d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1196419651966196719682299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Aug 26 2014 07:02am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:42)
Attól hogy valakinek esik 1-1 jobb item még nem kerül komoly előnybe. Egyrészt elég sok használható skill és item van, másrészt potyog a legendary mintha kötelező lenne neki. Az "OP" setekből csak akkor nem esik ki rövid időn belül a full set ha nem játszol. Szerencsével meg nem igazán jutsz ladderban előnyhöz. Neked tuti 0 "progressed" lesz, mert nem játszol. A többség meg nem játszik 5000 órát hogy ez számíthasson. 1-1 karakternek lesz tuti olyan ami nem igazán esik, de semmi olyan ami "kötelező" lenne. Egyszerűen mert ilyen nincs. Csapatban meg megosztható a drop a többiekkel. Sokkal hamarabb össze lehet szedni a motyót a kívánt buildhez. Főként ha 3-4 azonos kasztos karakter runol.

"dat felsöbbrendüség"
Viszonyítási alap kérdése. Ebben a közegben ez természetes egy átlaguser részéről is. Elég silány a felhozatal így délután úgy tűnik.  :evil:

Fej:
Félreértettem a zavaros pórias tájszólásodat. Megesik. Becsöppen ide egy olyan user aki nem szokott a stílusodhoz, aztán azt feltételezi, hogy minimális szinten értelmesen próbálsz írni, csak nem nagyon megy.

az oldalaim itt ertek el a fold koruli palyat
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 26 2014 07:05am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 12:58)
Nem is az most sem. De ne is legyen ez a "munkád"! Jó lett a kieg, a patch még jobb lesz. Kihullanak a "nem humán elemek", meg a síróbabák jó része. Az élet szép.  Aki meg pénzért akar játszani, az kereshet mást.

cowding:
Még mindig szórakoztatóbb mint a hasonló csacskaságokat olvasni. Én ilyen középszerű vagyok. Megelégszek ezzel a szarral is. Te meg szállj másik kupacra! Van elég hely.

a pénz nem hajt, valszeg inkább költenék rá mint fordítva
és nem lett jó a kieg, csak azoknak akik amúgy se tudtak céltudatosan diablót játszani (feltehetőleg rólad beszélek) mivel hogy most már random gambleból 2 délután alatt összeszedet a "durva" setet -- micsoda játék
utána meg ha véletlenül kiesik mégegyszer (és még naponta 2x) akkor salvageled
micsoda játék

Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:10)
Ha meg nem játszottál vele, akkor nem is értheted.  Kicsi vagy és alkalmatlan a felfogására. De maradt pénzed sörre. Ezt se nevezném rossz üzletnek.  ;)
Lvl 70-re azért egész jól összerakták. Most meg már talán minimális balance-ra is futotta az idejükből. Jön a season. Lehet ePenist méregetni ismét. A lvl 60-as/classicos állapot viszont gáz. 1-2 helyen szépen kicsesztek azokkal akik nem vettek kieget. Többek közt a monster sűrűséggel.

a balance egyedül azért számít mert még rola-ja sincs a karakternek ami D2-ben megvolt
ott szar volt egy karakter, elmentél vele cs-zni, és azon kívül semmit nem tudott, de mégis fun volt

a játékban az a lényeg hogy el akar érni valamit az ember (D3-ban ez a virtuális pénz), ezért SC2-zik, CS-zik, LOL/DOTA2-zik valaki -- és ezért nem D3-azik senki sem
biztos fogalma sincs ezen a diablós forumon az embereknek 10 év múlttal arról hogy hogy kéne kinéznie a játéknak, és azért ment el mindenki POE-zni mert a D3 kicsit is rendben van
meg úgy én se tudom miért szidom a játékot, 2 évig védtem (a szart, de legalább tradelni lehetett), csak azért hogy utána Blizzard hátbaszúrjon a BOA-val
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2014 07:05am
Összefoglalva: nem vetted meg a kieget, egy órát se játszottál vele, de jobban tudod mi van benne, mi hogy működik és milyen a drop, mint azok akik játszanak vele. Értem. Nincs is több kérdésem.

Anarkin
Céltudatosan diablot játszani. Az milyen? Mi a "cél" a játékban? Mert ladder eddig nem volt, a verseny nulla, a balance meg inkább csak vicc volt eddig. Valamennyit javul majd 2.1-gyel azért ez utóbbi része. Mégis mi az a "céltudatosan Diablózás"?

This post was edited by mikromanus on Aug 26 2014 07:10am
Member
Aug 26 2014 07:08am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:05)
Összefoglalva: nem vetted meg a kieget, egy órát se játszottál vele, de jobban tudod mi van benne, mi hogy működik és milyen a drop, mint azok akik játszanak vele. Értem. Nincs is több kérdésem.

Összefoglalva: sokan megvették, a legtöbbet túl sokat is játszottak vele, még a macskám is tudja hogy működik a drop, és ő is tudja hogy szar.

Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:05)

Anarkin
Céltudatosan diablot játszani. Az milyen? Mi a "cél" a játékban? Mert ladder eddig nem volt, a verseny nulla, a balance meg inkább csak vicc volt eddig. Valamennyit javul majd 2.1-gyel azért ez utóbbi része.  Mégis mi az a "céltudatosan Diablózás"?

hát ezaz
d3-ban ilyen nincs

This post was edited by Anarkin on Aug 26 2014 07:14am
Member
Aug 26 2014 07:14am
Quote (Anarkin @ Aug 26 2014 03:08pm)
Összefoglalva: sokan megvették, a legtöbbet túl sokat is játszottak vele, még a macskám is tudja hogy működik a drop, és ő is tudja hogy szar.

Ha túl sokat játszottál vele, akkor mi a gond? Nincs az a játék amit ne lehetne megunni sokszáz óra alatt. Főként ha kb egy kaszttal és egy builddel nyomja a kedves user napról napra. Mégis mi kellene? Heti szintű új tartalom, napi szintű item buff? Mennyi volt amúgy neked a "túl sok"? Játszol 20 órát valami lövöldével: Hú de jó game. Játszol 500 órát diabloval: Ez egy szar. Valahogy így?

amúgy az összefoglalás egy hozzászólással feljebbre vonatkozott. Ő meg se vette állítása szerint. ;)

This post was edited by mikromanus on Aug 26 2014 07:15am
Member
Aug 26 2014 07:17am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:14)
Ha túl sokat játszottál vele, akkor mi a gond? Nincs az a játék amit ne lehetne megunni sokszáz óra alatt. Főként ha kb egy kaszttal és egy builddel nyomja a kedves user napról napra. Mégis mi kellene? Heti szintű új tartalom, napi szintű item buff?  Mennyi volt amúgy neked a "túl sok"? Játszol 20 órát valami lövöldével: Hú de jó game. Játszol 500 órát diabloval: Ez egy szar. Valahogy így?

nem, steamen kb 5000 óra regisztrált lövöldém van, hasonló order of magnitude SC1/SC2-vel és egyiket se tudom megunni, mindkettő teljesen felpezsdít a mai napig
ennél feltehetőleg többet játszottam D2-vel és azt se untam meg
D3-ra ránézek és felteszem a kérdést hogy mi a lófaszt csináljak benne ha beloginolok

érti?
Member
Aug 26 2014 07:19am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:14)
Ha túl sokat játszottál vele, akkor mi a gond? Nincs az a játék amit ne lehetne megunni sokszáz óra alatt. Főként ha kb egy kaszttal és egy builddel nyomja a kedves user napról napra. Mégis mi kellene? Heti szintű új tartalom, napi szintű item buff? Mennyi volt amúgy neked a "túl sok"? Játszol 20 órát valami lövöldével: Hú de jó game. Játszol 500 órát diabloval: Ez egy szar. Valahogy így?

amúgy az összefoglalás egy hozzászólással feljebbre vonatkozott. Ő meg se vette állítása szerint. ;)

"allitasa szerint", beszarok ezen az emberen :D

biztos csak kitalalta, es sutyiban 24/7 ezzel jatszik, ide meg feljar szidni a jatekot, meg hat ugye kicsi is es alkalmatlan a felfogasra
Member
Aug 26 2014 07:26am
Quote (Fej @ Aug 26 2014 03:19pm)
"allitasa szerint", beszarok ezen az emberen :D

biztos csak kitalalta, es sutyiban 24/7 ezzel jatszik, ide meg feljar szidni a jatekot, meg hat ugye kicsi is es alkalmatlan a felfogasra

Ha olyan mint te, akkor még az is lehet. Neked azt se hiszem el amit kérdezel. A lényeg a gyengébbek (Fej) kedvéért az volt, hogy úgy osztja az észt, hogy hozzá se szagolt a témához. Te meg csak simán troll vagy. Nesze itt egy kockacukor! Irjámég! :P
Member
Aug 26 2014 07:29am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:26)
Ha olyan mint te, akkor még az is lehet. Neked azt se hiszem el amit kérdezel.A lényeg a gyengébbek (Fej) kedvéért az volt, hogy úgy osztja az észt, hogy hozzá se szagolt a témához. Te meg csak simán troll vagy. Nesze itt egy kockacukor! Irjámég! :P

???

bar a 3 kerdojelet nyugodtan ertelmezheted az egesz postodra is

This post was edited by Fej on Aug 26 2014 07:29am
Member
Gold: 22,413.07
Aug 26 2014 07:58am
kezd sok lenni a mai napra jutó postok száma ebben a topicban
Go Back To Magyar Topic List
Prev1196419651966196719682299Next
Add Reply New Topic New Poll