d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Complete Diablo 2 Classic Guide > Avagy Mi Mas, Es Mennyivel?
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.53
Jan 11 2009 12:31am
Gz szép guide lett smile.gif
A setes sorc buildet nyomattam énis régen, lehet kéne megint classicozni egyet biggrin.gif
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Jan 11 2009 01:38am
szep guide smile.gif grat
kezdoknek tokeletes

de aze par dologba belekotnek
1. palanal nem irtad le a 2 pala / block, etc skilles shieldet, me mindig ward, bar nagyon regen jatszottam classicot, nem vagyok biztos benne hogy van ilyen, csak ugy remlik, de lehet hogy ez most az en failom sad.gif akkor sry
2. sorc melle az elso buildben minek ajanlod a bloodfistet, mikor pont magefist kene a 65os bphez
3. van dr classicban is, van egy armor asszem ami ad, bar itt elkene donteni eloszor is, hogy %osrol beszelsz, vagy a masikrol, gondolom a szazelekosrol mivel az az effektivebb
4. A Hammer dmgünk elérheti a 9-10k-t nem, nem nagyon erheti el rofl.gif
5. necnel esetleg megemlithetted volna a corpse explosion, szerintem az egyik leghatekonyabb skill csapatban
6. ugyan úgy 8 playernyi xpt oszt szét a game, de ezt csak 2 ember kapja meg: 2/8nal ez is hulyeseg imo... tobb xpt kapnak, de nem negyszer annyit ohmy.gif

This post was edited by ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH on Jan 11 2009 01:40am
Member
Gold: 47.25
Jan 11 2009 01:46am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sun, 11 Jan 2009, 08:38)
szep guide smile.gif grat
kezdoknek tokeletes

de aze par dologba belekotnek
1. palanal nem irtad le a 2 pala / block, etc skilles shieldet, me mindig ward, bar nagyon regen jatszottam classicot, nem vagyok biztos benne hogy van ilyen, csak ugy remlik, de lehet hogy ez most az en failom sad.gif akkor sry
2. sorc melle az elso buildben minek ajanlod a bloodfistet, mikor pont magefist kene a 65os bphez
3. van dr classicban is, van egy armor asszem ami ad, bar itt elkene donteni eloszor is, hogy %osrol beszelsz, vagy a masikrol, gondolom a szazelekosrol mivel az az effektivebb
4. A Hammer dmgünk elérheti a 9-10k-t  nem,  nem nagyon erheti el rofl.gif
5. necnel esetleg megemlithetted volna a corpse explosion, szerintem az egyik leghatekonyabb skill csapatban
6. ugyan úgy 8 playernyi xpt oszt szét a game, de ezt csak 2 ember kapja meg: 2/8nal ez is hulyeseg imo... tobb xpt kapnak, de nem negyszer annyit ohmy.gif

1. Palanak nem kell 2/30/20, bar letezik. Nincs szuksege ra, megvan neki anelkul is.
2. Shard + 2 10 fcr ring = 70 fcr, nalam legalabbis.
3. Szazalekos damredrol beszelek. Base, pure damred szamok szintem semmit nem szamitanak pvmben.
4. De igen, elerheti smile.gif Kerlek, ezt ne probald meg nalam jobban tudni..
5. CE jo ugyan, de felesleges, mert azok a hullak, amiket o felrobbantana, az mar reg a unique mob tajgainak hullaja, es mire te robbantgatsz, addigra a csoport mar reg mashol jar.
6. Nem is mondtam, hogy linearisan novekszik a kapott xp.
Member
Jan 11 2009 01:53am
Quote (Moonflow @ Sun, Jan 11 2009, 08:46am)
1. Palanak nem kell 2/30/20, bar letezik. Nincs szuksege ra, megvan neki anelkul is.
2. Shard + 2 10 fcr ring = 70 fcr, nalam legalabbis.
3. Szazalekos damredrol beszelek. Base, pure damred szamok szintem semmit nem szamitanak pvmben.
4. De igen, elerheti smile.gif Kerlek, ezt ne probald meg nalam jobban tudni..
5. CE jo ugyan, de felesleges, mert azok a hullak, amiket o felrobbantana, az mar reg a unique mob tajgainak hullaja, es mire te robbantgatsz, addigra a csoport mar reg mashol jar.
6. Nem is mondtam, hogy linearisan novekszik a kapott xp.

1. leirhattad volna, bar latom extra itemeknel legalabb ottvan
2. jah igy mar rendben ^^ nem olvastam vegig
3. de attol meg meg mindig van laugh.gif neirjadhogynincs ha egyszer van baszdmeg
4. nyodcé nyocdé nyocdé!!!! max akkor erheti el, ha +1 skilles sapit hasznalsz, meg az a tyraelkinezetu armort meg faszomtudja, minden skilles, amugy nem, de azzal a builddal meg biztosnem, szoval igenis jobbantudomnalad mad.gif de nezz meg skillcalculatort mert van olyan erzesem hogy tul csunya vagyok ahhoz hogy szimplan nekem higgyel ! meg tul keves rlem is van hozza !
5. sad.gif hat ez velemeny kerdese, ugyhogy inkabb bele se menjun, mert teged isten se gyozne meg arrol hogy igenis tokjo skill, kezdoknek legalabbis biztos, persze abban egyetertunk hogy csben mire robbantana kettot mar reg vegeztek csvel
6. azt mondtad hogy ugyanannyit oszt szet a game mintha nyolcan lennetek, de csak ketten vagytok, ebbol az kovetkezik, hogy 1 player negyszerannyit kap, ami nem igaz

This post was edited by ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH on Jan 11 2009 01:58am
Member
Jan 11 2009 02:00am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sun, 11 Jan 2009, 08:53)
1. leirhattad volna biggrin.gif bar latom extra itemeknel legalabb ottvan
2. jah igy mar rendben ^^ nem olvastam vegig
3. de attol meg meg mindig van laugh.gif
4. nyodcé nyocdé nyocdé!!!! max akkor erheti el, ha +1 skilles sapit hasznalsz, meg az a tyraelkinezetu armort meg faszomtudja, minden skilles, amugy nem, de azzal a builddal meg biztosnem, szoval igenis jobbantudomnalad mad.gif de nezz meg skillcalculatort mert van olyan erzesem hogy tul csunya vagyok ahhoz hogy szimplan nekem higgyel ! meg tul keves rlem is van hozza !
5. sad.gif hat ez velemeny kerdese, ugyhogy inkabb bele se menjunk biggrin.gif mert teged isten se gyozne meg arrol hogy igenis tokjo skill, kezdoknek legalabbis biztos, persze abban egyetertunk hogy csben mire robbantana kettot mar reg vegeztek csvel
6. azt mondtad hogy ugyanannyit oszt szet a game mintha nyolcan lennetek, de csak ketten vagytok, ebbol az kovetkezik, hogy 1 player negyszerannyit kap, ami nem igaz

4. Rici, hidd el, elerheted a 9-10k dmget, megpedig azzal a builddel. Tartottal te mar a kezedben classicban 2/3/3 sceptert es 2 skilles pajzsot 2 soj-dzsal es a fentiekkel leirtakkal? Nem hinnem. Elhiheted, baratomnak most is hasonlo palaja van, ha meg nem adta el / nem banoltak. Majd megkerem, hogy shotoljon parat, hatha ugy jobban elhiszed.

5. Egy szoval sem mondtam, hogy nem jo skill. Tovabba szamold hozza, hogy mire a necro odaer, ahova a pala odachargeolt a sorc meg odatelezett, addigra a nap is lemegy. Nem tudom, jartal-e mar Hell CS runban, de az tomve van monsterekkel.. Nem a legkonnyebb szlalomozni kozottuk. Szerintem a legkisebb problemaja is nagyobb, mint hogy CEzzen.

6. Rosszul fogalmaztam, megesik.

This post was edited by Moonflow on Jan 11 2009 02:00am
Member
Jan 11 2009 02:06am
Quote (Moonflow @ Sun, Jan 11 2009, 09:00am)
4. Rici, hidd el, elerheted a 9-10k dmget, megpedig azzal a buildde. Tartottal te mar a kezedben classicban 2/3/3 sceptert es 2 skilles pajzsot 2 soj-dzsal es a fentiekkel leirtakkal? Nem hinnem. Elhiheted, baratomnak most is hasonlo palaja van, ha meg nem adta el / nem banoltak. Majd megkerem, hogy shotoljon parat, hatha ugy jobban elhiszed.

5. Egy szoval sem mondtam, hogy nem jo skill. Tovabba szamold hozza, hogy mire a necro odaer, ahova a pala odachargeolt a sorc meg odatelezett, addigra a nap is lemegy. Nem tudom, jartal-e mar Hell CS runban, de az tomve van monsterekkel.. Nem a legkonnyebb szlalomozni kozottuk. Szerintem a legkisebb problemaja is nagyobb, mint hogy CEzzen.

6. Rosszul fogalmaztam, megesik.

hat ja, de te a buildedben nem irtal 2 skilles pajzsot (szoval azzal a builddel biztosnem ( mar itt fail a dolog )) biggrin.gif de ha meg van is olyan shieldje, meg weaponja, amibol van talan 3 egesz darab a realmon, hacsak szarra nem dupeoltak, meg van bcje, 2 soja ! 9-10k dmget ugysemfogja elerni ^^

amugymeg lolika, te dzsvel mondod a sojt? :DDDDD
Member
Jan 11 2009 02:09am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sun, 11 Jan 2009, 09:06)
hat ja, de te a buildedben nem irtal 2 skilles pajzsot (szoval azzal a builddel biztosnem ( mar itt fail a dolog )) biggrin.gif de ha meg van is olyan shieldje, meg weaponja, amibol van talan 3 egesz darab a realmon, hacsak szarra nem dupeoltak, meg van bcje, 2 soja ! 9-10k dmget ugysemfogja elerni ^^

amugymeg lolika, te dzsvel mondod a sojt? :DDDDD

Most te ugy ertelmezed ezt, mint egy szabalyzatot? Ez guide rici, utmutato. Minden le van irva palaval kapcsolatban, ahogy az is, hogy letezik ra jobb shield, mint a Ward. Ne legyen mar ennyire szuk a latokorod. Szerintem hagyd is itt a topicot, csak lehuzod a szinvonalat, tenyleg komolynak es tanulsagosnak szantam a threadet, ne kurd el.

Azt meg, hogy Martinnak mije van, es mije nincs (beleertendo a palaja statjait es dmget) hagy tudjam mar jobban, mint te.
Na cu, gtfo.

Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sun, 11 Jan 2009, 09:06)
te dzsvel mondod a sojt? :DDDDD

Egyertelmuen. Ha tudnal angolul, te is ugy mondanad.

This post was edited by Moonflow on Jan 11 2009 02:10am
Member
Gold: 2,496.00
Jan 11 2009 02:10am
10/10. egy travikiller babat irhattal volna bele, de fasza lett nagyonis.

e: kedvem tamadt chczni :S

This post was edited by TresholdOfUniverse on Jan 11 2009 02:11am
Member
Gold: 0.18
Jan 11 2009 02:12am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sun, Jan 11 2009, 10:10am)

ja nekem is, úgyis megunnám, de leírva olyan jól hangzik biggrin.gif
Member
Jan 11 2009 02:12am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sun, 11 Jan 2009, 09:10)

Nekem is nagyon megjott a kedvem, lehet visszarakom D2t.. Most meg alap cuccokra lenne is fgm..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll