Quote (Rezs @ 7 Feb 2010 22:09)
1. én pickeltem másodiknak, healert hoztam, gondoltam kell a teamnek, és azt is mertem feltételezni hogy legalább 1 kibaszott stunt hoztok
Volt ott mas, ami jobban johetett volna a teamnek mint az ~200 heal
2. nem azt kéne pickelni amivel van kedved játszani, hanem amivel nyerünk, szerintem...stun meg slow nélkül elég esélytelen nyerni, de ez is csak az én véleményem
Ha nincs kedvem jatszani egy heroval, akkor nem fogom hozni, kulonben mi lenne benne a fun? (nem veresen komoly ez Rezs, hanem egy JATEK, en hobbikent, moka miatt jatszom)
3. a corruptedből semmi haszna sincs a teamnek, ottvolt sok más carry ami slowol, stunol, nem értem miért olyat kell hozni ami kb csak magának van
Razor kb a legjobb chaser carry, van AoE-je, gecijo az enemy teamrol leszedni a damot CONDUITTAL, es amugy is, egy n1 carry, jol lehet vele gankelni is etc az elejen
4. én előre szóltam hogy ha nem hoztok stunt, akkor nem fogok játszani, ha kicsit elgondolkodsz hogy (JAJ EZ A HÜLYEGYEREK BALFASZ NOOB REZS TALÁN NEM MOND HÜLYESÉGET, LEHET TÉNYLEG KÉNE EGY KURVA STUN/DISABLE), akkor te is belátod hogy tényleg nem azért lépek ki mert nekem olyan kedvem van, hanem mert nem akarok végigszenvedni egy alap lose gamet
Nem alap lose game. A multkorira amint hallottam ugyan ezt mondtad, kileptel egy allat carryvel (Zephyr) lvl 6-on, utana NEGYEN nyertek meg az 5v4-et, szoval 5v5 mar meginkabb win lett volna (ergo te sem vagy tevedhetetlen, Mr TudomHaLoseLeszEsMindigAzIsHaAztMondom)
5. rengeteg hero van ami stunol/slowol/bármi mást csinál, mégis sikerült kihoznotok az összes olyat amivel kb egy herot nem tudunk elkapni ha üldözzük, mert semmivel nem tudjuk elkapni......
Raxor jo chaser, ott volt zeus ulti, meg amugy is, jol kell helyezkedni, okosan kell jatszani. Nem minden a masik ember lekapcsolasarol szol a HONban (dotaban sem)
az a heal nagyon is kell a teamnek, főleg hogy raktam volna mekát, mert ugye azt terveztem....
én nem mondtam hogy véresen komoly, ti sírtok mindig a psr miatt, csak egyszerűen kiegyenlített játékot szeretnék játszani
azért léptem ki zephyrrel mert négyszer amiatt haltam hogy nem tudtak misselni(előtte meg vesztettem 6 gamet zsinórban, tudod mindenkinél van, hogy betellik a pohár), másrészt a fáraó nyerte meg egyedül, csak pár oldalt olvass vissza
de ha ilyen tapasztalt fasza játékos vagy, miért nekem jobb az egész accom, nem értem...(és itt kurvára nem akarom az agyamat játszani, csak nem értem miért akarsz engem kioktatni)
ha ennyire sokat tudsz és tapasztalt vagy miért rossz általában a statod, és miért próbálsz engem kioktatni, ha kurvára
rezs, gyere 1v1ezzunk, ha mar ennyire odavagy, hogy kibaszottul kurvanagyonjovagy
mint mondtam az elobb, attol meg, hogy nincs sok erzekem a backeleshez, meg hogy mikor merre megyek, es ezek miatt halok, az nem fugg ossze azzal, hogy azer ertek tobbet a semminel a pickeleshez meg a herokhoz...
annyira nevetseges, hogy most azzal jossz, hogy en mekkora feeder vagyok.. na meg azzal, hogy nekem csak a psr szamit LOL mondom OKJ. az iment mondtam, hogy a fun miatt jatszom, ezert is nem pickelek herokat amikkel nem akarok eppen jatszani.. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy valoszinuleg tobb nostat game-be jarok mint te, ezert meginkabb megvan az, hogy nincs igazad, es en valoban a fun miatt tolom..
de legyel csak beszukult, meg van engedve