Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 17:23)
ne haragudj, de nincs kedvem most megint nekiállni ennek, a testőröddel már unásig boncolgattam ezt a témát, nem is emlékszem, hogy írtam volna ilyet, hogy lenyomorékoztad, de őszintén szólva ha most nekiállsz és előtúrsz egy ilyen postot, mea culpa természetesen, de azon kívül leszarom.
mittudomén, shock pulse-zal miért jó lődözni a szarokat, leginkább a hydráról volt szó, én nem állítottam, hogy konkrétan shock pulse-t lődözni tudatosan az fasza dolog, sőt, inkább többnyire az izgalom miatt "sketchy" játékmenetet védtem, szil ért a wizardhoz különbenis.
én meg bocsánatot kérek, hogy le mertem faszozni/ostobázni/butázni/kurvaanyázni egy számomra tök ismeretlen ember egy internetes fórumon látott véleményét/érvelését.
Nincs szükségem testőrre.
A nyomorékozást nem véletlenül emeltem ki, Sylke és te is írtad.
Shock Pulse: Látod itt a nagy probléma. Felületesen olvasod el azt, amit írok. Miután Sylke 2 postban leírta a hydrás dolgot, én hagytam is a témát (írtam is, hogy utánaolvastam, mi is pontosan ez a dolog), vele nem is álltam le vitatkozni, nem volt miért, ő képes volt emberi módon reagálni. De te továbbra is hurrdurrkodtál elvakultan a hydrával, meg a játék mechanizmussal, hogy minek szólok bele, ha nem értek hozzá. Pedig én ekkor már csak a Shock Pulse-ról beszéltem (minek lődözi azokat a szarokat).
Quote (farki @ 19 Jun 2012 18:33)
akkor most leírom, hogy érthető legyen, miért akadtunk fenn többen is azon, h lebénáztad
van ez a nolife team, akik fejükbe vették, hogy megölik diablot infernon hardcoreban, s ők lesznek az elsők a világon
aztán ugye a blizzard bejelentette, hogy nerfelik infernot, nekik ez nagyon nem tetszett, ők az eredeti (nehéz) infernot akarják végigvinni, nem holmi nerfelt szart, mert az nem elég menő
a barb volt a FŐ karakterük, ezért kellett őt mindenáron megmenteni a videóban
ami SIKERÜLT. direkt végig úgy csinálta, h a sr-ek őt üssék, barbhoz hozzá se nyúltak (nézd meg a videót újra)
ha a barb akkor behalt volna, akkor nagy valószínűséggel nem lett volna meg az inferno clear mára (valamikor ma délelőtt ölték meg diablot, s délután kezdték el patchelni az US szervereket)
és ha megnézed az azmodan + diablo killt, akkor láthatod, hogy azmot barb egyedül ölte, s a végén joinolt csak a wizard, diablonál is a barb sokkal többet tett, mint a wizard, szóval ő volt a kulcsember
1 hónap és 4 nap alatt CSAK NEKIK sikerült teljesíteni ezt, s mivel most jön az inferno nerf, ezért ők lesznek az egyedüliek az egész világon, akik a nem nerfelt infernot kitolták hc-ban
igen, ehhez ismerni kell a nolife clan háttértörténetét/céljait, de mivel mikrofonon is azt pofázza a csávó, hogy "megmentelek téged, csak fuss", egy kis common sense kell, s kitalálod, hogy valamiért csak fontos az a barb.
ezek után lebénázni azért, mert rákattintott párszor a pile of bonesra a stressz miatt nonszensz, főleg, hogy nem emiatt halt meg a wizard (nézd meg újra a videót, ha nem kattint rájuk kb 2 centivel lett volna előrébb, ugyanaz lett volna a végkimenetel)
Leírtam már párszor, leírom még egyszer. Egy számomra tök ismeretlen ember játékáról mondtam véleményt, amit egy ide linkelt videóban láttam. Bocs, hogy nem tudtam, ki fia borja, milyen teamje van, meg hogy övé a world first hc inferno Dia kill, stbstbstb. Ha már az elején leírjátok ezt, akkor valószínűleg én is másképp reagáltam volna bizonyos dolgokra. De csak annyit kaptam, hogy omgomgomg hogy mertem leszólni egy world first hc inferno Dia killer ember játékát.
A videót nézd meg te jobban, nem véletlenül kattint rájuk.
/e:
Ó Uram add, hogy ne jelenjen meg Senee...
This post was edited by Genthor on Jun 19 2012 12:35pm