d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1196319641965196619672299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 26 2014 06:24am
Quote (Fej @ 26 Aug 2014 14:21)
meg szerencse hogy van fogalmad rola hogy mirol hadovalsz

40 evesen mar eljuthattal volna odaig hogy gondolkodsz mielott elkezded verni a klaviaturat

de maradt pénzed sörre ;)
Member
Gold: 710.00
Aug 26 2014 06:25am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:10)
Ha meg nem játszottál vele, akkor nem is értheted.  Kicsi vagy és alkalmatlan a felfogására. De maradt pénzed sörre. Ezt se nevezném rossz üzletnek.  ;)
Lvl 70-re azért egész jól összerakták. Most meg már talán minimális balance-ra is futotta az idejükből. Jön a season. Lehet ePenist méregetni ismét. A lvl 60-as/classicos állapot viszont gáz. 1-2 helyen szépen kicsesztek azokkal akik nem vettek kieget. Többek közt a monster sűrűséggel.

az nem epenis méregetés hogy vkinek kiesik az egyik must-have item hogy tudj ladderen elörébb lépni (ugyis mindenki 1 buildet fog tolni ami épp a legjobb)
igazán értelmes az hogy random az egész ki van elöl a ladderen, mer vkinek épp kiesik az item a másiknak meg nem, és kb 0 progressed lesz 5000 ora után is, mer nincs trade amivel tudnád kompenzálni a kibaszott rngt

én nem sajnáltam rá a pénzt, nem bánom hogy megvettem, de ez tuti nem az a gém amivel 2-3 honapnál többet játszanék

This post was edited by sylke on Aug 26 2014 06:27am
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2014 06:26am
Quote (Fej @ Aug 26 2014 02:21pm)
meg szerencse hogy van fogalmad rola hogy mirol hadovalsz

40 evesen mar eljuthattal volna odaig hogy gondolkodsz mielott elkezded verni a klaviaturat

Igazad van. Nem kellene etetnem a trollokat. Elnézést. HIba volt. Vigyázni kell, mert még egy előkúszik a barlangjából. Ezek az aktivitás szagára gyűlnek, ugye?
Member
Aug 26 2014 06:29am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:26)
Igazad van. Nem kellene etetnem a trollokat. Elnézést. HIba volt.  Vigyázni kell, mert még egy előkúszik a barlangjából. Ezek az aktivitás szagára gyűlnek, ugye?

dat felsöbbrendüség
Member
Aug 26 2014 06:31am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:26)
Igazad van. Nem kellene etetnem a trollokat. Elnézést. HIba volt. Vigyázni kell, mert még egy előkúszik a barlangjából. Ezek az aktivitás szagára gyűlnek, ugye?

korabban volt valami koponya muteted, vagy ert valami sugarzas? elmagyarhatnad miert irsz ugy mintha enyhen defektes lennel
Member
Aug 26 2014 06:42am
Quote (sylke @ Aug 26 2014 02:25pm)
az nem epenis méregetés hogy vkinek kiesik az egyik must-have item hogy tudj ladderen elörébb lépni (ugyis mindenki 1 buildet fog tolni ami épp a legjobb)
igazán értelmes az hogy random az egész ki van elöl a ladderen, mer vkinek épp kiesik az item a másiknak meg nem, és kb 0 progressed lesz 5000 ora után is, mer nincs trade amivel tudnád kompenzálni a kibaszott rngt

én nem sajnáltam rá a pénzt, nem bánom hogy megvettem, de ez tuti nem az a gém amivel 2-3 honapnál többet játszanék

Attól hogy valakinek esik 1-1 jobb item még nem kerül komoly előnybe. Egyrészt elég sok használható skill és item van, másrészt potyog a legendary mintha kötelező lenne neki. Az "OP" setekből csak akkor nem esik ki rövid időn belül a full set ha nem játszol. Szerencsével meg nem igazán jutsz ladderban előnyhöz. Neked tuti 0 "progressed" lesz, mert nem játszol. A többség meg nem játszik 5000 órát hogy ez számíthasson. 1-1 karakternek lesz tuti olyan ami nem igazán esik, de semmi olyan ami "kötelező" lenne. Egyszerűen mert ilyen nincs. Csapatban meg megosztható a drop a többiekkel. Sokkal hamarabb össze lehet szedni a motyót a kívánt buildhez. Főként ha 3-4 azonos kasztos karakter runol.

"dat felsöbbrendüség"
Viszonyítási alap kérdése. Ebben a közegben ez természetes egy átlaguser részéről is. Elég silány a felhozatal így délután úgy tűnik. :evil:

Fej:
Félreértettem a zavaros pórias tájszólásodat. Megesik. Becsöppen ide egy olyan user aki nem szokott a stílusodhoz, aztán azt feltételezi, hogy minimális szinten értelmesen próbálsz írni, csak nem nagyon megy.
Member
Aug 26 2014 06:44am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 14:42)
Attól hogy valakinek esik 1-1 jobb item még nem kerül komoly előnybe. Egyrészt elég sok használható skill és item van, másrészt potyog a legendary mintha kötelező lenne neki. Az "OP" setekből csak akkor nem esik ki rövid időn belül a full set ha nem játszol. Szerencsével meg nem igazán jutsz ladderban előnyhöz. Neked tuti 0 "progressed" lesz, mert nem játszol. A többség meg nem játszik 5000 órát hogy ez számíthasson. 1-1 karakternek lesz tuti olyan ami nem igazán esik, de semmi olyan ami "kötelező" lenne. Egyszerűen mert ilyen nincs. Csapatban meg megosztható a drop a többiekkel. Sokkal hamarabb össze lehet szedni a motyót a kívánt buildhez. Főként ha 3-4 azonos kasztos karakter runol.

"dat felsöbbrendüség"
Viszonyítási alap kérdése. Ebben a közegben ez természetes egy átlaguser részéről is. Elég silány a felhozatal így délután úgy tűnik.  :evil:

Fej:
Félreértettem a zavaros pórias tájszólásodat. Megesik. Becsöppen ide egy olyan user aki nem szokott a stílusodhoz, aztán azt feltételezi, hogy minimális szinten értelmesen próbálsz írni, csak nem nagyon megy.

ebböl a postbol látom hogy nem játszottál még ezzel a játékkal
Member
Aug 26 2014 06:49am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:42)

"dat felsöbbrendüség"
Viszonyítási alap kérdése. Ebben a közegben ez természetes egy átlaguser részéről is. Elég silány a felhozatal így délután úgy tűnik. :evil:

Fej:

nekem ebbol inkabb az jon at, hogy probalsz enyhen liraian fogalmazni, mintha te rendkivul intellektualis lennel, de a vegeredmeny megis annyi, hogy minden postod utan sirhatnekom tamad

Member
Aug 26 2014 06:56am
Quote (Fej @ Aug 26 2014 02:49pm)
nekem ebbol inkabb az jon at, hogy probalsz enyhen liraian fogalmazni, mintha te rendkivul intellektualis lennel, de a vegeredmeny megis annyi, hogy minden postod utan sirhatnekom tamad

Mission complete. Szenvedj!

sylke:
De, játszottam. Első monkos hétvégén játék alatt kiesett 5 darab a storm setből. Dh-nak a shadow és a mara set is napi szinten esik (ha DH-val játszok). Barbárnak is majd minden legendary és set kiesett már. Wizarddal 3 firebird és 3 tal rasha (+2 vyrset). Mindezt úgy, hogy wizarddal alig játszottam. Mégis mi ebben a nehéz? Mondjuk ha jobb rollos itemeket akarsz ahhoz kell játék, de bőven összeszedhető mindenhez a hozzávaló item. JÁTÉKKAL. Neked nem ment ez? EGyáltalán megvan neked a RoS?
Member
Gold: 33,265.80
Aug 26 2014 06:58am
Quote (mikromanus @ 26 Aug 2014 13:10)
Ha meg nem játszottál vele, akkor nem is értheted. Kicsi vagy és alkalmatlan a felfogására. De maradt pénzed sörre. Ezt se nevezném rossz üzletnek.  ;)
Lvl 70-re azért egész jól összerakták. Most meg már talán minimális balance-ra is futotta az idejükből. Jön a season. Lehet ePenist méregetni ismét. A lvl 60-as/classicos állapot viszont gáz. 1-2 helyen szépen kicsesztek azokkal akik nem vettek kieget. Többek közt a monster sűrűséggel.

Hat te mar egesz biztosan tul sok penzt koltottel sorre.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1196319641965196619672299Next
Add Reply New Topic New Poll