Quote (sylke @ Aug 26 2014 02:25pm)
az nem epenis méregetés hogy vkinek kiesik az egyik must-have item hogy tudj ladderen elörébb lépni (ugyis mindenki 1 buildet fog tolni ami épp a legjobb)
igazán értelmes az hogy random az egész ki van elöl a ladderen, mer vkinek épp kiesik az item a másiknak meg nem, és kb 0 progressed lesz 5000 ora után is, mer nincs trade amivel tudnád kompenzálni a kibaszott rngt
én nem sajnáltam rá a pénzt, nem bánom hogy megvettem, de ez tuti nem az a gém amivel 2-3 honapnál többet játszanék
Attól hogy valakinek esik 1-1 jobb item még nem kerül komoly előnybe. Egyrészt elég sok használható skill és item van, másrészt potyog a legendary mintha kötelező lenne neki. Az "OP" setekből csak akkor nem esik ki rövid időn belül a full set ha nem játszol. Szerencsével meg nem igazán jutsz ladderban előnyhöz. Neked tuti 0 "progressed" lesz, mert nem játszol. A többség meg nem játszik 5000 órát hogy ez számíthasson. 1-1 karakternek lesz tuti olyan ami nem igazán esik, de semmi olyan ami "kötelező" lenne. Egyszerűen mert ilyen nincs. Csapatban meg megosztható a drop a többiekkel. Sokkal hamarabb össze lehet szedni a motyót a kívánt buildhez. Főként ha 3-4 azonos kasztos karakter runol.
"dat felsöbbrendüség"
Viszonyítási alap kérdése. Ebben a közegben ez természetes egy átlaguser részéről is. Elég silány a felhozatal így délután úgy tűnik.
Fej:
Félreértettem a zavaros pórias tájszólásodat. Megesik. Becsöppen ide egy olyan user aki nem szokott a stílusodhoz, aztán azt feltételezi, hogy minimális szinten értelmesen próbálsz írni, csak nem nagyon megy.