Quote (josheide @ Aug 26 2014 04:01pm)
Persze, egesz biztosan nem olvasgattam utana, hogy mi valtozott a kiegben / neztem streamen illetve eloben hogy milyen is lett.
Szerintem szanalmasan szar, hogy azert farmolsz, hogy aztan jobban tudjal farmolni. Nincsen endgame, nincsen community (ami foleg a tradere epult a d2 idejen) es nincs perspektiva se ebben a jatekban.
Amilyen utemben a patchek jonnek ki, nem is lesz ebbol semmi egyhamar.
Jön a patch holnap és a season pénteken. Az picit talán feldobja a játékot. D2-ben miért farmoltál? Jobb itemért, erősebb karakterért, esetleg jmagasabb szintért. Miben jobb az? A trade jó is lehetett volna, csak sok a gyökér és macerás szűrni. A botok és csalók tönkrevágták a korábbi piacteret. A lehetséges megoldások közül még mindig ez volt a legjobb. Játékért kapsz itemet és nem pénzért. Ha emiatt kikopik pár valós felhasználó is, az még belefér. Több felhasználót szerzett, vagy tartott meg így, mintha megtartotta volna az AH/RMAH romjait a játék. Társaság meg az aktívabbaknak azért mindig van. Haverokkal elég jó a hent. Elég sokáig húzták a patchet + nyár is van. Picit tényleg szellősebb lett a terep.
Az utánaolvasás és stream sokat nem ad vissza a játékból. Arra jó, hogy megállapítsad, hogy érdekel-e a játék, vagy teljesen közömbös számodra. Másra nem igazán. Szeretem a far cry 3-at és a diablot is (2-3), de streamen dögunalom mindegyik. SC2-t is szeretem és azt jó nézni is. Lökött izeltujjú koreaiak...

A versengőbb játékok streamje lehet élvezetes, az ilyen "coop-solo-h&S" jellegűeket nézni unalmas. Legalábbis nekem.