d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Milyen Vagyok?
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 220.63
Sep 10 2007 02:13pm
Quote (ubertaki @ Mon, Sep 10 2007, 07:25pm)
huzz a kurva anyadba te random faszkalap.

D::DAFDF:D:FDF:DFD:S:DF:DF:AF SDF:DA jaj taki te mindig megnevetetsz biggrin.gif
Extazy, szerinted hányan szavaztak?
Szernted hány embert érdekelsz?
1 kis fostalicska vagy, a társadalmunk legalja.
1 szarivadék.
1 tehetségetelen kockafejű kis buzi.
Rici > mint te . Pedig aztán ...
1 szer probáld ki milyen lent játszani az udvaron, esetleg valami keményebb sportot nyomni , Sakkozni ,ne hogy megsérülj , anyukád sírva fakadna.
reportolj nyomorék, a multkorinak is hatalmas eredménye volt h öszinte legyek .
Member
Gold: 0.00
Sep 10 2007 02:34pm
jajj ellottetek az egesz karomkodasszotaramat (majdnem, de azt nemerimegelpazarolniabutafejuekre) sad.gif
Member
Gold: 7,149.00
Sep 10 2007 02:47pm
Quote (ExTazzZy @ Mon, Sep 10 2007, 05:39pm)
vote ^^

majd jovok. picipiroscucc.gif

Egész egyszerűen szarvagy.
Member
Gold: 145.00
Sep 10 2007 03:10pm
Quote (ubertaki @ Mon, 10 Sep 2007, 21:25)

sztem ezért kapsz majd +10%ot 8D nemmintha érdekelne tongue.gif

amúgy 216 view volt, és mindenki nullvote 8DDD
Member
Gold: 496.00
Sep 10 2007 03:54pm
Quote (ubertaki @ Mon, 10 Sep 2007, 21:25)

a te anyad te locked szarhazi, szerezz meg warnt ;(

Quote (FeRzY @ Mon, 10 Sep 2007, 21:34)
én azon kevés emberek közé tartozom aki még nem utál innen jsp-ről.
szóval légyszives hagyd abba az idióta spamtopicok nyitogatását, mert engem már kezd zavarni...

megtisztelő, erre fogok emlekezni smile.gif

Quote (perfect_maf @ Mon, 10 Sep 2007, 22:13)
D::DAFDF:D:FDF:DFD:S:DF:DF:AF SDF:DA jaj taki te mindig megnevetetsz biggrin.gif
Extazy, szerinted hányan szavaztak?
Szernted hány embert érdekelsz?
1 kis fostalicska vagy, a társadalmunk legalja.
1 szarivadék.
1 tehetségetelen kockafejű kis buzi.
Rici > mint te . Pedig aztán ...
1 szer probáld ki milyen lent játszani az udvaron, esetleg valami keményebb sportot nyomni , Sakkozni ,ne hogy megsérülj , anyukád sírva fakadna.
reportolj nyomorék, a multkorinak is hatalmas eredménye volt h öszinte legyek .

gf. 1. te ilyenen rohogsz h anyaznak? 2. 0-0. 3. szerintem rolad ne is beszeljunk, kockafiju 4. hat y, szepen beszelunk. 5. tehetsegtelen? nemvaloszinu. duel? kocka? lehet. mar nem. leszoktam. kis buzi? hat nem vagyok sem kicsi (szvsz) sem buzi. nemjott be, mas baratot keress. Rici neve hogy kerul ide? udvar.. tomblakasban nincs udvar te tudatlan senki.. Sakkozni.. mar reg jatszottam. kemenyebb sport: bikeolok te szerencsetlen. anyamat ne keverd ide, mert szerintem a te anyaddal van a baj ha ilyet tanit neked hogy ilyet mondj a masiknak.. mert ha kocsog buzi 'rand' meg ieneket mondasz, egyefene, mindenki ideges, flamel osszevissza, de azert szarivadek.. az mit jelent pontosan? definicioplz. report megvan, nyugi smile.gif btw ha ien ember vagy, postolj mar magadrol 1 picet.. csak hogy azert tisztaba legyunk veled.. tudod, en 13 eves vagyok 150 centi es kocka. ahogy ti hiszitek. haha nem. na giev pic, akar PMbe is, nem pubolom, nefelj, nem egetlek kozonseg elott, nem en stilusom. szvsz eleg szanalmas vagy eletembe nem beszeltem veled de te flamelsz ossze vissza.. igazabol egy char-om nevet nem tudod megmondani, meg sacc kb re sem, max ameik rakan van, de amien faszlama vagy arra sem emlexel.. es az a legjobb vicc hogy te vagy a fo utaljuk exy-t ember, annak ellenere mikor mondtam h most abbahagyom a diot, amirol aszitted h a JSP-t es mar nyitottal 23412312 topicot ami rolam szolt, tehat eleg vitzes hogy en vagyok a fo tema mikozbe szarvagyok kocka tehetsegtelen de szentem nullara verlek, dehat.. most jo8 mert suli van, majd holnap delutan duelezhetunk egyet, hogyha ien kibaszottul kemeny vagy, remelem ezt a kis regenyt addigra elolvasod, mert szvsz azt sem tudsz.
Banned
Gold: 0.02
Warn: 40%
Sep 10 2007 03:57pm
Quote (ubertaki @ Mon, Sep 10 2007, 08:25pm)

^^^^^^^^

btw 0vote, mert fingom sincs hogy kivagy.
de azt latom hogy heart.gif spammolas.
Member
Gold: 496.00
Sep 10 2007 04:02pm
Quote (T4L_K1 @ Mon, 10 Sep 2007, 23:57)
^^^^^^^^

btw 0vote, mert fingom sincs hogy kivagy.
de azt latom hogy heart.gif spammolas.

nemszeretek spammolni, na report megvan, mentem aludni. btw legalabb valaki aki normalisan reagal, nem flamel. respect.
Member
Gold: 270.00
Sep 10 2007 10:43pm
Quote (ExTazzZy @ Mon, 10 Sep 2007, 23:54)
gf. 1. te ilyenen rohogsz h anyaznak? 2. 0-0. 3. szerintem rolad ne is beszeljunk, kockafiju 4. hat y, szepen beszelunk. 5. tehetsegtelen? nemvaloszinu. duel? kocka? lehet. mar nem. leszoktam. kis buzi? hat nem vagyok sem kicsi (szvsz) sem buzi. nemjott be, mas baratot keress. Rici neve hogy kerul ide? udvar.. tomblakasban nincs udvar te tudatlan senki.. Sakkozni.. mar reg jatszottam. kemenyebb sport: bikeolok te szerencsetlen. anyamat ne keverd ide, mert szerintem a te anyaddal van a baj ha ilyet tanit neked hogy ilyet mondj a masiknak.. mert ha kocsog buzi 'rand' meg ieneket mondasz, egyefene, mindenki ideges, flamel osszevissza, de azert szarivadek.. az mit jelent pontosan? definicioplz. report megvan, nyugi btw ha ien ember vagy, postolj mar magadrol 1 picet.. csak hogy azert tisztaba legyunk veled.. tudod, en 13 eves vagyok 150 centi es kocka. ahogy ti hiszitek. haha nem. na giev pic, akar PMbe is, nem pubolom, nefelj, nem egetlek kozonseg elott, nem en stilusom. szvsz eleg szanalmas vagy eletembe nem beszeltem veled de te flamelsz ossze vissza.. igazabol egy char-om nevet nem tudod megmondani, meg sacc kb re sem, max ameik rakan van, de amien faszlama vagy arra sem emlexel.. es az a legjobb vicc hogy te vagy a fo utaljuk exy-t ember, annak ellenere mikor mondtam h most abbahagyom a diot, amirol aszitted h a JSP-t es mar nyitottal 23412312 topicot ami rolam szolt, tehat eleg vitzes hogy en vagyok a fo tema mikozbe szarvagyok kocka tehetsegtelen de szentem nullara verlek, dehat.. most jo8 mert suli van, majd holnap delutan duelezhetunk egyet, hogyha ien kibaszottul kemeny vagy, remelem ezt a kis regenyt addigra elolvasod, mert szvsz azt sem tudsz.

Hehh...Alul tudod múlni magad ahogy látom,mert ez egyszerüen szánalmasra
sikerült,gratulálok hozzá. És amennyire én emlékszem senki nem nyitott
rólad topicot,csak az ment tovább,amit te magad nyitottál...
Mellékesen érdekes,hogy azt írtad,hogy nem innen tünsz el,lévén,hogy
az """""utolsó""""" postodban pont azt írtad,hogy diablo még néha,jsp-re
max felnézel 1-2x azt annyi. Azóta elég sokat voltál....(Ha quote kell,tessék.)

Quote (ExTazzZy @ Wed, 5 Sep 2007, 21:20)
Naszoval.. ez a par utolso nap azert volt hogy megutaljatok, szandekosan, nemtudom miert. ennyit a diorol, elegem van. neha azert feljarok pubolni, de nem jatszom kolmolyan. szoval sok sikert nektek a d2hoz, es akit megbantottam sajnalom, nemakartam, csak volt eleg gaz az eletemben es valahol le kellett vezetni.. szal nn e-rage anymore icon_pointr.gif goin to RL.. persze azert meg CS:S ezni is fogok, akik a barataim voltak pmeljenek ha kell az MSNem. hat y, nem sok ilyen varhato..
akiket barataimnak tartok:
heart.gif BuG heart.gif Joker heart.gif Oli heart.gif Norless heart.gif Lac2 heart.gif WM heart.gif Nerz heart.gif Rapid heart.gif Bladecs heart.gif .. bocs ha valakit kifelejtettem..
Member
Gold: 145.00
Sep 10 2007 11:06pm
Quote (ExTazzZy @ Mon, 10 Sep 2007, 23:54)
gf. 1. te ilyenen rohogsz h anyaznak? 2. 0-0. 3. szerintem rolad ne is beszeljunk, kockafiju 4. hat y, szepen beszelunk. 5. tehetsegtelen? nemvaloszinu. duel? kocka? lehet. mar nem. leszoktam. kis buzi? hat nem vagyok sem kicsi (szvsz) sem buzi. nemjott be, mas baratot keress. Rici neve hogy kerul ide? udvar.. tomblakasban nincs udvar te tudatlan senki.. Sakkozni.. mar reg jatszottam. kemenyebb sport: bikeolok te szerencsetlen. anyamat ne keverd ide, mert szerintem a te anyaddal van a baj ha ilyet tanit neked hogy ilyet mondj a masiknak.. mert ha kocsog buzi 'rand' meg ieneket mondasz, egyefene, mindenki ideges, flamel osszevissza, de azert szarivadek.. az mit jelent pontosan? definicioplz. report megvan, nyugi smile.gif btw ha ien ember vagy, postolj mar magadrol 1 picet.. csak hogy azert tisztaba legyunk veled.. tudod, en 13 eves vagyok 150 centi es kocka. ahogy ti hiszitek. haha nem. na giev pic, akar PMbe is, nem pubolom, nefelj, nem egetlek kozonseg elott, nem en stilusom. szvsz eleg szanalmas vagy eletembe nem beszeltem veled de te flamelsz ossze vissza.. igazabol egy char-om nevet nem tudod megmondani, meg sacc kb re sem, max ameik rakan van, de amien faszlama vagy arra sem emlexel.. es az a legjobb vicc hogy te vagy a fo utaljuk exy-t ember, annak ellenere mikor mondtam h most abbahagyom a diot, amirol aszitted h a JSP-t es mar nyitottal 23412312 topicot ami rolam szolt, tehat eleg vitzes hogy en vagyok a fo tema mikozbe szarvagyok kocka tehetsegtelen de szentem nullara verlek, dehat.. most jo8 mert suli van, majd holnap delutan duelezhetunk egyet, hogyha ien kibaszottul kemeny vagy, remelem ezt a kis regenyt addigra elolvasod, mert szvsz azt sem tudsz.

Kibaszott kemény vagy, biztos összeszarta magát. Ha már vesszőt is írsz te agylow, akkor legalább írd már nagy betűvel a mondatok elejét... Elég szánalmas az is, hogy te vagy az 1etlen aki szavazott :'D
Max 1 topik nyílt rólad, ha nyílt 1általán, de lehet h aztis te nyitottad (mint a 124 magadrólszóló spamtopikot ) 8D
tudod, en 13 eves vagyok 150 centi es kocka

tudjuk... lehet h +2 éves vagy és +20 centi, de attól még ugyanúgy kocka vagy
Quote (ExTazzZy @ Mon @ 3 Sep 2007, 23:33)
a gep szamomra drog. ha leulok, nemtudok felkelni innen, itt ulok mint valami rab, es mikor leulok, megvaltozik korulottem minden
Member
Gold: 220.63
Sep 11 2007 01:44am
Quote (ExTazzZy @ Mon, Sep 10 2007, 09:54pm)

Hello, már azt hittem nem is írsz.

Sec, összeszartam magam kicserélem a pelust.

11 soros " fogalmazásba" rengeteg helyesírási hiba, szóismétlések , rövid, értetlen mondatok. Nem azt mondom h senki nem hibázik , de ennyit 1 kicsike szövegbe....
Hát nice, kicsit többet járj suliba kis barátom.
Miért utállak? Hát nézzük, 1 kis szardarab vagy ahogy innen is látszik, szerintem ennyi bőven elég.
Karaktered télleg nem ismerem és ez jelent valamit? Elég ha bemutatkozol JSP-n ,nem igaz?
Már 1szer leirtam 1 db duel karakterem van , lvl 49, bármikor kiállok ellened MLD-be. EUSCNL. Bár abs nélkül sehol nem lennél sad.gif
Btw , most keztem újra 1 hc karakterrel, mert én abbahagytam már 1 szer és tudod nem nyitottam olyan topicokat h : " By Diablo - Go Rl " , meg hasonlókat.
Bikeolok , nice.. Ezért nem tart sehol magyarországon ez a sport .
Jah és nem tippelek többnek 14-15 éves kis iskolás, a kommunikálásod miatt 1részt, vagy 1 "agylow" ( hogy az előttem leírottat ismételjem ) lehetsz. sad.gif
1 topic-ot se írtam h mekkora 1 szardarab vagy stb. , 1et nyitottam, ami a Rakanis-os.
Remélem nem viszel haza 1est , mert anyukád megharagszik.
Szerinted kiket érdekelsz ,te? Reportolj amennyit akarsz leszarnak.

Hali , várom a válaszod.

This post was edited by perfect_maf on Sep 11 2007 01:44am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll