d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1196197198199200828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Feb 7 2010 03:15pm
Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:14pm)
akkor majd szólj ha nyertél olival annyi gamet mint velem
te jól játszol, csak egyszerűen annyira kibaszott nagy nyomorék tudsz lenni sokszor hogy hihetetlen, te is tudod nagyon jól hogy mindig a teamnek pickelek, nem olyat amivel van kedvem most nagyon játszani, ahogy te is szoktad szinte mindig

de akkor sem kéne kilépni, ráadásul én csak ugyanazt csináltam amit te szoktál MINDIG amikor rédzselek, és gondoltam viccnek fogod fel és lenyugszol
np, azért én basszam teherbe a jo kurva anyámat MI
Member
Gold: 14.37
Warn: 100%
Feb 7 2010 03:16pm
Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:14pm)
akkor majd szólj ha nyertél olival annyi gamet mint velem
te jól játszol, csak egyszerűen annyira kibaszott nagy nyomorék tudsz lenni sokszor hogy hihetetlen, te is tudod nagyon jól hogy mindig a teamnek pickelek, nem olyat amivel van kedvem most nagyon játszani, ahogy te is szoktad szinte mindig

én mindig magamnak pickelek, fb. Én gémért játszok nem a teamért, élvezetes gémeket akarok nem szenvedni 50percig ^^, bár ha nagyon nagy szükség van akkor játszok vmi szarral is.
Member
Gold: 0.00
Feb 7 2010 03:17pm
Quote (Moonflow @ Feb 7 2010 09:13pm)
rezs, gyere 1v1ezzunk, ha mar ennyire odavagy, hogy kibaszottul kurvanagyonjovagy
mint mondtam az elobb, attol meg, hogy nincs sok erzekem a backeleshez, meg hogy mikor merre megyek, es ezek miatt halok, az nem fugg ossze azzal, hogy azer ertek tobbet a semminel a pickeleshez meg a herokhoz...
annyira nevetseges, hogy most azzal jossz, hogy en mekkora feeder vagyok.. na meg azzal, hogy nekem csak a psr szamit LOL mondom OKJ. az iment mondtam, hogy a fun miatt jatszom, ezert is nem pickelek herokat amikkel nem akarok eppen jatszani.. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy valoszinuleg tobb nostat game-be jarok mint te, ezert meginkabb megvan az, hogy nincs igazad, es en valoban a fun miatt tolom..

de legyel csak beszukult, meg van engedve

látom nem értetted meg a lényeget, pedig azthittem te többre vagy képes agyilag
írtam hogy nem magamat akarom futtatni, csak egyszerűen ottvannak a statok, magukért beszélnek
ez nem 1v1 game, hanem teamgame, de hiszen ezt te is tudod...
toljad akkor a fun miatt, és veszítsd el feedelések közepette az összes gémet, hozz ki 4 carry mellé egy ötödiket, de én köszi ebből nem kérek
Member
Gold: 279.00
Feb 7 2010 03:17pm
megjottem.. ejfelig lehet jonnek gamelni, de csak 15 perc mulva.. megvartok?
Member
Feb 7 2010 03:19pm
Quote (sylKE @ Feb 7 2010 09:15pm)
de akkor sem kéne kilépni, ráadásul én csak ugyanazt csináltam amit te szoktál MINDIG amikor rédzselek, és gondoltam viccnek fogod fel és lenyugszol
np, azért én basszam teherbe a jo kurva anyámat MI

leszögeztem az elején hogy ki fogok lépni ha nem hoztok stunt, nem így volt? (talán még mindig van benne valami)
te kurvára nem úgy csináltad ahogy én szoktam, és én tudom hogy hol a határ, amikor már agyvérzést kapnál, de te csak csinálod tovább
Member
Feb 7 2010 03:20pm
Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:19pm)
leszögeztem az elején hogy ki fogok lépni ha nem hoztok stunt, nem így volt? (talán még mindig van benne valami)
te kurvára nem úgy csináltad ahogy én szoktam, és én tudom hogy hol a határ, amikor már agyvérzést kapnál, de te csak csinálod tovább

nem akarok belédkötni , de akárki irta volna ezt beszólnék, ki a faszt nem érdekel te mit szögezel le? Nem körülötted forog a világ dezsö testvér.
Member
Gold: 710.00
Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:17pm)
írtam hogy nem magamat akarom futtatni, csak egyszerűen ottvannak a statok, magukért beszélnek
toljad akkor a fun miatt, és veszítsd el feedelések közepette az összes gémet, hozz ki 4 carry mellé egy ötödiket, de én köszi ebből nem kérek

nem értem
zeus+reaper+razor+kraken+accursed vs swift+arachna+pesti+hb+hag

ha a kraken behuzza öket, szted meddig éltek volna? én ultim+kraken ulti már alapbol a fél hpjukat leveszi, akkor ott a razornak az aoeja + ultija ami kurvasokat sebez, + te heal+aoe dam+aura dam
és ha ez nem lenne elég akkor egy accursed heal+shield
sztem semmit nem tudtak volna csinálni, esetleg elnyom a pesti egy stunt, meg a hb egy 0.5 sec stunos ultit. wow.

Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:19pm)

jajo, ha Ádám a köv gémben nem codexet rak kilépek
szoltam elöre!

This post was edited by sylKE on Feb 7 2010 03:21pm
Member
Gold: 47.25
Quote (Rezs @ 7 Feb 2010 22:17)

igen es egy par honapos accon levo statok alapjan iteled meg, hogy mennyire ertek a herokhoz vagy azt, hogy en funert jatszom vagy nem?
oke, most gondolkozz el, hogy a par honap alatt letoltam 53x game-et + a masik accomon vagy 100-at, + meg a no statokat, meg a fun game-eket, de nehogy valami tapasztalatot ugytjsek ezekbol, nem, en ugyan olyan balfasz feeder geci vagyok mint anno dotaban voltam, semmit nem tanultam ofc

jo vagy rezs, tenyleg.
Member
Feb 7 2010 03:21pm
Quote (ikszipszilon @ Feb 7 2010 09:20pm)
nem akarok belédkötni , de akárki irta volna ezt beszólnék, ki a faszt nem érdekel te mit szögezel le? Nem körülötted forog a világ dezsö testvér.

TEAMGAME ádika, ezen van a hangsúly, nem azon hogy én most kihozok valami carryt és szarrástealelem az összes gamet, ahogy te szoktad...
Member
Feb 7 2010 03:23pm
Quote (Rezs @ Feb 7 2010 09:21pm)
TEAMGAME ádika, ezen van a hangsúly, nem azon hogy én most kihozok valami carryt és szarrástealelem az összes gamet, ahogy te szoktad...

lol mostanában annyira nem stealelek :c akkor szoktam stealelni amikor codexet rakok. amugy luck
Go Back To Magyar Topic List
Prev1196197198199200828Next
Add Reply New Topic New Poll