d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11901911921931941468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Member
Gold: 10,257.50
Member
Gold: 343.00
Apr 30 2013 09:18am
Quote (Genthor @ Apr 30 2013 03:12pm)

rágugliztam a hídvégi fannyra

Quote (Hídvégi Fanni (http://tasz.hu/user)/95)

Miért a TASZ?

Mert kamaszként sokat hallottam, hogy áhh a mi generációnknak már nincs miért harcolnia, márpedig szerintem van és én szeretnék is, főleg egy ilyen közösségben.

haha ha hahaha haha
Apr 30 2013 11:02am
Inappropriate Post Content
Member
Gold: 22,413.07
Apr 30 2013 01:26pm
A volt feleség szerint Balogh soha nem próbálta megmagyarázni miért bántotta. Több konkrét példát is említett. Egy alkalommal zsírkeverő kanállal verte úgy össze, hogy egy verés alkalmával beszakadt a feje, a következő csapásra a kézfeje tört el, a harmadikra pedig térde ment szét. Ekkor arra kényszerítette Balogh, hogy az orvosnak mondja azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával verte véresre Balogh. Elmondása szerint akkor négykézláb mászott el a szomszédig, ahol ápolták.

zsírkeverő kanál
vetőgép
tejeskanna
:DDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 33,265.80
Apr 30 2013 01:36pm
Quote (lacketto @ 30 Apr 2013 20:26)
A volt feleség szerint Balogh soha nem próbálta megmagyarázni miért bántotta. Több konkrét példát is említett. Egy alkalommal zsírkeverő kanállal verte úgy össze, hogy egy verés alkalmával beszakadt a feje, a következő csapásra a kézfeje tört el, a harmadikra pedig térde ment szét. Ekkor arra kényszerítette Balogh, hogy az orvosnak mondja azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával verte véresre Balogh. Elmondása szerint akkor négykézláb mászott el a szomszédig, ahol ápolták.

zsírkeverő kanál
vetőgép
tejeskanna

Nem kell cslaadon beluli eroszakrol torveny, mert a csalad es az eroszak ket kizarolagos fogalom.

Fidesz/10
Member
Apr 30 2013 01:59pm
Ki vezetett ittasan?

Miután élettársa szerint súlyosan bántalmazta őt Balogh József fideszes képviselő, Fülöpháza polgármestere, a rendőrség vasárnap büntetőeljárást indított az ügyben. Maga a képviselő másként emlékszik a történtekre, szerinte élettársával egy esküvőn voltak szombat este, ahol italoztak, majd hazatérésük után ő nyomban lefeküdt, a nő pedig alighanem átesett a vak komondorjukon, így sérült meg, és került másnap kórházba.

Az ügy hétfő óta a Központi Nyomozó Főügyészségnél van, ott folyik az eljárás – erősítette meg kedden is a hvg.hu-nak Fazekas Géza szóvivő.

Maga Balogh József egyébként több interjút adott hétfőn, ezekben arról beszélt, hogy az említett esküvőről autóval tértek haza. Sőt, egyik beszélgetésben azt is állította, hogy párja vezetett. A hvg.hu ezek után kereste meg a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányságot a kérdéssel: kivizsgálják-e, hogy a képviselő vagy élettársa nem vezetett-e vajon ittasan. A kapitányság azonban kedden közölte: kérdéseinket szintén a Központi Nyomozó Főügyészséghez továbbították.
Fazekas Géza mindezek után azt mondta lapunknak, kivizsgálják az ügy összes részletét. Eredetileg súlyos testi sértés gyanúja miatt továbbították nekik az ügyet, de ha felvetődik már bűncselekmény gyanúja is, úgy ezzel is foglalkoznak.

Ezen is gondolkoztam de nem csak nekem szurt szemet.
Member
Gold: 3,747.73
May 1 2013 01:35am
Quote (lacketto @ Apr 30 2013 08:26pm)

zsírkeverő kanál
vetőgép
tejeskanna

én olyat olvastam, hogy "egy alkalommal pedig felé fordítótta a disznópörkölőt" én ott röhögtem el magamn
Member
May 1 2013 04:42am
http://index.hu/belfold/2013/05/01/lemondanak_a_balheba_keveredo_fideszesek/

A vagyonnyilatkozatából derül ki az is, hogy a vele élő egyik gyermekét Liptai Szabolcsnak hívják. A hír24.hu szerdán írta meg: Fülöpháza trafikjának üzemeltetését történetesen egy Liptai Szabolcs Richard nevű pályázó nyerte el.

hat ez kurvajo, imadom a kozossegi mediat hogy az ilyen sok kis csalasra ratalalnak.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11901911921931941468Next
Add Reply New Topic New Poll