Quote (mikromanus @ Sep 4 2014 02:47pm)
A többségnek a játék az szórakozás és nem üzlet. Ha nem így lenne, akkor amíg lehetett, addig se kerestél volna semmit se itt se más játékban. Elenyésző kissebbség az ilyen kalmárhajlamú "egyéb" játékoscsoport. A többségnek jó az ha van valami versengőbb terep, +van külön zombiszontű statikusabb mezőny és maga találja meg játékkal azt, amit utólag fel tud használni. Nem befizeti az eBankárka nevű gyanus csatornákon pénzügyeit kezelő kétes alaknak pár hambi árát és megkapja azt, amit a játékban sose látna.
én most nem feltétlenül a pénzkeresetről beszéltem, bár jó volt az amíg volt...

hanem arról, hogy leegyszerűsítve a dolgokat a játék most tart mondjuk 1-től 1000-ig, kb. 1-100 az újdonság meg felfedezed a dolgokat rész, 100-200 már a farmolsz és kb. 90%-ra tökéletesíted a karakteredet rész, a maradék 800 meg arról szól, hogy játszol x 100 órát + 1-2 %-ért.
ezt egyszer még talán végig is lehet csinálni, de újra meg újra szerintem full értelmetlen, hacsak:
- nincs egy olyan pvp rendszer ahol sokat számít +/- pár %
- nincs egy olyan piac rész, amivel lerövidíthető a sok 100 órás monoton farm adok-veszek, cserebere folyamatokkal
This post was edited by TuskesVanek on Sep 4 2014 07:55am