Quote (Moonflow @ Sun, Jan 11 2009, 08:46am)
1. Palanak nem kell 2/30/20, bar letezik. Nincs szuksege ra, megvan neki anelkul is.
2. Shard + 2 10 fcr ring = 70 fcr, nalam legalabbis.
3. Szazalekos damredrol beszelek. Base, pure damred szamok szintem semmit nem szamitanak pvmben.
4. De igen, elerheti

Kerlek, ezt ne probald meg nalam jobban tudni..
5. CE jo ugyan, de felesleges, mert azok a hullak, amiket o felrobbantana, az mar reg a unique mob tajgainak hullaja, es mire te robbantgatsz, addigra a csoport mar reg mashol jar.
6. Nem is mondtam, hogy linearisan novekszik a kapott xp.
1. leirhattad volna, bar latom extra itemeknel legalabb ottvan
2. jah igy mar rendben ^^ nem olvastam vegig
3. de attol meg meg mindig van

neirjadhogynincs ha egyszer van baszdmeg

4. nyodcé nyocdé nyocdé!!!! max akkor erheti el, ha +1 skilles sapit hasznalsz, meg az a tyraelkinezetu armort meg faszomtudja, minden skilles, amugy nem, de azzal a builddal meg biztosnem, szoval igenis jobbantudomnalad

de nezz meg skillcalculatort mert van olyan erzesem hogy tul csunya vagyok ahhoz hogy szimplan nekem higgyel ! meg tul keves rlem is van hozza !
5.

hat ez velemeny kerdese, ugyhogy inkabb bele se menjun, mert teged isten se gyozne meg arrol hogy igenis tokjo skill, kezdoknek legalabbis biztos, persze abban egyetertunk hogy csben mire robbantana kettot mar reg vegeztek csvel
6. azt mondtad hogy ugyanannyit oszt szet a game mintha nyolcan lennetek, de csak ketten vagytok, ebbol az kovetkezik, hogy 1 player negyszerannyit kap, ami nem igaz
This post was edited by ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH on Jan 11 2009 01:58am