d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1190191192193194660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
Mar 8 2012 08:12am
Quote (bbaallaaggee @ Mar 8 2012 03:10pm)
nah ha már itt tartunk...

a wp7 saját "sirije" sokkal nagyobb kalap szar, úgyhogy sírást lehet befejezni :D
meg a kamerája is felejthető minőségű, és még finom voltam.

de akkor is szeretem.

inkább úgy értettem, hogy azt várom, hogy használható legyen a technológia ^^ illetve működjön a siri szolgáltatása Magyarországon (ne csak a nagyon basic dolgok)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 8 2012 08:14am
Quote (bbaallaaggee @ 8 Mar 2012 15:06)
pontosítok. csak az odanézés nélküli gépezéshez van értelme a fizikai billemnek :D

ez true

azért tartom abszolút hülyeségnek a tabletet is, mert telefonnál még oké, hogy egy sms / rövid email-válasz erejéig gépelek, de srsly használhatatlan bármi továbbira fizikai gombok nélkül (legalábbis infosként, de nem hiszem hogy jegyzetelni is lehetne akár rajta effektíven)

kb ezt tudom elképzelni ami tapis, szeptembertől http://www.youtube.com/watch?v=WDrcWxd3m7c

Quote (bbaallaaggee @ 8 Mar 2012 15:10)
nah ha már itt tartunk...

a wp7 saját "sirije" sokkal nagyobb kalap szar, úgyhogy sírást lehet befejezni :D
meg a kamerája is felejthető minőségű, és még finom voltam.

de akkor is szeretem.

a kamera a hardware-gyártó dolga, ezért is jobb ez a koncepció szerintem hogy elkülönül a kettő, lehet válogatni

a MS TellMe / Siri meg alapból "minek" kategória :D ki kezd el beszélni a telefonba nyilvánosan? :o
Member
Gold: 6,645.00
Mar 8 2012 08:16am
Quote (Anarkin @ Mar 8 2012 03:14pm)
ez true

azért tartom abszolút hülyeségnek a tabletet is, mert telefonnál még oké, hogy egy sms / rövid email-válasz erejéig gépelek, de srsly használhatatlan bármi továbbira fizikai gombok nélkül (legalábbis infosként, de nem hiszem hogy jegyzetelni is lehetne akár rajta effektíven)

kb ezt tudom elképzelni ami tapis, szeptembertől http://www.youtube.com/watch?v=WDrcWxd3m7c

a kamera a hardware-gyártó dolga, ezért is jobb ez a koncepció szerintem hogy elkülönül a kettő, lehet válogatni

a MS TellMe / Siri meg alapból "minek" kategória :D ki kezd el beszélni a telefonba nyilvánosan? :o

gecire remélem hogy ez az ultrabook,transformer és egész geciség megy majd a kukába és faszán bedőlnek
utálom az ilyen ásólapát dolgokat
Member
Gold: 1.21
Mar 8 2012 08:16am
Quote (Anarkin @ 8 Mar 2012 15:14)
ez true

hát én többnyire nyilvánosan szoktam telefonálni, nemtom te hogy vagy vele :DDDDDDDDDDD

amúgy true.
Member
Mar 8 2012 08:19am
Quote (szabika @ 8 Mar 2012 15:16)
gecire remélem hogy ez az ultrabook,transformer és egész geciség megy majd a kukába és faszán bedőlnek
utálom az ilyen ásólapát dolgokat

wat

- főleg hogy a gyártók már csak ebben gondolkoznak, mivel ez megtartotta a notebook mivoltját csak vékonyabb

- a touch meg magától értetődő lesz Q3-tól

- az meg hogy kihajtható már csak egy velejárója a dolgoknak

Quote (bbaallaaggee @ 8 Mar 2012 15:16)
hát én többnyire nyilvánosan szoktam telefonálni, nemtom te hogy vagy vele :DDDDDDDDDDD

amúgy true.

:D
Member
Gold: 6,440.13
Mar 8 2012 08:20am
Quote (Anarkin @ Mar 8 2012 03:14pm)

Valóban nem egy nélkülözhetetlen funkció, de van pár kényelmi előnye ... már ha jól működik a dolog.

Például én régebben használtam sirit olyasmire, hogy benyögtem, hogy play metallica és már indult is a lejátszás (nyilván nem a villamoson a sok ember előtt, mert az baromi hülyén nézne ki, de jó hogy elő sem kell venni a telefont a zsebedből).

Sms-t is tök frankón sikerül vele írni, hívásindításnál is használható lenne (és nem csak vezetésnél kényelmes). Keresd meg a legközelebbi atm-et, vagy futás közben olvasd fel az sms-t ... szóval szerintem jó dolog lesz majd egyszer.
Member
Mar 8 2012 08:22am
Quote (beni @ 8 Mar 2012 15:20)
Valóban nem egy nélkülözhetetlen funkció, de van pár kényelmi előnye ... már ha jól működik a dolog.

Például én régebben használtam sirit olyasmire, hogy benyögtem, hogy play metallica és már indult is a lejátszás (nyilván nem a villamoson a sok ember előtt, mert az baromi hülyén nézne ki, de jó hogy elő sem kell venni a telefont a zsebedből).

Sms-t is tök frankón sikerül vele írni, hívásindításnál is használható lenne (és nem csak vezetésnél kényelmes). Keresd meg a legközelebbi atm-et, vagy futás közben olvasd fel az sms-t ... szóval szerintem jó dolog lesz majd egyszer.

Persze, ha normális hibahatáron belül venné az adást, akkor mást sem használnánk (mint a sci-fikben), csak ezerrel diktálnánk bele, de azt nem hiszem hogy ez nagyon a közeljövő lenne :P

This post was edited by Anarkin on Mar 8 2012 08:22am
Member
Gold: 0.00
Mar 8 2012 08:23am
Quote (bbaallaaggee @ Mar 8 2012 04:04pm)
BAAAAAAAAAAZDMEG

majd' fél éve megvan a telefon de erre eddig nem sikerült rájönnöm. kipróbáltam, és tényleg. szeretlek!

retardált vagyok.

Erre szamitottam, androidon is igy kell meg gondolom ifonon is mert az android bill az egy az egyben apple koppintasnak tunik
Member
Gold: 6,645.00
Mar 8 2012 08:25am
Quote (Anarkin @ Mar 8 2012 03:19pm)
wat

- főleg hogy a gyártók már csak ebben gondolkoznak, mivel ez megtartotta a notebook mivoltját csak vékonyabb

- a touch meg magától értetődő lesz Q3-tól

- az meg hogy kihajtható már csak egy velejárója a dolgoknak

:D

Egész touchosditól frászt kapok, kár hogy a rezisztív kihalt.
Multkor pár napra volt nálam egy Lumia 800 és (azon kívül hogy az os egy katasztrófa) a büdös életbe nem akarok kapacitív screent. Fml hogy összevissza érzékel
Member
Mar 8 2012 08:26am
Quote (szabika @ 8 Mar 2012 15:25)
Egész touchosditól frászt kapok, kár hogy a rezisztív kihalt.
Multkor pár napra volt nálam egy Lumia 800 és (azon kívül hogy az os egy katasztrófa) a büdös életbe nem akarok kapacitív screent. Fml hogy összevissza érzékel

ezt azért ne nagyon hangoztasd // biztos viccből nem gyártanak 3 éve mást csak azt

( az előtte levőt meg főleg :P )

This post was edited by Anarkin on Mar 8 2012 08:28am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1190191192193194660Next
Add Reply New Topic New Poll