Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 13:47)
genthor went full retard
1. külön kiemelném, hogy abba köt bele, hogy én benyögöm egy krippiről linkelt videóhoz, hogy jó lenne már nem csak krippről meg krippiről látni videókat
holott szerintem elég tiszta, hogy "meg se említettem, hogy krippről van szó" úgy értendő, hogy ABBAN A KONTEXTUSBAN, HOGY MENNYIRE FASZA JÁTÉKOS, AVAGY SEM, SZERINTEM TÖKRE IRRELEVÁNS A GYEREK NEVE
2. ez a fokú tudatlanság a game mechanicokról már-már fájdalmas, de főleg az, ahogy még mindig durrogsz, hogy "omg mér lőtte azokat a szarokat", amikor a life on hit meg a life / kill miatt elég nyilvánvaló(nak kéne lennie, már ha átlagos értelmi képességeket feltételezünk)
ne is zavarjon, hogy szil is leírta már vagy háromszor, remélem, még párszor belekötsz.
azt meg talán hadd döntsem már el én, kivel milyen stílusban beszélek; ha indokolt, ha indokolatlan...
ha felbasszák az agyamat, még jó, hogy pokróc stílusban fogok fogalmazni.
1.krippi, te nyomorult szerencsétlen balfasz, l2p --> Fogalmam sincs ki az a Kripp, bocs, hogy le mertem bénázni az isteneteket. --> meg se említettem, hogy krippről van szó
Szerintem egyáltalán nem tiszta, hogy úgy értendő, hogy "ABBAN A KONTEXTUSBAN, HOGY MENNYIRE FASZA JÁTÉKOS, AVAGY SEM, SZERINTEM TÖKRE IRRELEVÁNS A GYEREK NEVE". De biztos az én szövegértésemmel van probléma.
2.Mivel nekem fingom sincs a játék mechanikájáról, ezért légy oly kedves és magyarázd el, miért jó az, ha menekülés közben a Shock Pulse-szal lövöldözi azokat a Piles of Bone szarokat?
Ezennel bocsánatot kérek mindenkitől, amiért le mertem bénázni egy számomra tök ismeretlen ember egy videóban látott játékát.
És megköszönném, ha nem adnátok olyat a számba (még idézőjelesen sem), amit nem mondtam. Ha valakit lebénázok egy videóban látható teljesítménye miatt, az köszönőviszonyban sincs azzal, mintha lenyomorékoznám.
In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix
Akkor wizarddal sem solozom többet Siegebreakert...