Quote (farki @ Sep 12 2012 07:37pm)
hú erről tudnál írni még?
én most vagy reggel meló előtt vagy meló után este tudok csak edzeni, lehet szükségem lenne ilyesmire
6k huf 50 edzésért nem is tűnik rossz árnak
igazából az lenne a kérdésem, hogy miben másabb a hatása, mintha simán csak koffeint tolnál edzés előtt?
Csak koffeint még nem toltam edzés előtt, attackot, hot bloodot meg crea bombot próbáltam eddig.. hát 6000 50edzésért tényleg nem sok, de viszont nem egy hb, bár azt mondják, hogy abban elég sok a felesleges hatóanyag, és a pow3rdbe csak a szükségeseket rakták megfelelő mennyisében. Első edzésen nagyon jó volt, ott tényleg egy hb-ra emlékeztetett, második edzésen már nem volt olyan intenzív hatás, bár durrasztott, meg eresített, meg így már x alkalom után is, de nem érzem azt a bizsergést sem fejemben, sem az izmaimban, de mindezek által szerintem megéri mert azért felpörget. Reggel tényleg semmi fáradtságot nem éreztem, meg délutáni edzéseken sem. Ha nem válik be az egy adag, akkor lehet belőle kettőt is bevenni (akkor árban megegyezik a hbval), de a fölé már nem javasolják. Tehát én tudom ajánlani. Ja és ha van akkor mondjuk próbálj almásat venni, a cseresznyés nem a legfinomabb^^