Quote (Genthor @ 19 Jun 2012 20:34)
Nincs szükségem testőrre.
A nyomorékozást nem véletlenül emeltem ki, Sylke és te is írtad.
Shock Pulse: Látod itt a nagy probléma. Felületesen olvasod el azt, amit írok. Miután Sylke 2 postban leírta a hydrás dolgot, én hagytam is a témát (írtam is, hogy utánaolvastam, mi is pontosan ez a dolog), vele nem is álltam le vitatkozni, nem volt miért, ő képes volt emberi módon reagálni. De te továbbra is hurrdurrkodtál elvakultan a hydrával, meg a játék mechanizmussal, hogy minek szólok bele, ha nem értek hozzá. Pedig én ekkor már csak a Shock Pulse-ról beszéltem (minek lődözi azokat a szarokat).
A videót nézd meg te jobban, nem véletlenül kattint rájuk.
/e:
Ó Uram add, hogy ne jelenjen meg Senee...
én meg mint írtam, leszarom.szerintem meg az a nagy probléma, hogy most egy fél napos szaron nekiállsz szőrszálhasogatni, nekem meg már, mint írtam is, kurvára nincs igényem elölről kezdeni ezt az egész vergődést (np hogy közben hatvan oldalt írtam meg haladt a vita, mondtam is, hogy rohadtul nem elsősorban az a bajom, hogy nem tudod, hogy a hydra hogy adja a lifeot, etc... most majd kezdjem elölről a kedvedért, nem? nem. olvasd el amiket estamasnak írtam, ha érdekel.)
de csak a te kedvedért ezt még megválaszolom: ha kinyitod a szemed (és MÉG JOBBAN megnézed), látod a videón, hogy mivel a mozgáshoz kattintgatott gombnyomvatartás helyett, bizony hogy véletlenül kattintott rá arra a két darab szarra a bal gombbal a terrain helyett, az meg automatikusan a bal klikken lévő attackot hozta elő... ami a shock pulse.
tudom, te jobban csináltad volna meg hidegebb fejjel, szegénynek csak ennyire telt hardcore inferno act3-ban, miközben a haverját mentette (ami ugye irreleváns)elvakultságról annyit, hogy "de ha nem tudja mit miért csinál, akkor minek pofázik bele" - bőven az én utolsó játékmechanizmust érintő postom után volt sziltől, lehetnél kicsit objektívebb.
egyébként szerintem én nem is állítottam, hogy lenyomorékoztad, "lebénázást" emlékszem, hogy mondtam. szil írta megintcsak a nyomorékozást (de ő is úgy, hogy "nem ezekkel a szavakkal, de a lényege ez volt")
de ebben a témában tényleg ez az utolsó postom hozzád, olyan veletek vitatkozni próbálni, mintha a falnak beszélnék.
röhej, hogy még te hozod elő senee-t, főleg az országos cimborád postjai után.
ezt a postomat meg el is pmelem, hogy ne a hátad mögött pofázzak, mivel látom, épp offline vagy, de részemről befejeztem.