Quote (XxPiTyUkAxX @ Oct 7 2016 01:22pm)
http://index.hu/kulfold/2016/10/07/a_pokol_ennel_csak_jobb_hely_lehet/"Ebben a történetben nincs semmi új, idén már több mint háromezer ember halt meg a Földközi-tengeren,
az olasz parti őrség pedig ötezer embert ment ki naponta, akik a nyugat-afrikai Nigériából, Guineából, Elefántcsontpartról és a kelet-afrikai Szudánból, Eritreából indulnak el Európába."
sosem volt fényes a helyzet ezekben az országokban, de mi vette most rá hirtelen ezt a sok férfit, hogy európába "meneküljenek"? mi elől menekülnek, ha eddig nem tették az évek során? a szíriai háborús helyzetet megértem, de ők?
mit gondolnak, mi lesz ha majd százezrével áramlanak be naponta a civilizált európába, ezek az aluliskolázott, ostoba, agresszív emberek?
itt is elég sok fekete van és gusztustalan ahogy csoportokban a nőket bámulják, kötözködnek, üvöltve beszélgetnek, nézik az embereket, a szemükben csak a gyűlöletet lehet látni
hányinger basszameg
tudom már eléggé lerágott csont a téma, csak úgy elgondolkodtam rajta hogy mi elől "menekülnek" ha eddig nem tették, szarabb nem lett azokban az országokban amiket a cikkben írnak a helyzet, de jobb sem
erre vitték a négerek a saját kontinensükön, országukban, ennyire tellett tőlük, a túlnyomó többségük buta mint a föld, jönnének elbaszni más emberek életét is
Minek mentik ki öket?

Amugy en regen egyaltalan nem voltam rasszista (ovodamban volt pl egy fekete ikerpar amerikai szülöktöl, velük nagyon sokat jatszottam), de par ev ota egyre jobban fölbasznak. Csak az kizarolag azert gondolkozok azon hogy vegyek autot, mert a vonat tele van fekakkal akik az erthetetlen szar afrikai nyelvükön üvöltöznek telefonba, meg nem birnak ülni a seggükön hanem fel-ala setalgatnak a vonaton. Meg tudjak hogy ha allampolgarok szeretnenek lenni akkor hazasodniuk kell egy svajci csajjal, ezert minden egyes nöhöz odamennek es megkerdezik hogy lennenek-e a felesegük, de meg ilyen 16 eves tinikhez is.
A koldulasuk is idegesitö, elkezdenek mutogatni kisgyerekröl kepeket hogy jajj ottragadtak a haboruban adjak nekik penzt es akkor ki tudja juttatni öket is. Inkabb azert fizetnek hogy visszaküldjek öt is a haboruba. Ezellenben feher ember meg ugy probalkozott nalam utoljara hogy zenesz, es gyüjt az elsö albumara. Kerdeztem tud e valamit mutatni, belehallgattam a demojaba, es adtam is neki penzt, hatha futja valamire.
Lenyeg a lenyeg, mar a puszta latvanyuk is zavar.