Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 12:58)
Nem is az most sem. De ne is legyen ez a "munkád"! Jó lett a kieg, a patch még jobb lesz. Kihullanak a "nem humán elemek", meg a síróbabák jó része. Az élet szép. Aki meg pénzért akar játszani, az kereshet mást.
cowding:
Még mindig szórakoztatóbb mint a hasonló csacskaságokat olvasni. Én ilyen középszerű vagyok. Megelégszek ezzel a szarral is. Te meg szállj másik kupacra! Van elég hely.
a pénz nem hajt, valszeg inkább költenék rá mint fordítva
és nem lett jó a kieg, csak azoknak akik amúgy se tudtak céltudatosan diablót játszani (feltehetőleg rólad beszélek) mivel hogy most már random gambleból 2 délután alatt összeszedet a "durva" setet -- micsoda játék
utána meg ha véletlenül kiesik mégegyszer (és még naponta 2x) akkor salvageled
micsoda játék
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:10)
Ha meg nem játszottál vele, akkor nem is értheted. Kicsi vagy és alkalmatlan a felfogására. De maradt pénzed sörre. Ezt se nevezném rossz üzletnek.
Lvl 70-re azért egész jól összerakták. Most meg már talán minimális balance-ra is futotta az idejükből. Jön a season. Lehet ePenist méregetni ismét. A lvl 60-as/classicos állapot viszont gáz. 1-2 helyen szépen kicsesztek azokkal akik nem vettek kieget. Többek közt a monster sűrűséggel.
a balance egyedül azért számít mert még rola-ja sincs a karakternek ami D2-ben megvolt
ott szar volt egy karakter, elmentél vele cs-zni, és azon kívül semmit nem tudott, de mégis fun volt
a játékban az a lényeg hogy el akar érni valamit az ember (D3-ban ez a virtuális pénz), ezért SC2-zik, CS-zik, LOL/DOTA2-zik valaki -- és ezért nem D3-azik senki sem
biztos fogalma sincs ezen a diablós forumon az embereknek 10 év múlttal arról hogy hogy kéne kinéznie a játéknak, és azért ment el mindenki POE-zni mert a D3 kicsit is rendben van
meg úgy én se tudom miért szidom a játékot, 2 évig védtem (a szart, de legalább tradelni lehetett), csak azért hogy utána Blizzard hátbaszúrjon a BOA-val