d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1195919601961196219634765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 20 2016 05:09am
Quote (Senee @ 20 Oct 2016 11:47)
áh nem
volt 2 olyan failkodásom, hogy elgondolkodtam h ez tényleg nem nekem való
meg ezeket a szar géneket se kéne továbbvinni

és ez nem cry hanem reális belegondolás.... lehetne mondani, hogy ott a sok gyökér csöves aki a semmire rászüli azt veri is őket meg le se szarja én meg jobb lennék de nem... senki nem akarja elismerni h szar hanem mindenki inkább bizakodik meg fogadkozik... biztos ad majd az élet mást ha a csaj/feleség/gyerek fejezetre inkább azt mondom nnty .... ettől függetlenül ugyanúgy edzek majd tovább meg járok erre a képzésre azt ha azzal végzek mehetek a fősulira meg a spanyolt is tanulom tovább stb ... szóval nem hagyom el magam többet fizikailag meg szellemileg sem

bár ja nyilván érzi az ember meg szar sokszor, lenne rá igényem de akkor sem
megpróbálom elnyomni
mert ha lenne is csaj akkor annak is az lenne a következménye h jönnének a következő lépések azt azon kapom magam h rászültünk egy szerencsétlent erre a fos világra

+mivel nem kezdeményezek ezért azokat vonzom be akik rámenősebbek; dominánskodnának ami nekem nem kell
de az se kell h ne mondjon semmit csak mindenre bólogasson
meg amúgy is 30 leszek januárban, tiszta rohadás a lelkem; ha a korombeliek közül választok azoknak is ott a történetük, mindenki sérült össze-vissza de ha fiatalt választok az meg nem értene meg lófaszt se meg nem élt még és nem tudná hova tenni a szeretési igényemet meg etc
fos az egész
van egy csomó dolog a világon amivel lehet foglalkozni, nem is elég rá egy élet; majd lekötöm magam mással

ezt a kifogás rengeteget :D te max akkor csajoznál be, ha valaki megerőszakolna
Member
Gold: 343.00
Oct 20 2016 05:13am
Quote (Fej @ Oct 20 2016 12:09pm)
ezt a kifogás rengeteget :D te max akkor csajoznál be, ha valaki megerőszakolna

?
ezek észérvek arra, hogy miért nem kell szaporodnom

szerintem szebb világ lenne ha ebbe nagyon sokan így belegondolnának
ha máshol nem; a szegénytelepeken ne szüljék egymás hegyére-hátára a szerencsétleneket

amúgy most ha bejönne az a csaj akivel legutoljára failkodtam simán örülnék neki és megölelném :C
de már nem jön, ignorál mert ő is rájött mekkora egy szar vagyok :XD
Member
Gold: 0.00
Oct 20 2016 05:17am
Quote (Senee @ 20 Oct 2016 12:13)
?

ha máshol nem; a szegénytelepeken ne szüljék egymás hegyére-hátára a szerencsétleneket

amúgy most ha bejönne az a csaj akivel legutoljára failkodtam simán örülnék neki és megölelném :C

kicsit tul gondolod ezt a dolgot, miert kene "szaporodnod"? eleg ha kursz, 2016-ban mar tudsz vedekezni
Member
Gold: 1,630.69
Oct 20 2016 05:19am
Quote (Senee @ Oct 20 2016 12:13pm)
?

Nem baj ha failkodsz, ugy tanulsz. A többiek oviban tanultak mar hogyan kell csajozni, no liffer gecik mint en meg 20 evesen kezdik. Ha probalkozol, es atgondolod mit csinaltal rosszul akkor egy idö utan neked is menni fog. Az a baj korombeli csajok mind golddiggerek, csak olyanokat kerdeznek hogy mennyit keresek, milyen autom van etc, gyakorolni gimis csajokhoz menj szerintem.
Member
Oct 20 2016 05:23am
Quote (Karan2_Returned @ Oct 20 2016 12:19pm)
Nem baj ha failkodsz, ugy tanulsz. A többiek oviban tanultak mar hogyan kell csajozni, no liffer gecik mint en meg 20 evesen kezdik. Ha probalkozol, es atgondolod mit csinaltal rosszul akkor egy idö utan neked is menni fog. Az a baj korombeli csajok mind golddiggerek, csak olyanokat kerdeznek hogy mennyit keresek, milyen autom van etc, gyakorolni gimis csajokhoz menj szerintem.

szerintem én ha gimis csajokhoz mennék oda rámhívnák a rendőrséget :XD
épp ezt mondtam, h bizonyos értelemben az ő szintjükön vagyok ami meg ahhoz nem jó, hogy a korombeliekkel ismerkedjek mert ők már rég túl vannak olyan dolgokon érzelmileg amiken én nem

Quote (Fej @ Oct 20 2016 12:17pm)
kicsit tul gondolod ezt a dolgot, miert kene "szaporodnod"? eleg ha kursz, 2016-ban mar tudsz vedekezni

az meg más miatt lenne fail imo
de ja, max azt majd megpróbálom miután már úgy nézek ki ahogy kéne
Member
Gold: 1,630.69
Oct 20 2016 05:28am
Quote (Senee @ Oct 20 2016 12:23pm)
szerintem én ha gimis csajokhoz mennék oda rámhívnák a rendőrséget :XD
épp ezt mondtam, h bizonyos értelemben az ő szintjükön vagyok ami meg ahhoz nem jó, hogy a korombeliekkel ismerkedjek mert ők már rég túl vannak olyan dolgokon érzelmileg amiken én nem

az meg más miatt lenne fail imo
de ja, max azt majd megpróbálom miután már úgy nézek ki ahogy kéne

Engem elküldtek a kurva anyamba, hivtak pedofil szörnynek, de rendört meg nem hivtak. Amugy ilyen 18-19 evesekröl beszelek, akiket nem dugott meg szet többszaz ferfi.
Member
Oct 20 2016 05:41am
Quote (Karan2_Returned @ Oct 20 2016 12:28pm)
Engem elküldtek a kurva anyamba, hivtak pedofil szörnynek, de rendört meg nem hivtak. Amugy ilyen 18-19 evesekröl beszelek, akiket nem dugott meg szet többszaz ferfi.

ja azt hittem 14-18

de nekem nem is dugas kene sztem csak h odabujjon, lehessen simogatni, szeretgetni (meg azert neha dugni is szoval a kutya nem opcio)
szoval hogy velem legyen
de olyan aki szép is
de ha fiatal is meg szép is annak még élnie kell sokat ami majdnem azt jelenti h dugja szét többszáz férfi..... de legalábbis legyen több kapcsolata és ne kapásból egy sérült fasszal kezdjen mint én akihez kb kézikönyv kéne; tapasztalat hijján nem tudna kezelni imo

lehet ezzel az utolsó failkodásommal is ez volt a baj mert ő meg 22 éves és 9/10 (nem csak szerintem)
meg az elején ő érdeklődött de én mondom nem kell rámenős nő meg amúgy se érdekel aztán pár hónap után így már nem jött de akkor meg hiányzott és odamentem azt mondta h nn meg nem is úgy értette meg etc... de sztem az volt h mivel nem léptem = nem vagyok elég férfi neki meg az kell mert épp elköltözni készül szüleitől, életet kezdeni etc és először azt hitte h egy 30 éves már komolyabb ember lehet
Member
Gold: 6,352.66
Oct 20 2016 05:42am
eleg szep a doom full ultran
<3 rx480
next step : bf1
Member
Gold: 2,496.00
Oct 20 2016 05:44am
Quote (Senee @ Oct 20 2016 12:41pm)
ja azt hittem 14-18

de nekem nem is dugas kene sztem csak h odabujjon, lehessen simogatni, szeretgetni (meg azert neha dugni is szoval a kutya nem opcio)
szoval hogy velem legyen
de olyan aki szép is
de ha fiatal is meg szép is annak még élnie kell sokat ami majdnem azt jelenti h dugja szét többszáz férfi..... de legalábbis legyen több kapcsolata és ne kapásból egy sérült fasszal kezdjen mint én akihez kb kézikönyv kéne; tapasztalat hijján nem tudna kezelni imo

lehet ezzel az utolsó failkodásommal is ez volt a baj mert ő meg 22 éves és 9/10 (nem csak szerintem)
meg az elején ő érdeklődött de én mondom nem kell rámenős nő meg amúgy se érdekel aztán pár hónap után így már nem jött de akkor meg hiányzott és odamentem azt mondta h nn meg nem is úgy értette meg etc... de sztem az volt h mivel nem léptem = nem vagyok elég férfi neki meg az kell mert épp elköltözni készül szüleitől, életet kezdeni etc és először azt hitte h egy 30 éves már komolyabb ember lehet

kecske, birka?
Member
Gold: 22,413.07
Oct 20 2016 05:46am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Oct 20 2016 12:42pm)
eleg szep a doom full ultran
<3 rx480
next step : bf1

legalabb szép legyen ha a game szar
Go Back To Magyar Topic List
Prev1195919601961196219634765Next
Add Reply New Topic New Poll