Quote (Taszilo.^ @ Dec 31 2013 12:17am)
http://2.ii.gl/FLORfn.png
miert rohogok
amugy mikor bemegyek a lottózóba ott ilyen plakátokon van hirdetése az ASZTRO SHOW-nak.. annak a fasz müsornak a tv-be, ahol az Antarktiszi Tisztánlátó segít az embereknek megoldani a gondjaikat egy pakli kártyával
és mikor bemegyek a lottózóba és látom ezt úgy érzem magam mintha én is egy néző lennék
és körülnézek, hogy kik vannak ott és ilyen nyomorultakkal meg cigányokkal van teli, szerencsétlen munkások, nyugdijasok, egy-két fiatal tipszmikszez, meg cigányok tipszmikszeznek, csövesnek kinézö szegények kapargatják a sorsjegyet etc
és akkor igy belegondolok én is ilyen vagyok és hánynom kell
:XD
faszom az egészbe
hazajöttem beirtam szerencsejáték zrt vezérigazgató aztán szentpétery kálmán rákeresek olvasgatok róla tele van mint a szar ennek haverja annak haverja mindenféle állami maffiózónak
majd pont oda fognak adni pár hetente több tíz-száz-ezer milliókat random nyomorult csöveseknek akik úgyse tudnák proper módon kezelni ezt a pénzt aha faszt
minden beérkező szelvény gépre érkezik semeddig nem tart irni olyan programot ami a beérkező szelvényeket figyelembevéve kidob egy olyan számsort amit senki nem huzott max kettesek meg hármasok legyenek etc .. és abbol is van több tizezer hetente ami ~1000ft-t fizet ami kurvasok pénz böven elég kiadásnak, nem majd még a tiz meg száz milliokat is fizetgesse
most igy karácsonykor meg elötte skandin is hatoson is volt h ketten is "nyertek" telitalálatossal aha faszt
azt irnak be amit akarnak
vagy tényleg "megyneri" valaki mert van vmi ellenőrző szerv aki hitelesit vagy mi a faszomat csinál de az aki megnyeri az is haver haverjának a haverja és %ot kap amiért jofej amugy visszacsuszik vagy/és a hitelesitö faszopok is be vannak szervezve
kurva annyát mindenkinek, amien szar ez az ország nem hiszem hogy megelégelnék hogy 1:43milliohoz elég lenne nekik és akárcsak a 0,0000000025% esélyt megadnák bárkinek is bárki is ebböl a cigány maffiábol ami itt élösködik rajtunk
:XD