Quote (championmath @ 22 Jun 2011 09:55)
Megint azt fejtegeted ,hogy te meg en hogy jatszunk pedig nem errol volt szo hanem ,hogy hulyeseget irsz mar nem eloszor , semmit nem irtam a jatektudasodrol amig te nem az enyemrol ki mondta ,hogy valaki vagyok lolba? Igaz ,hogy nalad meg ilyen harcikacsanal 100x jobb vagyok ,de ez nem nagy erdem, arra persze nem tudsz valaszolni megis hol farmol ugyanannyit a jungler mint a laner, ez volt az eredeti targya a vitanak, probalsz kibujni ez elol uj hulyesegekkel ,hogy mennyi az elom meg ilyenek senkit nem erdekel, bizonyitsd amit irtal vagy ismerd be a faszsagod.
Lol, te nagyon vergődsz. Az hogy harcikacsánál jobb vagy, ezt igen erősen megkérdőjelezem... Érdekes ma 2 gameből 2x sikerült körülbelűl ugyan annyit farmolnom mint egy ashe/annie-nak...
Quote (championmath @ 22 Jun 2011 10:01)
Nem adtam tanacsokat eleget? Elmondtam miket csinalj minden gamebe, hogy leblancal ne boots of mobilityt vegyel es ne haunting guiset ,de megis kovetkezo gamebe megint veszed a haunting guiset , 5x haltal meg fenn 2v1 lanebe anelkul hogy gankelt volna jungler, 40 perc es gamebe osszehoztal egy sorcerer cipot meg egy haunting guiset , ennyit er a tanacs , nem fogadod meg soha. Es igen gondolom eleg szar ,hogy ennyi gameutan meg minding ,,lebanaznak" de ez a szomoru igazsag
magic pen red, hp/level seal, cdr vagy ap/level glyph, flat ap quint, imo ezeket erdemes
Most az hogy valaki nem úgy ugrál ahogy te fütyülsz, az neked miért fáj?
Én se fogadtam meg pl hogy BT-t vegyek hextech helyett, mert nekem előnyösebb a hextech... Az meg hogy ki mit gondol, nem nagyon érdekel, mindenki úgy fejleszti a saját buildját ahogy akarja... Ha valaki tank karthust csinál engem az se érdekel.. A cipő miatt meg sírni omfg.. Mutassak neked olyan 1400 winest aki minden karit alap cipővel játszik? Nőj már fel..