Quote (dihep @ May 2 2013 03:04pm)
indexen is van erről egy cikk (bár nemtudom miért olvasom azt a fos oldalt, mindig felkúrja az agyam)
és ott is elfelejtették mondani hogy akinek bérlete vagy/és bármilyen utazási kedvezménye van (nyugdíjas diák etc) azokra ez nem vonatkozik - pedig még linkelték is a mávstart oldalán a forrást, de elolvasni már nem volt skilljük
viszont így jobban hangzik hogy HURRDURR ÁREMELÉS KURVAFIDESZ és van miért hőbörögni
aki meg nem bérletes és/vagy nincs kedvezménye az utazzon személyvonattal, akkor nem kell ezt kifizetnie
ad1, hol olvastad, hogy "bármilyen utazási kedvezénye van" azokra nem vonatkozik? csak az adott szakaszra érvényes bérlettel rendelkezők, start kártyások, és máv alkalmazottak/családjaik mentesülnek, meg még 1-2 retard kivétel(képviselők etc)
ad2, hogy a faszomba vonatozzak le szegedre személyvonattal, szüljek egyet?
ad3, eddig is indokolatlanul drágák voltak a távolsági jegyárak, diákkal(!) pótjegy nélkül(!) három emberre már olcsóbb az autó+autópálya matrica, mint levonatozni(kábé). És a két szolgáltatás minőségének különbözete össze sem mérhető. Felnőtt jegyárakat már nem is mondok, vicc kategória
ad4, ez iszonyatosan fos az ingázóknak, akik gyors vonattal jöttek be a városba dolgozni, vagy azért mert személyvonat nincs, vagy elbaszott menetrendben közlekedik, és nem alkalmas a munkábajáráshoz. Egyetlen jó dolog volt az elmúlt években a tömegközlekedésben, hogy érvényesítették a bkv bérletet az elővárosi járatokra, de vártam már, mikor verik szét és sarcolják agyon. Az 5 km-eres jegyet már ígyis megszüntették(eddig egy 3 kilométeres szakaszra fizettem ennyit, 80 ftot), helyette 10 kilométeres a legkisebb, ami másfélszerannyiba kerül, de én ugyanannyit utazok, zsír