Quote (Vismajor @ 16 Oct 2011 10:10)
de miért nicns szinkronosan
és ha nincs, miért nincs hosszupuska
anyd
minek szinkron? inkább felirattal nézd meg, gyakran tönkreteszi a szinkron a jó filmeket, főleg ilyen lassabb filmeknél tud nagyon élményromboló lenni
amúgy angol feliratom van a dvdriphez, ha kell írj rám msnen
Quote (A122 @ 16 Oct 2011 12:32)
taxisofőr, transporter, kis lynch-feeling
ezek jutnak eszembe róla
jó kis film, első 40 percben nem történik semmi mégsem untam el magam
7-7.5/10
ja és legjobb autós üldözések (de csak Ronin után^^)
nekem gta vc ugrott be párszor zenék meg elején a betűtípus miatt ^^
amúgy a taxisofőr az egyik - ha nem a - kedvenc filmem
Quote (Fej @ 16 Oct 2011 10:27)
nem értem hogy lehet arra a fosra azt mondani hogy jó, csomóan magasztalják, komolyan nem értem, moziban láttam, és a felénél úgy voltam h mostmár biztos fog valami történni, beindul a film stb, és folytatódtak ezek a "nézzük egymást 5 percen keresztül majd egy mosoly" jelenetek,
a zenék jók voltak, a rendezés is, és kb ennyi, a szövegíró nem igazán erőltette meg magát, illetve a karakterek is kibaszott gagyik voltak, szvsz
hát, el tudom képzelni, hogy nem ment át a hangulata, rá kell érezni talán, de nekem minden karakter épphogy egyedi volt, az, hogy nem történik semmi meg hülyeség szerintem, épp ezek a lassú vágások, zenei aláfestéssel tették többek közt számomra kurva jóvá a filmet. nagyon durva, hogy mennyire fent tudta tartani ezekkel az izgalmat, feszültséget. nekem nagyon bejön, ha valaki úgy tudja megjeleníteni az az érzelmeket, hogy "nem történik semmi".