Quote (ScorpionLord @ 9 Sep 2014 22:34)
Végigolvastam az egész leírást, ugyan nem találtam, de tuti van valami ,,követelmény" azon felül, hogy rift-ben nem lesz portal, mert csak ma 23 goblint vadásztam le és semmi.
Már nemcsak, hogy számolom is, de rendesen vadászom őket. Lassan betelik a második fakk is a ládában a bountykért járó nemtomhogyhijjákkal is.
És, hogy ontopic is legyek: A gem upgrade esélyét mi határozza meg? Asszem lvl 12 a mini conduit-os gem, de némelyik grift-ben 60% az esély, némelyikben 100%, de van hogy csak 10%. A gfirt lvl-en kívül van más is ami befolyásolja?
Illetve a reroll esély rendszerét, a gamble leg dobási esélyét és a bounty végi doboz leg dobási esélyét befolyásolja az, hogy egyedül vagyok a game-ben, vagy többen vagyunk?
(tudom, tl;dr)
amit tudok:
-a gemek fejlesztési esélyét csak az befolyásolja, hogy a gem szintje és a grift szintje között mekkora a kölümbség
- a bounty-ért járó cache torment 6-on 100% eséllyel dob legendást, függetlenül hányan vannak
-a reroll tök random, vagyis például van 6 stat amit rollolhat, abból 1 kell neked, és kettőt ajánl újat+1 az eredeti, de az a kettő is tök random, lehet, hogy háromszor látod az eredetit csak más értékekkel (10%hp-t akarsz rollolni, és kapsz 1. 12%-ot, 2. 13%-ot)
-a gamble legendás esélye azthiszem 5%, de ezt nem tudom biztosra