Quote (DonTomika @ Fri, 3 Oct 2008, 16:27)
Ha már kasztok:
A Magyar Diabló Páholyban van most egy szavazás, ami lassan egy napja megy. Eddig kb. 150-en szavaztak arról, hogy szerintük milyen karaktertípust fog bejelenteni a Blizzard következőként (egy teljesen új kaszt, vagy pedig egy már jól ismert kasztra hasonlító valami) . Az ottani eredmények körülbelül az itteniekkel egyeznek, aki gondolja szavazzon... Akit pedig csak a jelenlegi 'állás' érdekel, de nem szeretne szavazni (a többiek most ne figyeljenek), az itt találja őket:
http://i35.tinypic.com/2ujhy6o.png.
hat most itt inkabb az a kerdes, hogy mit jelent nalad az, hogy egy regi kasztra fog hasonlitani
mert pl suni szerint a d1 harcosa megegyezik a d2 paladinjaval, vagy mar nem is tudom mit mondott, lehet h nem is o volt
valamelyikre biztos fog hasonlitani es az is biztos hogy a karik nagy resze uj karakter lesz, lattam ilyen otletet, hogy angyal, vagy mittomen (torp szerintem sem lesz benne, teljesen idegen a diablo vilagatol, gondolom pöcök is ezert latja igy)
Quote (ElCapitano @ Fri, 3 Oct 2008, 15:36)
ja, szerintem meg a vilag osszes nepe rokon egymassal, mert a kozepkorban mindegyik hasznalt kardot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....
Quote (Vharimatras @ Fri, 3 Oct 2008, 15:33)
mert a ketto teljesen mas, nem vagyok tortenesz, csak szerintem semmi kozuk nincs egymashoz, hacsak nem annyi hogy ugyanazon a helyen eltek
es idoben is volt koztuk kulonbseg, eleg sok
voltak a hunok, meghaltak, jottek a magyarok es mi meg elunk !!