d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1192193194195196237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 19 2014 06:35am
Quote (Smat @ 19 Mar 2014 11:33)
Btw, én csak azt nem értem hogy oké a jobbiknak nincsenek erőforrásai minden nagyobb tervhez amiket meg akarnak csinálni, de az egyszerűbb dolgokat csak véghez viszik mint pl a cigánybűnözés visszaszorítás illetve a politikusok elszámoltatása az elmúlt x évből.
Pár hónapja/éve meg most is az emberek azért sírnak mert JAJJ A CIGÁNYOK MÁR MEGINT HÁT CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT. Itt lenne a lehetőség hogy valami történjen a cigánybűnözőkkel és megpróbáljanak tenni ellene, most meg mindenki azt harsogja hogy kurva nácik. Baszás logika.
Ha lenne rá lehetőségem akkor tuti a jobbikra szavaznék, nem azért mert náci vagyok, hanem mert kimondanak olyan dolgokat ami miatt a többi párt meg politikus lapít lsd. cigánybűnözés

ciganybunozes / barmilyen bunozes visszaszoritasa korantsem olyan konnyu feladat, mint amilyennek hiszed.
Bortonozzunk be mindenkit aki lop, kisebb teteleket is beleszamitva? Kibaszott sok penzbe kerul a bortonben eltartani oket, meg nincs is erre intezmenyi kapacitasunk.
Ha elkezdenenk a lopasokat sulyosabban buntetni, akkor ugyanolyan lendulettel kene azt is buntetni aki mondjuk nem ad szamlat, mert o meg az allamtol lop. Kepzeld el hany zoldseges, fodrasz, ujsagos, etc. kerulne bortonbe.

A politikusok elszamoltatasa szinten nagyon veszelyes kerdes. Veszelyes, mert tered a radikalis elkepzeleseknek (miert bortonozzuk be, miert ne vegeznenk ki hazaarulasert?), tovabba eselyt ad koncepcios perekre is.
Ja es akkor arrol meg nem is beszeltunk, hogy a politikusok elszamoltatasa mindig csak a nem kormanyzo partokra vonatkozna, de azokat alapjaiban rengetne meg es sok embert helyeznenek elozetesbe akar evekre is, mig kiderulne, hogy nem is kovettek el semmi torvenytelent.
Ez alapjaiban asna el a hatalmi agak szetvalasztasanak az elvet.

tl;dr Szerintem a Jobbik kormanyzasa meg a szamodra egyszerunek velt ugyekben is hatalmas akadalyokba utkozne.
Member
Gold: 0.00
Mar 19 2014 07:15am
Quote (putincykavodka @ Mar 19 2014 12:23pm)
....

na
Member
Mar 19 2014 07:49am
Quote (Smat @ 19 Mar 2014 13:12)
Smat egy kurva náci.
Nagyapám villanyszerelő volt a második világháború idején, ezért van neki két villám a szerelő sisakján.

rohogtem
Member
Gold: 4.20
Mar 19 2014 08:12am

tiptoplel
Member
Gold: 931.79
Mar 19 2014 10:57am
Quote (josheide @ Mar 19 2014 01:35pm)
ciganybunozes / barmilyen bunozes visszaszoritasa korantsem olyan konnyu feladat, mint amilyennek hiszed.
Bortonozzunk be mindenkit aki lop, kisebb teteleket is beleszamitva? Kibaszott sok penzbe kerul a bortonben eltartani oket, meg nincs is erre intezmenyi kapacitasunk.
Ha elkezdenenk a lopasokat sulyosabban buntetni, akkor ugyanolyan lendulettel kene azt is buntetni aki mondjuk nem ad szamlat, mert o meg az allamtol lop. Kepzeld el hany zoldseges, fodrasz, ujsagos, etc. kerulne bortonbe.

A politikusok elszamoltatasa szinten nagyon veszelyes kerdes. Veszelyes, mert tered a radikalis elkepzeleseknek (miert bortonozzuk be, miert ne vegeznenk ki hazaarulasert?), tovabba eselyt ad koncepcios perekre is.
Ja es akkor arrol meg nem is beszeltunk, hogy a politikusok elszamoltatasa mindig csak a nem kormanyzo partokra vonatkozna, de azokat alapjaiban rengetne meg es sok embert helyeznenek elozetesbe akar evekre is, mig kiderulne, hogy nem is kovettek el semmi torvenytelent.
Ez alapjaiban asna el a hatalmi agak szetvalasztasanak az elvet.
tl;dr Szerintem a Jobbik kormanyzasa meg a szamodra egyszerunek velt ugyekben is hatalmas akadalyokba utkozne.

Igazából meg kéne büntetni azokat akik lopnak, el kéne számoltatni a hazaáruló politikusokat, le kéne állítani a mély szegénységben élő cigányság tudatos tenyésztését tehát tök jó amit a jobbik mond csak nem megvalósítható mert emberek vagyunk. Meg túl nagy lenne a nyomás a síró faszfej jogvédők miatt. Ezért inkább hanyagoljuk a jobbikot és szavazzunk azokra akik basznak a problémákra, az arcunkba mosolyognak miközben kirabolnak de legalább csendben teszik és megvan a politikai korrektség látszata. Szomorú de sajnos részben egyetértek.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 19 2014 11:40am
Quote (iFeelAlone @ 19 Mar 2014 17:57)
Igazából meg kéne büntetni azokat akik lopnak, el kéne számoltatni a hazaáruló politikusokat, le kéne állítani a mély szegénységben élő cigányság tudatos tenyésztését tehát tök jó amit a jobbik mond csak nem megvalósítható mert emberek vagyunk. Meg túl nagy lenne a nyomás a síró faszfej jogvédők miatt. Ezért inkább hanyagoljuk a jobbikot és szavazzunk azokra akik basznak a problémákra, az arcunkba mosolyognak miközben kirabolnak de legalább csendben teszik és megvan a politikai korrektség látszata. Szomorú de sajnos részben egyetértek.

Remenykedjunk benne, hogy a gazdasagi novekedesunk, a nepszaporulatunk (beleertve a ciganysaget is) csokkenese es a technologiai fejlodes egyuttesen megoldast kinalnak majd a problemara.
Szerintem a legtobb amit tehetunk, hogy ezt a harmast a leheto legjobb torvenyekkel segitjuk.
Member
Gold: 4.20
Member
Gold: 80.00
Mar 19 2014 12:44pm
errol a seres maria szovegsegesei cuccrol tud valaki valami erdemre valot? mert ami reklamokat jutubra nyomatnak nem tunik rossznak.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 19 2014 12:53pm
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Mar 2014 20:44)
errol a seres maria szovegsegesei cuccrol tud valaki valami erdemre valot? mert ami reklamokat jutubra nyomatnak nem tunik rossznak.

szerintem egy vicc az a párt, nem tudom ki az elnökjelöltjük, de seres máriát nem tudom elképzelni
Member
Mar 19 2014 12:53pm
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Mar 2014 19:44)

lel
Go Back To Magyar Topic List
Prev1192193194195196237Next
Add Reply New Topic New Poll