csinálni ( nem mintha én olyan hűű de pro lennék. )

Szóval egy szó mint száz, neharagudj, de nekem 1000 más dolgom van, felesleges minden 2. topicban megkérdezni ezeket 100szor, mert mint mondtam nem tudok, ezáltal nem is fogok kielégítő választ adni. Gyakorolni kell, ennyi a titka.

Most leszögetem: Nem fogok reagálni az ilyen postjaidra, innentől tök feleslegesen ejted meg őket, légy tekintettel a tökkiekre!
Lehet így idővel talán a véleményük is megváltozik rólad...

This post was edited by Fezmin on Nov 28 2009 12:59am
Member
Gold: 8,000.69
Nov 28 2009 01:05am
Quote (Fezmin @ 28 Nov 2009 07:55)
Direkt azért küldtem el Pm-ben amit küldtem, hogy ne legyen ilyenekből többet probléma, elmondtam neked, hogy nem tudok neked így elmagyarázni dolgokat ( nem szeretnél regényeket irkálni, szóval nem is fokok ) Mindenki magátal tunulta meg azt ami tud csinálni, te is tedd ezt, ne legyél lusta, és ne akarj egyből mindent, úgy se fog menni, ahoz el kell telnie némi időnek, hogy eljuss egy bizonyos szintre. Nem fogsz tudni 1 nap alatt hiper supuer gfx munkákat csinálni ( nem mintha én olyan hűű de pro lennék. )

Szóval egy szó mint száz, neharagudj, de nekem 1000 más dolgom van, felesleges minden 2. topicban megkérdezni ezeket 100szor, mert mint mondtam nem tudok, ezáltal nem is fogok kielégítő választ adni. Gyakorolni kell, ennyi a titka.

Most leszögetem: Nem fogok reagálni az ilyen postjaidra, innentől tök feleslegesen ejted meg őket, légy tekintettel a tökkiekre!
Lehet így idővel talán a véleményük is megváltozik rólad...

Amúgy hogyan kezdődött ez a greenday utálat? :huh:
Member
Gold: 710.00
Nov 28 2009 01:24am
Quote (SirCsimbok @ Nov 28 2009 07:05am)
Amúgy hogyan kezdődött ez a greenday utálat? :huh:

postolt hunsubra
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Closed New Topic New Poll