mikro:
én nem akarok beszállni a flame-be, azt megteszik helyettem a fej cpt meg rawen féle full vesztesek, akik egész nap itt verik magukat és az olyanokat próbálják oltogatni, akik csak néha járnak ide, ezért úgymond nem tagjai a haveri körnek

ne is állj le velük, hacsak nem mulattat a dolog mint engem
de
azt lásd be, hogy a d3 közel sincs a d2-höz...
community: d2-ben baromira szerettem, hogy rengeteg embert ismertem meg trade, baalrunok stb. által, plusz ott volt a hun1 chat is, ahova meg kurva jó volt röhögni járni
újrajátszhatóság: 13 patch (plusz mellékpatchek) jött ki a d2-höz, ezeknek kb a felében olyan változtatások, bugok, exploitok vannak, ami miatt szinte más-más játékot kapsz (plusz a classic), ha unod a bnetet, jöhet egy kis 1.07 hamachin haverokkal stb. érdemes olvasgatni a pvm fórumot itt jsp, és egyből látni fogod, hogy ez a játék sosem fog véget érni.
pvp: d3-ban egy vicc az egész, d2-ben sokan panaszkodtak, hogy unbalanced szar, de mai napig játszák a ligákat
és még sorolhatnám...
a d3 kinézetre szerintem 10/10 game, gyönyörű a grafika, az átvezetők stb. kapsz egy kerek történetet, végigjátszod, aztán farmolsz még egy kicsit, de a többség 1-2 hét után megunja, mert ennyi
nem bánom meg, hogy megvettem mind az alapot, mind a kieget, de egy lapon emlegetni a d2-vel az no comment
mindenesetre, ha te élvezed a gamet, akkor hajrá, végülis ez a lényeg