d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gyúrós Topic
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 62.00
Jan 1 2008 04:18pm
Quote (Edoka @ Tue, 1 Jan 2008, 23:16)
hajnal 1 fele kibaszottul beleestem a kádba oszt fáj a seggem meg bevertemm a fejem

misinaljak ?sad.gif

post pic
Member
Gold: 1,080.60
Jan 2 2008 05:52am
Quote (cor-angar @ Tue, 1 Jan 2008, 20:29)
találam egy nagyon jó, a témával foglalkozó oldalt.

http://fitness.scoobysworkshop.com/

ez rohadt jó oldal, nem ismertem, thx
e: lol, maszturbálásról is van szó benne xdd

This post was edited by farki on Jan 2 2008 06:07am
Member
Gold: 69.85
Jan 2 2008 06:45am
hunoob ha a térdednek nem gyulladásos baja van hanem csak a ilyen porc gondok, akkor: járj el tekerni, nekem is ismerősömnek is az erősítette meg, szerzel vmi szar bicót és nem a gyorsaságra mész meg, hogy minél jobban tekerj (mármint tempóba), hanem, hogy minél több km-t viszonylag állandó fordulatszámmal. Ezzel nem csak a térded erősödik hanem az állóképességed is Mondjuk ne hidegbe kezd el mert attól csak még több baja lesz ha nincs semmi spec termo ruha/térdmelegítő cucc... Helyre fog jönni. Ha izületi gyulladás van akkor az baj. :S
Member
Gold: 0.00
Jan 2 2008 09:13am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, Jan 1 2008, 08:02pm)
gyurjunk.

Member
Gold: 50.00
Jan 6 2008 11:16am
Quote (Baleee @ Wed, 2 Jan 2008, 13:45)
hunoob ha a térdednek nem gyulladásos baja van hanem csak a ilyen porc gondok, akkor: járj el tekerni, nekem is ismerősömnek is az erősítette meg, szerzel vmi szar bicót és nem a gyorsaságra mész meg, hogy minél jobban tekerj (mármint tempóba), hanem, hogy minél több km-t viszonylag állandó fordulatszámmal. Ezzel nem csak a térded erősödik hanem az állóképességed is Mondjuk ne hidegbe kezd el mert attól csak még több baja lesz ha nincs semmi spec termo ruha/térdmelegítő cucc... Helyre fog jönni. Ha izületi gyulladás van akkor az baj. :S

koszi, megprobalok de nem nagyon van idom ra, regen tekertem de nem lett jobb, az allo kepessegem a kezilabda miatt kituno, es amugy igen, porclevallasom van ami azert johetett elo mert novekedes kozben megeroltettem a terdeimet :S
BUMP smile.gif
Banned
Gold: 4,000.10
Warn: 80%
Jan 12 2008 06:44am
Quote (Baleee @ Wed, Jan 2 2008, 12:45pm)

Keresztszalag szakadással kapcsolatban valakinek van valami tapasztalata? (térdben)

"Although bodybuilding will not stunt your growth, I still dont recommend starting before age 19 but it has nothing to do with stunted growth. In my opinion, it is much more important for teens to work on improving their coordination and balance while they are young because these skills are much harder to learn later in life. You can add plenty of muscle in your 20's, no need to be lifting in your teens. Some excellent sports would be soccer, basketball, tennis, skateboarding, and hockey - all of these involve lots of balance, running and coordination. "

Discuss.

This post was edited by Dobi_hun on Jan 12 2008 07:12am
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll