This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (kopasz007 @ Jan 31 2013 12:04am)
Ki
Közel sem vagyok 40 éves és ezt a ratinget a lobby/pick allatt hoztam össze, szóval nem is értem mi a problémád. A tényen nem változtat,még mindig 20 éves kis takony vagy. Na takarodj az egyetemre sírni, hogy milyen szar neked. Kis pöcs
Egyébként, ha tudnám, hogy hozzád hasonló idegbeteg önkontroll nélküli hülye gyerekeket segítek kibannolni, még örülök is neki.
Nyilván örülsz mert olyan szar életed van, hogy ilyenek okoznak örömet, amúgy jó az érvelésed, hogy ha idősebb vagy akkor az automatikusan jobbá tesz, ehhez külön gratulálok kedves kopasz07,
másik érvelésed meg, hogy az egyetem szar, elhiszem, hogy zavar, hogy nem ütöd meg a mércét az egyetemhez :((( többet kellett volna tanulni és nem ilyenekkel foglalkozni, leszarom, hogy hány éves vagy, csak gondoltam ha te szerinted így látatlanba én 20 vagyok megtippellek én is.
Azon kívül, hogy kopasz vagy nem sokat értél el látom, na takarodj vissza aztán nyomjad a punisht geci, valószínűleg azt se tudod mit jelent, na csááá faszom fog vitatkozni egy 40 éves kopasz nyomorékkal