d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1195196197198199252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Mar 23 2021 07:36am
Ismerősöm kicsit idezojelesen, de a halálán volt már másfél hete, alig bírt létezni, mentőt hívott már.
Bevittek, kapott infúziót, aztán megallapitottak, hogy nagyon szarok az értékei, de lehetne még szarabb is, mehet haza szépen tomegkozlekedessel.
Na így tényleg már lassan növekszik a kórházban ápoltak száma, mivel már gyakorlatilag nem bírja most sem az egészségügy.
Member
Gold: 6,352.66
Mar 23 2021 07:44am
Quote (Jancsipapa @ 23 Mar 2021 14:36)
Ismerősöm kicsit idezojelesen, de a halálán volt már másfél hete, alig bírt létezni, mentőt hívott már.
Bevittek, kapott infúziót, aztán megallapitottak, hogy nagyon szarok az értékei, de lehetne még szarabb is, mehet haza szépen tomegkozlekedessel.
Na így tényleg már lassan növekszik a kórházban ápoltak száma, mivel már gyakorlatilag nem bírja most sem az egészségügy.

en oylan storyt hallottam, hogy nincs eleg szarul, ezert nem irjuk fel a venykoteles gyogyszert, eleg ha vitaminokat szed.
azert biztos nem veletlen az se, hogy haziorvost most elerni az ugy kb lehetetlen kategoria.
Member
Gold: 1,015.00
Mar 23 2021 10:04am
beware álhír

https://telex.hu/koronavirus/2021/03/23/a-covid-korkepe

"Aznap sem volt másképp. A vörös zónában mindenhol betegek ültek, feküdtek, guggoltak. Annyian voltak, hogy alig fértek el a váróban. Annyian, hogy biztos voltam benne, hogy ha a végletekig feszítjük is magunkat, ennyi embert egyszerűen nem tudunk rendesen, időben ellátni.

Ahogy indultam volna befelé, kinyílt mögöttem a zsilipajtó, és két betegszállító sétált be, kezükben öt oxigénpalackkal.

- Ennyi oxigén van összesen a kórházban, jól osszátok be – mondta az egyik, majd letették a palackokat és kisétáltak.

Szorító mellkassal fordultam vissza a betegek felé. Öt palack. Legalább hatvan betegre. És ki tudja, mikor jön a következő szállítmány. Hajnali egy óra volt, úgyhogy reggelig már valószínűleg nem fog jönni.

𝘕𝘦𝘮 𝘬𝘢𝘱𝘰𝘬 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘨ő𝘵!

Ennyi beteget nem tudunk ellátni, gondoltam újra. De akkor is megpróbáljuk.

Gyomorgörccsel kerültem meg a több tucat kiürült oxigénpalackot, és sietve elindultam a kórtermek felé. A sokktalanítóba osztottak be, három, magáról alig tudó beteghez. Igyekeztem minél gyorsabban orientálódni, megtudni, kinek mi baja, amikor megjelent egy férfi az ajtóban."

This post was edited by ecnebketto on Mar 23 2021 10:06am
Member
Gold: 1,015.00
Mar 23 2021 12:36pm
Ha esetleg valaki nem látta volna:

https://www.southparkstudios.com/seasons/south-park
Member
Gold: 4,747.73
Mar 23 2021 03:05pm
Holnapra van leszervezve a vizesember, hétfőtől burkolók jönnek. Ma hiv h kollégája covidos, ő meg karantén.. csomó ötletet adtam neki h bujjon ki alóla, h oldjkuk meg, nem nem ő nem vállalja. DE tünete persze semmi meg egyébként is mi olvta vagyunk...damn
Member
Mar 23 2021 03:11pm
Quote (Vismajor @ 23 Mar 2021 22:05)
Holnapra van leszervezve a vizesember, hétfőtől burkolók jönnek. Ma hiv h kollégája covidos, ő meg karantén.. csomó ötletet adtam neki h bujjon ki alóla, h oldjkuk meg, nem nem ő nem vállalja. DE tünete persze semmi meg egyébként is mi olvta vagyunk...damn

nem akarok warnt / bant etct kapni, igy csak annyit irok, hogy hoztad a sajat szintedet.
Member
Gold: 1,593.00
Mar 23 2021 06:00pm
Quote (Vismajor @ 24 Mar 2021 05:05)

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 24 Mar 2021 05:11)
nem akarok warnt / bant etct kapni, igy csak annyit irok, hogy hoztad a sajat szintedet.

Ez.
Azt hittem hogy ez valami copypasta facebookrol, aztan latom hogy vismajor postolta.
Ontorvenyes faszkalap aki szarik bele mindenbe igazabol, de hat na, valakinek idiotanak is lenni kell, ugyhogy vismajor kisegiti a tarsadalmat es onkent csinalja.
Member
Gold: 10.00
Mar 23 2021 10:18pm
Quote (Vismajor @ Mar 23 2021 10:05pm)

nyomorek
Member
Gold: 4,747.73
Mar 24 2021 01:30am
Quote (Smat @ Mar 24 2021 01:00am)
Ez.
Azt hittem hogy ez valami copypasta facebookrol, aztan latom hogy vismajor postolta.
Ontorvenyes faszkalap aki szarik bele mindenbe igazabol, de hat na, valakinek idiotanak is lenni kell, ugyhogy vismajor kisegiti a tarsadalmat es onkent csinalja.

Es miert is? Mert en felajanlom neki h csinaltassa meg a ket tesztet amivel kivaltja a karantent, es fizetem az egyiket? Vagy mivel rank nem veszelyes jojjon dolgozni nyugodtan? Vagy h lakjon abban a lakasban es legyen ott karantenban, de kozbe tud dolgozni is rajta es nem hagy szarban?

De oke en elfogadom nyomorult szar vagyok h probalok megoldast keresni arra h romokban a lakasom es az ember aki megcsinalja 1 nappal elotte mondja le
Member
Mar 24 2021 01:40am
Quote (Vismajor @ 24 Mar 2021 08:30)
Es miert is? Mert en felajanlom neki h csinaltassa meg a ket tesztet amivel kivaltja a karantent, es fizetem az egyiket? Vagy mivel rank nem veszelyes jojjon dolgozni nyugodtan? Vagy h lakjon abban a lakasban es legyen ott karantenban, de kozbe tud dolgozni is rajta es nem hagy szarban?

De oke en elfogadom nyomorult szar vagyok h probalok megoldast keresni arra h romokban a lakasom es az ember aki megcsinalja 1 nappal elotte mondja le

1: eleg jo esellyel pozitiv, tehat onnantol bukik is az egesz
2: 1 jo esellyel pozitiv ember uljon otthon a seggen, akkoris, ha 0 tunete van, mert ugyanugy tud fertozni
3: az, hogy be vagy oltva, az annyit tesz, hogy ugyanugy elkaphatod, csak nagyon nem basz majd foldhoz a virus. de utana te is tudsz mast fertozni.
remelem igy ertheto mi ezzel a baj
a lakasodat meg mki leszarja, mi a fasznak a virus kozepen vereted szet?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1195196197198199252Next
Add Reply New Topic New Poll