Quote (championmath @ 21 Jun 2011 21:58)
1517 elom volt regi accounton, 3 szonal nem ismerek tobbet? Ne magadbol indulj mar ki , majdnem perfekt beszelek angolul , semmi esz erved nincs , elsonek azt irtad ,hogy jungler ugyannyit farmol mint laner , ugyanannyi szintu ami kurvanagy faszsag nezz utanna dremhack-beli meccseken ha mar ezekre hivatkoztal, semmi indokot nem irsz kovetkezo kommentedbe csak azt irod ,hogy TE tudsz 90 creepet megolni junglerrel es ,hogy nezzem dreamhacket ahol 2k+ elo playerek jatszanak , nekem mondod bazmeg aki minden meccset eloben lattam? Amugy nem mind 2k+ elo es eleg fail ,hogy pont erre hivatkozol mert atlagosan dreamhacken 200-300 ccje volt lanernek es max 150-200 a junglernek, ezt kifejttem neked , es mi a valasz, 3 szot ismerek gamebe nezzek 1500+ elo gameket mikor magam is 1500+ elo vagyok, nem ilyen unranked lofasz mint te, 10 gamebol 7 win nektek? Ne viccelj mar csoda ha 2-3 at megnyertek harcikacsaval meg veled az elen es igen tudom ,hogy tudtok jatszani rakas szarok vagytok mind a ketten, veletek jatszani feler egy kinzassal, itemeket nem tudtok venni nemhogy valami fogalmatok lenne a jatekmenetrol ,ami nem is lenne baj ,csak idegesito ,hogy irod az okoskodasod amivel csak felrevezetsz masokat.
Te mi a büdös faszról beszélsz?
Lehet előbb loloztam/honoztam mint te, és előbb tudtam hogy az apt eszik vagy isszák..
Sírsz mert hívunk jatszani, és esetleg vesztünk, mert senki nem olyan pro mint te... Szállj már magadba baszki, nem te szartad a lolt, attól még h 1500+ volt a legmagasabb rated nem vagy te senki.. Nekem 1400+ volt, és? A 10/7 meg még mindig nem kacsáékkal van/volt, hanem más normális teammel... Nem azt mondom h kacsáék nem tudnak jatszani de nekik is van még hova fejlődni ahogy nekem is, meg neked is.
Az a baj azt hiszitek, mert 400+ winetek van, ti vagytok a valakik... Akiről eltudom képzelni hogy tud is játszani jól, az Oli meg Patrik...
Quote (zsansaccount @ 21 Jun 2011 22:44)
mi az az elo? amúgy meg nem vitatkozni kell ezen, hanem szmötyi postoljon képet/statokat/proofot etc. oszt jóvan
Egyetlen egy van, 1/5 nunuval, 20 perc utan surrender, 83 creep kill, ha kell postolom...