Quote (Smat @ Jun 22 2011 01:15pm)
Lol, te nagyon vergődsz. Az hogy harcikacsánál jobb vagy, ezt igen erősen megkérdőjelezem...Érdekes ma 2 gameből 2x sikerült körülbelűl ugyan annyit farmolnom mint egy ashe/annie-nak...
Most az hogy valaki nem úgy ugrál ahogy te fütyülsz, az neked miért fáj?
Én se fogadtam meg pl hogy BT-t vegyek hextech helyett, mert nekem előnyösebb a hextech... Az meg hogy ki mit gondol, nem nagyon érdekel, mindenki úgy fejleszti a saját buildját ahogy akarja... Ha valaki tank karthust csinál engem az se érdekel.. A cipő miatt meg sírni omfg.. Mutassak neked olyan 1400 winest aki minden karit alap cipővel játszik? Nőj már fel..
Ez a harcikacsas ez rohadtnagy:D:D:D
jah igazad van vegyel csak hextechet mfre ! sokkal jobb mint pl szar bt
Alap cipovel nem azert jatszik mert jobb mint a tobbi hanem ,hogy aranyat sporoljon elso nagy itemhez pl bf sword, de ebben is igazad van vegyel ninja tabbyt ap carryre es sorcerert tryndamerre erre szot vesztegetni komolyan
Quote (TresholdOfUniverse @ Jun 22 2011 03:14pm)
jatszottam ma csatagalambbal, nem nagyon figyeltem h mit csinalt de nem feedelt es nem csinalt kulonosebb baromsagot.
egy teamfightban neztem h kb negy embert elkapott orianna q-w-rjevel, az szep volt.
Jah orianaval egesz jol tolta par gamebe, beultizta mind az otot meg ilyenek ,de nem tudom mit jon ezzel ,hogy tanacsot kene adni mikor hiaba mondom el neki pl mit vegyen ugyanazt a szart veszi kovetkezo gamebe es csodalkozik ,hogy 0/6 on all 15 perc utan
This post was edited by championmath on Jun 22 2011 08:27am