d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1196197198199200252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,747.73
Mar 24 2021 01:56am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 24 2021 08:40am)
1: eleg jo esellyel pozitiv, tehat onnantol bukik is az egesz
2: 1 jo esellyel pozitiv ember uljon otthon a seggen, akkoris, ha 0 tunete van, mert ugyanugy tud fertozni
3: az, hogy be vagy oltva, az annyit tesz, hogy ugyanugy elkaphatod, csak nagyon nem basz majd foldhoz a virus. de utana te is tudsz mast fertozni.
remelem igy ertheto mi ezzel a baj
a lakasodat meg mki leszarja, mi a fasznak a virus kozepen vereted szet?

De ez olyan paraszt egyszeru gondolkodás

Mert ha nem adjak le a nevet igy hivatalosan nincs karantenban attol o meg mehet karantenba onmagatol nem? Es az h a haza elott kocsiba ul es atjon dolgozni az en lakasomba kozben 0 db emberrel talalkozik/erintkezik, az mitol rontana a virushelyzeten, h az anyamba fertozne meg barkit is?
Member
Gold: 6,352.66
Mar 24 2021 02:22am
Quote (Vismajor @ 24 Mar 2021 08:56)
De ez olyan paraszt egyszeru gondolkodás

Mert ha nem adjak le a nevet igy hivatalosan nincs karantenban attol o meg mehet karantenba onmagatol nem? Es az h a haza elott kocsiba ul es atjon dolgozni az en lakasomba kozben 0 db emberrel talalkozik/erintkezik, az mitol rontana a virushelyzeten, h az anyamba fertozne meg barkit is?

megall tankolni
megall kavezni
elmegy anyagert
soroljam meg?
Member
Gold: 4,747.73
Mar 24 2021 02:52am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 24 2021 09:22am)
megall tankolni
megall kavezni
elmegy anyagert
soroljam meg?

Ha tudod magadról h veszélyes vagy miért tennél ilyet?

Én is voltam "nem hivatalos" karanténban, rendeltem a bevásárlást, és ha ki is kellett mennem vmiért kerültem a kontaktot bárkivel, senki se került a közelembe és fulltime kesztyű és maszk volt rajtam. Szal ha elmentem anyámhoz aki szintén covidos volt akkor itt beültem a kocsiba ott meg a házaelőtt kiszálltam, nem álltam meg sehol nem nyalogattam senki kezét az úton. Cserébe ha leadták volna a nevem és hivatalos karanténba vagyok akkor ezért jól megbasznak, pedig a veszélyhelyzetet 0%-ban súlyosbitottam.

Ez ugyanilyen egyszerű gondolkodás amit az államnak is tennie kell, pontosan mert nem lehet bizni az emberek itélőképességeiben. Én elmentem svájcba a koronavirus közepén mert már tököm ki volt az itthon üléssel, és szted nem ésszel csináltam? 1800 méteren egy kabint vettem ki, kevesebb embert LÁTTAM, a távolból! a 2 nap alatt mint amennyivel te érintkeztél hidd el. Az összes tankolás automata volt, sosem kellett bemenjek a benzinkútra, a legfelelőtlenebb-veszélyesebb azaz volt h bementünk egy decathlonba 10 percre, ennyi. Ezenkivül sose kerültem közel senkihez. De igyis megkaptam h én milyen felelőtlen vagyok meg miattam terjed a virus meg mitudomén. És röhögök, mert szted hány kamionsofőrt láttam cigizgetni közösen maszk nélkül a pihenőben? Mégis hány ország zászlaját számoltam össze kamionok rendszámain amikor határátkelőnél álltunk sorba?

Annyira röhej, ha nem bizol abban h az emberek mindent megteszneka virus elkerülésének érdekében (mert nem is tesznek meg mindent) akkor pl mi a faszomért van mindenhol mindenkor az áruforgalomnak korlátozás mentes áthaladása bármelyik országon? Pihenőkben alszanak, ott 1 wc van 50 emberre, vagy 20 orwszágból jönnek és 20 országba mennek, ha annyira hardcore vagy akkor viseld el azt is h nincs áruforgalom max teszttel v oltással, és akkor legyél banán meg instantlevels meg csoki meg faszomtudjaminélkül és kész
Member
Mar 24 2021 03:25am
a kurva kamionsofor, a munkajat vegzi, hogy fuvarozza a szaros kajadat, 100ezres karacsonyfadat, mit kepzel magarol, hogy el mer szivni 1 cigit a haverjaival, raadasul M A S Z K _ N E L K U L.
eleg meddo vita, szerinted total okes utazgatni, karantenban levo embert ugraltatni, szerintem meg nem.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 24 2021 03:51am
Quote (Vismajor @ 24 Mar 2021 07:30)
Es miert is? Mert en felajanlom neki h csinaltassa meg a ket tesztet amivel kivaltja a karantent, es fizetem az egyiket? Vagy mivel rank nem veszelyes jojjon dolgozni nyugodtan? Vagy h lakjon abban a lakasban es legyen ott karantenban, de kozbe tud dolgozni is rajta es nem hagy szarban?

De oke en elfogadom nyomorult szar vagyok h probalok megoldast keresni arra h romokban a lakasom es az ember aki megcsinalja 1 nappal elotte mondja le

Nem mondta le, két hetet kell várnod.
Member
Gold: 1,630.69
Mar 24 2021 04:02am
Quote (Vismajor @ Mar 24 2021 08:30am)
Es miert is? Mert en felajanlom neki h csinaltassa meg a ket tesztet amivel kivaltja a karantent, es fizetem az egyiket? Vagy mivel rank nem veszelyes jojjon dolgozni nyugodtan? Vagy h lakjon abban a lakasban es legyen ott karantenban, de kozbe tud dolgozni is rajta es nem hagy szarban?

De oke en elfogadom nyomorult szar vagyok h probalok megoldast keresni arra h romokban a lakasom es az ember aki megcsinalja 1 nappal elotte mondja le

Az hogy nincs tünete az annyit jelent, hogy az immunrendszere erösebb a virusnal.
Ha te arra kenyszerited hogy szabalyokat szegjen meg es gürizzen miattad, akkor elkerülhetö stressznek teszed ki, ami negativ kihatassal van többek között az immunrendszerere is, es elkepzelhetö hogy nala is kialakulnak tünetek.
Abbol amit irtal annyi jött le hogy emberszamba se veszel masokat, ugyhogy nem lepödnek meg ha teljesen lemondanak a munkat.
Member
Gold: 80.00
Mar 24 2021 05:57am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 24 Mar 2021 10:25)
a kurva kamionsofor, a munkajat vegzi, hogy fuvarozza a szaros kajadat, 100ezres karacsonyfadat, mit kepzel magarol, hogy el mer szivni 1 cigit a haverjaival, raadasul M A S Z K _ N E L K U L.
eleg meddo vita, szerinted total okes utazgatni, karantenban levo embert ugraltatni, szerintem meg nem.

miert a burkolo nem a munkajat vegezne?
haborogsz minden mason csak a kamion soforokon nem amikor ugyanaz a kategoria xD
en megertem vist tbh
nekem is kilenne a faszom ha egy nappal elotte talalna ki a burkolo vagy akarki hogy most megse bocsi karantenka
Quote (Karan2_Returned @ 24 Mar 2021 11:02)
Az hogy nincs tünete az annyit jelent, hogy az immunrendszere erösebb a virusnal.
Ha te arra kenyszerited hogy szabalyokat szegjen meg es gürizzen miattad, akkor elkerülhetö stressznek teszed ki, ami negativ kihatassal van többek között az immunrendszerere is, es elkepzelhetö hogy nala is kialakulnak tünetek.
Abbol amit irtal annyi jött le hogy emberszamba se veszel masokat, ugyhogy nem lepödnek meg ha teljesen lemondanak a munkat.

kurva nagy stressz burkolgatni XD
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 24 Mar 2021 08:40)
1: eleg jo esellyel pozitiv, tehat onnantol bukik is az egesz
2: 1 jo esellyel pozitiv ember uljon otthon a seggen, akkoris, ha 0 tunete van, mert ugyanugy tud fertozni
3: az, hogy be vagy oltva, az annyit tesz, hogy ugyanugy elkaphatod, csak nagyon nem basz majd foldhoz a virus. de utana te is tudsz mast fertozni.
remelem igy ertheto mi ezzel a baj
a lakasodat meg mki leszarja, mi a fasznak a virus kozepen vereted szet?

mIeRt a ViRUs KözEpÉn ÁlLSz NeKi
a kurva anyádért, egy éve áll minden emiatt a szar miatt, sose lesz vége ennek a vergődésnek kb
remelem meg fodrasznal (vagy insert akármi teljesen normális tevékenység) se voltal tavaly marcius ota mert VIRUS KOZEPEN VESZELYES

This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 24 2021 06:05am
Member
Gold: 1,630.69
Mar 24 2021 06:24am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 24 2021 12:57pm)

nagyobb stressz mint otthon feküdni az agyban
Member
Gold: 80.00
Mar 24 2021 06:41am
Quote (Karan2_Returned @ 24 Mar 2021 13:24)
nagyobb stressz mint otthon feküdni az agyban

ja biztos feküdne az ágyában tünetmentesen
meg ha feküdne is, biztos kevésbé stresszes várni, hogy jaj mi lesz most
Member
Mar 24 2021 06:42am
Quote (Cpt_Ghost @ 24 Mar 2021 12:57)
miert a burkolo nem a munkajat vegezne?
haborogsz minden mason csak a kamion soforokon nem amikor ugyanaz a kategoria xD
en megertem vist tbh
nekem is kilenne a faszom ha egy nappal elotte talalna ki a burkolo vagy akarki hogy most megse bocsi karantenka

mIeRt a ViRUs KözEpÉn ÁlLSz NeKi
a kurva anyádért, egy éve áll minden emiatt a szar miatt, sose lesz vége ennek a vergődésnek kb
remelem meg fodrasznal (vagy insert akármi teljesen normális tevékenység) se voltal tavaly marcius ota mert VIRUS KOZEPEN VESZELYES

vis magat hasonlitotta a kamionsoforhoz, hogy az veszelyesebb, mint utazni
voltam amugy ofc x helyen, de nem borultam ki, ha valaki lemondta
Go Back To Magyar Topic List
Prev1196197198199200252Next
Add Reply New Topic New Poll