d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1194419451946194719485001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 26 2013 08:49pm
tfw vettem diablo2ben vagy 200hrt amit a csóró magyarok között kiosztottam
tfw volt egy gyerek aki jó arcnak tűnt és játszottam vele - segítettem neki minden szarban, sőt még a jelszavam is megadtam mert úgyse játszok csak kb 1-2órát 3-4 naponta, ha szarrá unom magam.
tfw rá 2hétre van pofája behúzni mikor szinte csak ő használta és képes eladni a cuccaim jspn pofátlanul

ok. :D

http://forums.d2jsp.org/user.php?i=1000360 Numark1050 a jó édes kurva anyádat te tolvaj cigány
ofc nem azon a 100-200fgn sírok amit ért a full karakter , hanem, hogy ekkora cigány valaki fehér bőrben

inb4 google translate és kapok 1 hét suspit

This post was edited by SnoopDogg on Jun 26 2013 09:07pm
Member
Jun 26 2013 10:14pm
ja és amúgy azért léptem fel, hogy neki adjam végelegesen a karit kb , csak hát megelőzött és már elvette : DD
Member
Jun 26 2013 10:36pm
ja és tfw csalódtam Bustában és már egy geci nagy csicskának tartom amit amúgy neki is elmondtam mert azt hiszi magáról ő itt a nagy magyar gengszter rapper azt mikor egyik haverom kihívta, hogy most legyen nagy a pofája csak elbújt a gecibe emberei háta mögé
közben meg olyanokról reppel hogy spárta meg, hogy mindenki szétbasz : DDD azt még ő rappelt a börtönben mi a geci

csupa csalódás ez a hét : (

This post was edited by SnoopDogg on Jun 26 2013 10:36pm
Member
Gold: 280.00
Jun 27 2013 12:49am
Quote (SnoopDogg @ Jun 27 2013 05:36am)
ja és tfw csalódtam Bustában és már egy geci nagy csicskának tartom amit amúgy neki is elmondtam mert azt hiszi magáról ő itt a nagy magyar gengszter rapper azt mikor egyik haverom kihívta, hogy most legyen nagy a pofája csak elbújt a gecibe emberei háta mögé
közben meg olyanokról reppel hogy spárta meg, hogy mindenki szétbasz : DDD azt még ő rappelt a börtönben mi a geci

csupa csalódás ez a hét : (

i cant feel to this
Member
Gold: 145.00
Jun 27 2013 12:53am
tfw nem tudom, hogy hol hagytam a telefonom, kicseng, de lehjetm elhegytam NEM TUDOM HOGY HOL VAN
tfw kibaszottul bebasztam, nem tudom hogy jutotttam haza a megállónűl keltem fel és leszálltam ÉS NEM VOLT NÁLAM A KURVA TELEFONOIM
tfw NEM ELÉG, HOGY NINCS MEG A KURVA TELEFONOM, csillapíthatatlanul csukolok már kb. fél órűja és NEM TUDOK MIT CSINÁLNI ELLENE
tfw LEFEKÜDTEM ALUDNI EZUTÁN A BOTRÁYNOS ÁÉJSZAKA UTÁN ÉS A KURVA CSUKLÁS MIATT NEM TUDK ALUDNI + a tudat hogy lehet h ellopták/elhagytam a kibaszottt a mobilom végképp rátesz
tfw véresre ütöttem a kibasziott kezem a kanapén(!!!"!!!), meg a falon és bármit csinálok nem áll el í vérzés ÉS MÉG EZ IS RÁTESZ A CSODÁS ESTÉMRE
tfw MÉG MINDIG CSKLOK ÉS MEGŐRÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

SOHA A KIBASTZOTT KURVA ÉLETBE NEM ISZOM TÖBBBET ENNYI ALKOHOLT, A LEGMOCSKOSABB. LEGUNDORÍTÓBB DROG

ediot: bárcsak a fű lenne legális és azu alkoholt tiltanák be, nem lenne részen ilyen nyomorult estékben

This post was edited by TouchCow on Jun 27 2013 12:55am
Member
Jun 27 2013 12:56am
Quote (TouchCow @ 27 Jun 2013 08:53)
tfw nem tudom, hogy hol hagytam a telefonom, kicseng, de lehjetm elhegytam NEM TUDOM HOGY HOL VAN
tfw kibaszottul bebasztam, nem tudom hogy jutotttam haza a megállónűl keltem fel és leszálltam ÉS NEM VOLT NÁLAM A KURVA TELEFONOIM
tfw NEM ELÉG, HOGY NINCS MEG A KURVA TELEFONOM, csillapíthatatlanul csukolok már kb. fél órűja és NEM TUDOK  MIT CSINÁLNI ELLENE
tfw LEFEKÜDTEM ALUDNI EZUTÁN A BOTRÁYNOS ÁÉJSZAKA UTÁN ÉS A KURVA CSUKLÁS MIATT NEM TUDK ALUDNI + a tudat hogy lehet h ellopták/elhagytam a kibaszottt a mobilom végképp rátesz
tfw véresre ütöttem a kibasziott kezem a kanapén(!!!"!!!), meg a falon és bármit csinálok nem áll el í vérzés ÉS MÉG EZ IS RÁTESZ A CSODÁS ESTÉMRE
tfw MÉG MINDIG CSKLOK ÉS MEGŐRÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

SOHA A KIBASTZOTT KURVA ÉLETBE NEM ISZOM TÖBBBET ENNYI ALKOHOLT, A LEGMOCSKOSABB. LEGUNDORÍTÓBB DROG

ediot: bárcsak a fű lenne legális és azu alkoholt tiltanák be, nem lenne részen ilyen nyomorult estékben

ja már reggel van
és a helyesírási hibákat nincs erőm kijavítani
Member
Jun 27 2013 12:57am
Quote (TouchCow @ Jun 27 2013 07:53am)
tfw NEM ELÉG, HOGY NINCS MEG A KURVA TELEFONOM, csillapíthatatlanul csukolok már kb. fél órűja és NEM TUDOK  MIT CSINÁLNI ELLENE

alkohol not even once
Member
Jun 27 2013 01:00am
Quote (anyd @ 27 Jun 2013 08:57)
alkohol not even once

fogadalmat tettem bazdmeg
én többet ennxsit NEM

NEM
NEM
ENNYIT NEM

TÚL SOK
TÚL SOKAAAT
TÚLSÁGOSA SOKAT
Member
Jun 27 2013 01:01am
Quote (TouchCow @ Jun 27 2013 08:00am)
fogadalmat tettem bazdmeg
én többet ennxsit NEM

NEM
NEM
ENNYIT NEM

TÚL SOK
TÚL SOKAAAT
TÚLSÁGOSA SOKAT

Ami engem legjobban kikészít az a másnap
Member
Jun 27 2013 01:05am
Quote (anyd @ 27 Jun 2013 09:01)
Ami engem legjobban kikészít az a másnap

hát 7 napból 5-6szor bebaszok a munkának köszönhetően, szal másnapot már nagyon nem szoktam érezni (max egy kicsit zsémbesebb vagyok)
bár a mai szeszmennyiség után lehet fosni fogok egy isteneset, meg ultra zsémbes leszek

de végre emúlt a csuklás és el fogok tudni aludni FÜK JEE

CSAK ADJA A SORS HOGY BENT HAGYTAM A TELÓM A MELÓHELYEMEN ÉS NEM NYÚLTÁK BE

This post was edited by TouchCow on Jun 27 2013 01:06am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1194419451946194719485001Next
Closed New Topic New Poll