d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev11981992002012024303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 22 2011 06:27am
Quote (H4xooR @ Jun 22 2011 01:26pm)
Summoners!

Thank you all for patiently waiting until after the Season One Championship for Yorick, the Gravedigger. We’re pleased to announce that the next patch has officially been scheduled for Thursday the 23rd of June at 02:00 GMT. Unfortunately, Phreak – our resident master tactician and expert in the field of League of Legends strategy and tactics – is still on the plane home from our DreamHack in Jönköping, Sweden. For this reason we’re afraid that we’re going to have to ask you to wait a bit longer for the Yorick Champion Spotlight.

We hope that you enjoyed the Season One Championships, summoners, and we’re pleased to be able to bring you Yorick this coming Thursday. Just don’t stay up too late waiting for the patch, or you might look like the walking dead tomorrow!

De,holnap teszik be. Csak a spotlightra kell várni.

a kurva anyját.
Member
Gold: 122.92
Jun 22 2011 06:48am
Quote (H4xooR @ Jun 22 2011 02:26pm)
Summoners!

Thank you all for patiently waiting until after the Season One Championship for Yorick, the Gravedigger. We’re pleased to announce that the next patch has officially been scheduled for Thursday the 23rd of June at 02:00 GMT. Unfortunately, Phreak – our resident master tactician and expert in the field of League of Legends strategy and tactics – is still on the plane home from our DreamHack in Jönköping, Sweden. For this reason we’re afraid that we’re going to have to ask you to wait a bit longer for the Yorick Champion Spotlight.

We hope that you enjoyed the Season One Championships, summoners, and we’re pleased to be able to bring you Yorick this coming Thursday. Just don’t stay up too late waiting for the patch, or you might look like the walking dead tomorrow!

De,holnap teszik be. Csak a spotlightra kell várni.

Nem raktak még be karit spotlight nélkül és szerintem nem is fognak.
A karakter már a mai (Na-n most leállás van) patch után bent lesz, viszont még nem játszható (hasonlóan, minthogy az event skineket sem tudod megvenni most)
De remélem, nektek lesz igazatok és bejön, játszható lesz.
Member
Gold: 2,496.00
Jun 22 2011 07:14am
Quote (championmath @ Jun 22 2011 11:01am)
Nem adtam tanacsokat eleget? Elmondtam miket csinalj minden gamebe, hogy leblancal ne boots of mobilityt vegyel es ne haunting guiset ,de megis kovetkezo gamebe megint veszed a haunting guiset , 5x haltal meg fenn 2v1 lanebe anelkul hogy gankelt volna jungler, 40 perc es gamebe osszehoztal egy sorcerer cipot meg egy haunting guiset , ennyit er a tanacs , nem fogadod meg soha. Es igen gondolom eleg szar ,hogy ennyi gameutan meg minding ,,lebanaznak" de ez a szomoru igazsag

magic pen red, hp/level seal, cdr vagy ap/level glyph, flat ap quint, imo ezeket erdemes

jatszottam ma csatagalambbal, nem nagyon figyeltem h mit csinalt de nem feedelt es nem csinalt kulonosebb baromsagot.

egy teamfightban neztem h kb negy embert elkapott orianna q-w-rjevel, az szep volt.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 22 2011 07:26am
Quote (TresholdOfUniverse @ 22 Jun 2011 13:14)
jatszottam ma csatagalambbal, nem nagyon figyeltem h mit csinalt de nem feedelt es nem csinalt kulonosebb baromsagot.

egy teamfightban neztem h kb negy embert elkapott orianna q-w-rjevel, az szep volt.

Vouch, de csináltunk azért faszságot mindahányan voltunk..
Member
Gold: Locked
Jun 22 2011 08:23am
Quote (Smat @ Jun 22 2011 01:15pm)
Lol, te nagyon vergődsz. Az hogy harcikacsánál jobb vagy, ezt igen erősen megkérdőjelezem...Érdekes ma 2 gameből 2x sikerült körülbelűl ugyan annyit farmolnom mint egy ashe/annie-nak...

Most az hogy valaki nem úgy ugrál ahogy te fütyülsz, az neked miért fáj?
Én se fogadtam meg pl hogy BT-t vegyek hextech helyett, mert nekem előnyösebb a hextech... Az meg hogy ki mit gondol, nem nagyon érdekel, mindenki úgy fejleszti a saját buildját ahogy akarja... Ha valaki tank karthust csinál engem az se érdekel.. A cipő miatt meg sírni omfg.. Mutassak neked olyan 1400 winest aki minden karit alap cipővel játszik? Nőj már fel..

Ez a harcikacsas ez rohadtnagy:D:D:D

jah igazad van vegyel csak hextechet mfre ! sokkal jobb mint pl szar bt

Alap cipovel nem azert jatszik mert jobb mint a tobbi hanem ,hogy aranyat sporoljon elso nagy itemhez pl bf sword, de ebben is igazad van vegyel ninja tabbyt ap carryre es sorcerert tryndamerre erre szot vesztegetni komolyan

Quote (TresholdOfUniverse @ Jun 22 2011 03:14pm)

Jah orianaval egesz jol tolta par gamebe, beultizta mind az otot meg ilyenek ,de nem tudom mit jon ezzel ,hogy tanacsot kene adni mikor hiaba mondom el neki pl mit vegyen ugyanazt a szart veszi kovetkezo gamebe es csodalkozik ,hogy 0/6 on all 15 perc utan

This post was edited by championmath on Jun 22 2011 08:27am
Member
Gold: 0.00
Jun 22 2011 08:41am
valaki game?
Member
Jun 22 2011 09:56am
Quote (championmath @ 22 Jun 2011 14:23)
Ez a harcikacsas ez rohadtnagy:D:D:D

jah igazad van vegyel csak hextechet mfre ! sokkal jobb mint pl szar bt

Alap cipovel nem azert jatszik mert jobb mint a tobbi hanem  ,hogy aranyat sporoljon elso nagy itemhez pl bf sword, de ebben is igazad van vegyel ninja tabbyt ap carryre es sorcerert tryndamerre erre szot vesztegetni komolyan

Jah orianaval egesz jol tolta par gamebe, beultizta mind az otot meg ilyenek ,de nem tudom mit jon ezzel ,hogy tanacsot kene adni mikor hiaba mondom el neki pl mit vegyen ugyanazt a szart veszi kovetkezo gamebe es csodalkozik ,hogy 0/6 on all 15 perc utan

Áhh, már nem is érdemled meg hogy egy hosszabb hszt írjak... A lényeg hogy sokat gondolsz magadról, pedig ugyan azon a szinten vagy imo mint kacsa, hanem sokkal lejjebb..
Member
Jun 22 2011 10:21am
Quote (Smat @ Jun 22 2011 05:56pm)
Áhh, már nem is érdemled meg hogy egy hosszabb hszt írjak... A lényeg hogy sokat gondolsz magadról, pedig ugyan azon a szinten vagy imo mint kacsa, hanem sokkal lejjebb..

Quote (Smat @ Jun 21 2011 10:18pm)
Miért jó a jungler?

-Ugyan annyi creepet farmol le, vagyis ugyan annyi goldja lesz mint a laneseknek.
-Ugyan úgy fejlődik mint pl. a mides csapattárs
-Nyugodtabban tud junglezni mint a többi lanes

Röviden ezért jó a jungler.

Igen ebbol a lenyeg nem az ,hogy baromsagot irtal es mast kezdtel el irni ahelyett ,hogy beimserned a faszsagod hanem ,hogy sokat gondolok magamrol

This post was edited by championmath on Jun 22 2011 10:22am
Member
Jun 22 2011 10:23am
Quote (championmath @ 22 Jun 2011 16:21)
Igen ebbol a lenyeg nem az ,hogy baromsagot irtal es mast kezdtel el irni ahelyett ,hogy beimserned a faszsagod hanem ,hogy sokat gondolok magamrol

Nem nagyon kell semmit beismernem imo... Inkább szerezz magadnak csapatot és gyertek a hétvégi ncre, és ha összekerülünk majd meglátjuk ki mekkora sztár.
Kthxbai.
Member
Jun 22 2011 10:32am
Quote (Smat @ Jun 22 2011 06:23pm)
Nem nagyon kell semmit beismernem imo... Inkább szerezz magadnak csapatot és gyertek a hétvégi ncre, és ha összekerülünk majd meglátjuk ki mekkora sztár.
Kthxbai.

Majd maskor ha irsz valami hulyeseget es valaki szol , probald azt alatamasztani ervekkel ,ne ertelmetlen faszsagokat irj ,hogy ki jatszik jobban.

juli 18.utan benne vagyok barmi 5v5 , 3v3 , 1v1 meccsbe ha nagyon ragaszkodsz hozza
Go Back To Magyar Topic List
Prev11981992002012024303Next
Add Reply New Topic New Poll