Quote (Cpt_Ghost @ 23 Aug 2013 22:28)
felváltani nem fogja, de ez igazából a bionak is mech, mert ugye ha van bio mellé tank akkor úgyis kell ugpradelni a weapont, és akkor upgradelődik egyből a viking wep is, ami elég jó mondjuk colo vagy corruptor ellen, mert eddig kurva drága volt egyszerre hozni mindent. Ha meg mechelek akkor a banshee play erősebb lesz igazából, majd még ki kéne tapasztaljam, hogy gyors attack upgradekkel mennyivel jobb, ha több bansheet nyomatok (amit amúgy is rengeteget csinálok) és mondjuk több helyen tudok vele támadni, vagy drop holdolni, igazából a banshee az a mobile dps unit ami hiányzik a mechből, ezért is nem értem miért használták ennyire keveset az emberek eddig azon kívül, hogy legyártottak párat játék elején harassolni, most ez talán változik. Az ultralisk buff meg nem old meg szerintem semmit, valami más buff kéne igazából. Én spec megpróbálnám azt, hogy a swarmhostot kicserélem lurkerre a picsába, mert azt elég durván lehetne bio ellen használni, meg mech ellen is, viszont mech ellen legalább nem lenne autowin a game ha van belőle elég, hanem lehetne sakkozni, mint mondjuk tvt-ben, a játék rts mivoltát jobban kihozná lategamere, nem ilyen deathball vs deathball szar lenne tt.
hm
köszi az infot
én nagyon szeretek biot játszani, többek között ezért is maradtam a terrannál, mert imádok droppolgatni, meg rohangálni a mapen, a mech nekem unalmas