Quote (ExTazzZy @ Mon, 10 Sep 2007, 23:54)
gf. 1. te ilyenen rohogsz h anyaznak? 2. 0-0. 3. szerintem rolad ne is beszeljunk, kockafiju 4. hat y, szepen beszelunk. 5. tehetsegtelen? nemvaloszinu. duel? kocka? lehet. mar nem. leszoktam. kis buzi? hat nem vagyok sem kicsi (szvsz) sem buzi. nemjott be, mas baratot keress. Rici neve hogy kerul ide? udvar.. tomblakasban nincs udvar te tudatlan senki.. Sakkozni.. mar reg jatszottam. kemenyebb sport: bikeolok te szerencsetlen. anyamat ne keverd ide, mert szerintem a te anyaddal van a baj ha ilyet tanit neked hogy ilyet mondj a masiknak.. mert ha kocsog buzi 'rand' meg ieneket mondasz, egyefene, mindenki ideges, flamel osszevissza, de azert szarivadek.. az mit jelent pontosan? definicioplz. report megvan, nyugi btw ha ien ember vagy, postolj mar magadrol 1 picet.. csak hogy azert tisztaba legyunk veled.. tudod, en 13 eves vagyok 150 centi es kocka. ahogy ti hiszitek. haha nem. na giev pic, akar PMbe is, nem pubolom, nefelj, nem egetlek kozonseg elott, nem en stilusom. szvsz eleg szanalmas vagy eletembe nem beszeltem veled de te flamelsz ossze vissza.. igazabol egy char-om nevet nem tudod megmondani, meg sacc kb re sem, max ameik rakan van, de amien faszlama vagy arra sem emlexel.. es az a legjobb vicc hogy te vagy a fo utaljuk exy-t ember, annak ellenere mikor mondtam h most abbahagyom a diot, amirol aszitted h a JSP-t es mar nyitottal 23412312 topicot ami rolam szolt, tehat eleg vitzes hogy en vagyok a fo tema mikozbe szarvagyok kocka tehetsegtelen de szentem nullara verlek, dehat.. most jo8 mert suli van, majd holnap delutan duelezhetunk egyet, hogyha ien kibaszottul kemeny vagy, remelem ezt a kis regenyt addigra elolvasod, mert szvsz azt sem tudsz.
Hehh...Alul tudod múlni magad ahogy látom,mert ez egyszerüen szánalmasra
sikerült,gratulálok hozzá. És amennyire én emlékszem
senki nem nyitott
rólad topicot,csak az ment tovább,amit te magad nyitottál...
Mellékesen érdekes,hogy azt írtad,hogy nem innen tünsz el,lévén,hogy
az """""utolsó""""" postodban pont azt írtad,hogy diablo még néha,jsp-re
max felnézel 1-2x azt annyi. Azóta elég sokat voltál....(Ha quote kell,tessék.)
Quote (ExTazzZy @ Wed, 5 Sep 2007, 21:20)
Naszoval.. ez a par utolso nap azert volt hogy megutaljatok, szandekosan, nemtudom miert. ennyit a diorol, elegem van. neha azert feljarok pubolni, de nem jatszom kolmolyan. szoval sok sikert nektek a d2hoz, es akit megbantottam sajnalom, nemakartam, csak volt eleg gaz az eletemben es valahol le kellett vezetni.. szal nn e-rage anymore
goin to RL.. persze azert meg CS:S ezni is fogok, akik a barataim voltak pmeljenek ha kell az MSNem. hat y, nem sok ilyen varhato..
akiket barataimnak tartok:
BuG
Joker
Oli
Norless
Lac2
WM
Nerz
Rapid
Bladecs
.. bocs ha valakit kifelejtettem..