Quote (egomanus @ 19 Mar 2012 23:37)
miért van az, hogy az emberek nagy részének ilyen miniatürizált, rém egyszerű, kevés widgetes, fekete fehér kezdőlapjuk van?
amúgy ha nem ilyet találok éppen akkor király ötleteket tudok belőle meríteni szóval köszi

átláthatóbb egy egyszerű felület, szvsz. a fekete fehér meg abból adódik gondolom, hogy egy fekete háttér sokkal kevesebb energiát zabál, mint egy színes, világos wallpaper. mondjuk én mindig is a minimalizmus híve voltam..
jó dolog a widget, de rettentő sok értelmetlen dolgot is látok. engem speciel marhára nem izgat az, hogy ki mekkorát szart fb-ról. valószínűleg ezért iratkoztam le az összes ismerősömről is..
droidon sem fenékig tejfel az élet :DD más kérdés, hogy lövésem nincs, hogyan sikerült ezt összehoznia a telefonomnak. este rádugtam, reggel leszedtem a kisokost azt etetőről.. feltöltötte, majd 52%-ig le is merítette az akksit, mindezt úgy, hogy a legtöbbet zabáló kijelző nem is ment (észrevettem volna). deep sleep helyett nem tudom mit csinált, biztos buliztak androidfalván bnő telefonjával.
azóta cseréltem kernelt, majd két napig bírtam egy feltöltéssel.

Más: nézegettem ezt a lumia800-t haveromnál. tetszik meg minden, de kibaszott drágának találom. hardveresen szinte (cpu-gpu ugyanaz) egy az egyben megegyezik a telefonommal.
This post was edited by ecneB on Mar 21 2012 11:30am