This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 24 Mar 2021 10:25)
a kurva kamionsofor, a munkajat vegzi, hogy fuvarozza a szaros kajadat, 100ezres karacsonyfadat, mit kepzel magarol, hogy el mer szivni 1 cigit a haverjaival, raadasul M A S Z K _ N E L K U L.
eleg meddo vita, szerinted total okes utazgatni, karantenban levo embert ugraltatni, szerintem meg nem.
miert a burkolo nem a munkajat vegezne?
haborogsz minden mason csak a kamion soforokon nem amikor ugyanaz a kategoria xD
en megertem vist tbh
nekem is kilenne a faszom ha egy nappal elotte talalna ki a burkolo vagy akarki hogy most megse bocsi karantenka
Quote (Karan2_Returned @ 24 Mar 2021 11:02)
Az hogy nincs tünete az annyit jelent, hogy az immunrendszere erösebb a virusnal.
Ha te arra kenyszerited hogy szabalyokat szegjen meg es gürizzen miattad, akkor elkerülhetö stressznek teszed ki, ami negativ kihatassal van többek között az immunrendszerere is, es elkepzelhetö hogy nala is kialakulnak tünetek.
Abbol amit irtal annyi jött le hogy emberszamba se veszel masokat, ugyhogy nem lepödnek meg ha teljesen lemondanak a munkat.
kurva nagy stressz burkolgatni XD
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 24 Mar 2021 08:40)
1: eleg jo esellyel pozitiv, tehat onnantol bukik is az egesz
2: 1 jo esellyel pozitiv ember uljon otthon a seggen, akkoris, ha 0 tunete van, mert ugyanugy tud fertozni
3: az, hogy be vagy oltva, az annyit tesz, hogy ugyanugy elkaphatod, csak nagyon nem basz majd foldhoz a virus. de utana te is tudsz mast fertozni.
remelem igy ertheto mi ezzel a baj
a lakasodat meg mki leszarja, mi a fasznak a virus kozepen vereted szet?
mIeRt a ViRUs KözEpÉn ÁlLSz NeKi
a kurva anyádért, egy éve áll minden emiatt a szar miatt, sose lesz vége ennek a vergődésnek kb
remelem meg fodrasznal (vagy insert akármi teljesen normális tevékenység) se voltal tavaly marcius ota mert VIRUS KOZEPEN VESZELYES
This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 24 2021 06:05am