Quote (zsansaccount @ 15 Jan 2014 23:39)
Not really, Hearthstone is super casual and very narrow of a metagame, people need to be an invalid to be bad at this game.
na tessék, so true, csak legendary 1 playerek vannak meg olyanok, akiknek nincs keze

en az orrommal is legendary player vagyok, sry
amugy engem az idegesit igazan ezekben a priest nerfert siro postokban, hogy mindig tok szuklatokoru, elso olvasasra is seggbuta emberek irogatjak oket
nem fogja fel egyik se, hogy az, hogy egy ilyen gimmicky szar deck mondjuk 10-bol 1-szer ki tud jatszani egy ilyen wombocombot pont ellene, meg nem jelenti azt, hogy op a deck, mert attol meg siman 20% winrate-tel toljak a normalis deckek meg normalis playerek ellen (akik mondjuk nem raknak le egy kurvanagy miniont 10 manas korben, amikor amugyis nyeresre allnak, meg nem raknak le novice engineert a northshire cleric ele, azonnal leolnek minden miniont, ha buffra szamitanak, tartogatnak egy silencet ra, stbstb)
meg attol, hogy hisztirohamot kapnak, mikor OMG ELLOPJAK A KARTYAIMAT thoughtsteallel meg mind visionnel, mer nem feltetlenul op a kartya
mondjuk blizz hozzaallasan is tukrozodik, hogy ilyeneknek csicskulnak be, pl mind control meg UTH nerfeket se ugy indokoltak, hogy OP-k, hamem hogy "ezek UNFUN dolgok, es mi azt akarjuk, hogy a jatek FUN legyen" (fuggetlenul attol, hogy szerintem OP-k voltak-e ezek a lapok, vagy nem)