Quote (ecneB @ 22 Mar 2012 12:19)
nekem elso nap meg a droid is 'hasznalhatlan' volt. ennyi ido alatt semmihez nem lehet hosszászokni, persze hogy furcsa. egyszeruen az ilyen kijelenteseket egyszerubb (okosabb talan jobb szo) lenne ignoralni. persze, hogy sok ember csak a szubjektiv velemenyet fogja szajkozni.
nyomkodtam haver lumia 800-t, tetszik a rendszer, nem errol van szo. nekem a telefon ara bassza a csoromet, de az nagyon.
jogos
amúgy az árról: 2010. okt. óta csak felső kategóriás WP-k jelentek meg, ezért nem is alakult nagyon szépen a market-share (+ nem volt marketing, nem úgy mint most, hogy minden 2. plakát lumiás)
de a másik oldalról nézve viszont, ez egy jó befektetés (és egyáltalán nem drága, a többi telefon is kerül ennyibe ami ezt nyújtja)
én a fenti dátumon vettem a HD7-emet 140k-ért, és azóta annyi változott hardware-ben, hogy megjelent az előlapi kamera, meg NFC (az még nem is) -- ezt leszámítva ugyan azt nyújtja mint egy lumia 900 fog 1-2 hónapon belül (persze most tekintsünk el a gyártó-beli különbségektől, hogy nokia over all, meg attól hogy a procik gyorsulnak minimálisan )
hamarosan elterjed a középkategóriás WP is, majd akkor nem fog ilyen drágának tűnni (a köv. szoftverfrissítés pont arról szól, hogy lejjebb vigyék a hw-követelményeket)